Putin a dezvăluit temerile sale că roboții cu inteligență artificială “ne vor mânca într-o” zi și i-a cerut șefului celei mai mari companii de tehnologie din Rusia să spună cât de repede se va întâmpla acest lucru

Distribuie!by loading... Putin a dezvăluit temerile sale că roboții cu inteligență artificială “ne vor mânca într-o” zi și i-a cerut șefului celei mai mari companii de tehnologie din Rusia să spună cât de repede se va întâmpla acest lucru – informează Daily Mail Președintele rus a vorbit cu Arkady Volozh, șeful […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Putin a dezvăluit temerile sale că roboții cu inteligență artificială “ne vor mânca într-o” zi și i-a cerut șefului celei mai mari companii de tehnologie din Rusia să spună cât de repede se va întâmpla acest lucru – informează Daily Mail

Președintele rus a vorbit cu Arkady Volozh, șeful firmei de internet Yandex


Putin l-a încurcat pe Voloz, întrebând cât va fi până când inteligența artificială “ne mănâncă”

Volozh a spus că speră că “niciodată” și a apelat la o notă optimistă, dar Putin nu s-a lăsat convins


La începutul acestei luni, Putin a spus că oricine va deveni maestru al Inteligenței Artificale (AI) va conduce lumea

Vladimir Putin și-a exprimat temerile față de inteligența artificială, solicitându-i celei mai mari firme de tehnologie din Rusia, cât va fi până când roboții inteligenți “ne vor mânca”.

Președintele rus a vorbit cu Arkady Volozh, șeful firmei de internet Yandex, în timpul unui tur al sediului companiei din Moscova.

Volozh discuta despre potențialul AI, când Putin a provocat surpriza, întrebând când tehnologia ne va “mânca”.

Potrivit radiodifuzorului rus finanțat de stat RT, întrebarea l-a încurcat pe Volozh.

El a răspuns: “Sper că niciodată”.

După o pauză, el a explicat apoi că alte mașini sunt “mai bune decât oamenii” în anumite zone, dând exemplul unui excavator care sapă mult mai bine decât o persoană cu o lopată.

El a adăugat: “Dar nu suntem mâncați de excavatoare.”

Putin, cu toate acestea, nu a fost impresionat. El a intervenit, spunând pur și simplu: “Nu cred. Excavatoarele nu gândesc”

La începutul acestei luni, Putin a spus că AI este “viitorul, nu numai pentru Rusia, ci pentru întreaga omenire”.

El a adăugat: “Oricine devine lider în această sferă va deveni conducătorul lumii”. Dar a mai spus că, alături de “oportunitățile sale colosale”, sunt “amenințări care sunt greu de anticipat”.

Președintele Putin a promis, de asemenea, că va împărtăși orice “know-how” pe care Rusia îl dobândește în acest domeniu pentru a evita conflictul asupra tehnologiei. Dar, exprimându-și acum îngrijorarea cu privire la viitorul Inteligenței Artificiale, Putin se alătură acum fondatorului Tesla, Elon Musk, care s-a pronuțat ferm în favoarea unei stricte reglementări ale dezvoltării sale.

Miliardarul din Africa de Sud este ingrijorat de faptul ca robotii ar putea să inceapa să creeze intr-o zi arme impotriva oamenilor, o viziune recent pusă la îndoială de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care rămâne “optimist” în ceea ce priveste viitorul AI.

 

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Daca aveam un Ceausescu se rezolva imediat situatia: Alo mass-media, alo Iohannis, alo Dragnea salvati copii Smicala din inchisoarea din Finlanda naibii odata!!!!
Guvernatorul Texasului: Casatoria a fost definita de Dumnezeu, nici un om nu o poate schimba
VIDEO Masoni ridicaţi la gradul de maestru, puşi în sicrie. Dezvăluirile procurorilor DNA Oradea: „Masoneria a început să devină o structură de şuetă“, Albert Pike - Lucifer este arhitectul si Dumnezeul Masoneriei..
Ambasadorul SUA în România alături de steagul „ținutului secuiesc”
Americanii se uită la conservatorii de la FoxNews românii la progresiştii de la CNN. Cum sunt prostiți românii de firmele de cablu şi forțați să se uite doar la televiziunile internaționale progresiste: CNN, Euronews, BBC World News ba chiar şi la chinezi.
Deutsche Welle pune întrebările CHEIE: De ce se teme Laura Codruța Kövesi? De ce se ascunde împreună cu Coldea și se tem de colonelul Dragomir?
Demolând proiectul de lege prin care se dorește vaccinarea obligatorie a românilor, copii și adulți. Iată ce spune un părinte care și-a pierdut un copil din cauza sistemului medical
ÎNREGISTRĂRI VIDEO EXPLOZIVE DIN MASONERIA ROMÂNĂ
Ilie Şerbănescu: "Cum a ajuns România să-şi cumpere de la alţii propriile resurse!". Sau cum ne sunt furate de STRĂINI PROPRIILE NOASTRE RESURSE NATURALE cu complicitatea lui IOHANNIS şi a lui CIOLOŞ.
DNA ține de 2 ani 3 dosare ale fratelui lui Kovesi. Vezi cine spune asta!
Airbus Helicopters amenință Guvernul cu închiderea uzinei din Brașov: "Răbdarea noastră are limite!”
Nu a mâncat nimic pe toată perioada sarcinii, dar a născut un bebeluș perfect sănătos. Cum arată femeia care nu a mai mâncat de nouă ani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro