Putin, ATAC la Obama înainte de întâlnirea de la ONU | America susține în mod ILEGAL și INUTIL rebelii din Siria

Distribuie!by Înainte de întrevederea pe care o va avea la ONU cu Barack Obama,  Vladimir Putin a criticat sprijinul militar acordat de SUA rebelilor din Siria. loading...   Susţinerea pe care Statele Unite o oferă forţelor rebele din Siria este ”ilegală și inutilă”, a afirmat președintele rus, apreciind că rebelii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

putin9

Înainte de întrevederea pe care o va avea la ONU cu Barack Obama,  Vladimir Putin a criticat sprijinul militar acordat de SUA rebelilor din Siria.

loading...

 

Susţinerea pe care Statele Unite o oferă forţelor rebele din Siria este ”ilegală și inutilă”, a afirmat președintele rus, apreciind că rebelii antrenaţi de americani dezertează pentru a se alătura Statului Islamic (SI) cu tot cu armele furnizate de Washington, relatează Reuters online.


Într-un interviu înregistrat pentru posturi americane, înainte de întâlnirea cu preşedintele american Barack Obama, Putin a spus că preşedintele sirian Bashar al-Assad merită susţinerea internaţională întrucât luptă împotriva unor organizaţii teroriste.

 

Obama şi Putin urmează să discute luni, după ce liderul rus va susţine un discurs la ONU, în pofida faptului că oficiali de la Casa Albă şi de la Kremlin s-au contrazis în legătură cu lucrurile despre care vor vorbi şi chiar în legătură cu cine a iniţiat întâlnirea.


 

„În opinia mea, acordarea unui sprijin militar unor structuri ilegale contravine principiilor dreptului internaţional modern şi Cartei ONU”, afirmă el, potrivit unui fragment dintr-un interviu acordat posturilor americane CBS şi PBS pe care Kremlinul l-a făcut public.

Rusia şi-a intensificat implicarea militară în Siria în ultimele săptămâni, iar oficiali americani acuză Moscova că trimite avioane de luptă, tancuri şi alte echipamente în ajutorul armatei siriene.

 

Relaţiile americano-ruse au atins cel mai scăzut nivel din perioada de după Războiul Rece, din cauza crizei din Ucraina, în pofida faptului că ambele părţi împărtăşesc îngrijorări faţă de ameninţarea pe care o reprezintă Statul Islamic – dar nu sunt de acord asupra abordării.

Putin afirmă că Damascul ar trebui să fie inclus în eforturile internaţionale de luptă împotriva SI – o solicitare pe care Washingtonul o respinge -, şi critică planurile americane de a antrena până la 5.000 de rebeli sirieni pe an pentru a lupta împotriva Statului Islamic.

 

sursa: activenews.ro,http://www.nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lovitura de stat 22. 12. 1989
Mai rău decât în nazism și comunism: FACEBOOK VA CENZURA MESAJELE ANTI-VACCINARE DIN GRUPURI SAU DIN FEED-UL UTILIZATORILOR
Gregorian Bivolaru confirmă: ”Dacian Cioloș a PRACTICAT yoga în cadrul școlii MISA” (VIDEO)
Roger Stone, consilierul lui Donald Trump despre români: ''Serviciile secrete au scăpat de sub control/ Despre Soroș: Vrea totalitarism global, vrea să dea jos Guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu'', dar in interesul lui Soros si pentru Noua Ordine Mondiala Seculara
PNL anunță că va susține proiectul de lege pentru finanțarea de la buget a Casei Regale
Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?
SUA au trimis cele mai temute arme ale lor în România / VIDEO
De ce pleacă ENEL, Lafarge, Mc Donald’s?La ei acasă, toţi aceşti giganţi sunt obişnuiţi cu profituri de 8-10%. În colonia numită România au venit pentru profituri de 80%!
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Noi informații EXPLOZIVE în scandalul morții șefului Hexi Pharma Ai cui sunt agenţii în civil aflaţi la locul accidentului la câteva minute de la impact? | Primarul din Corbeanca este bun prieten cu şeful SRI Video
Judecătoarea care a retrocedat un sat întreg și condamnată la 7 ani de închisoare, a fost eliberată după doar 3 luni
ISARESCU NE-A NENOROCIT. Românii - datori vânduţi la bănci: număr record de restanţieri în luna august. 719.235 de romani au la banci datorii mai mari de 30 de zile. Daca punem si familiile lor, 3 milioane de romani sufera de pe urma camatariei bancare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro