Putin: „95% dintre atacurile teroriste sunt orchestrate de CIA”

Distribuie!by loading... Vladimir Putin a declarat, într-o conferință de presă, că „95% dintre atacurile teroriste sunt orchestrate și finanțate de SUA.” Printre acestea se numără și atentatul de la metroul din St. Petersburg, care trebuie investigat în acest sens. Nu este pentru prima dată când se vehiculează ideea că CIA a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Vladimir Putin a declarat, într-o conferință de presă, că „95% dintre atacurile teroriste sunt orchestrate și finanțate de SUA.” Printre acestea se numără și atentatul de la metroul din St. Petersburg, care trebuie investigat în acest sens.

Nu este pentru prima dată când se vehiculează ideea că CIA a organizat „grupările teroriste” și astfel orchestrează atacuri în diferite regiuni ale lumii. Însă, presa occidentală, a catalogat această informație ca fiind una falsă, din considerente politice și economice.


De partea cealaltă, președintele rus, Vladimir Putin, este convinsă că nu este vorba despre o conspirație, ci despre o realitate. Atunci când a fost întrebat ce părere are despre atacurile teroriste, el a susținut că este convins că cele mai multe sunt organizate de CIA, prin intermediul unor agenți secreți, care pretind a fi teroriști pentru a-și acoperi urmele.

„Dacă CIA are sânge rusesc pe mâini, o să regrete profund că au trezit ursul rusesc din somnul său”, susține Putin. Această declarație face trimite în mod direct la atentatul de la metroul din St. Petersburg, care s-a soldat cu 14 morți și 50 de răniți.


Mai mult de atât, Puțin este de părere că CIA este o organizație necinstită și în același timp cea mai prețioasă unealtă a elitei mondiale, care dorește cu orice preț instaurarea Noii Ordini Mondiale.

CIA nu lucrează pentru poporul american, ci în defavoarea sa. Această informație nu este percepută în mod corect de americani, care nu știu că organizația execută ordinele unor oameni, care își urmăresc propriile interese. În același timp, mass media occidentală manipulează opinia publică prin transmiterea de informații eronate.

Aceste informații sunt preluate ca fiind bune și astfel adevărul este foarte bine ascuns. CIA, cât și elita mondială, controlează așa-zisa presă liberă și astfel informațiile care ajung în casele noastre nu sunt nici pe jumătate reale.


sursa: geopolitica.ru

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
JOS LABELE de pe ultimele companii valoroase rămase în proprietatea statului. Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea. a primit asigurări de la Grindeanu că până la sfârșitul anului încă halcă uriașă din Hidroelectrica va fi vândută pe BURSĂ
Multinaționalele din alimentație, acuzate de înșelăciune în Ungaria
Guvernul PNL începe privatizările: Florin Cîţu, ministrul de Finanţe: Vreau să listez minim 20% din CEC Bank, pe lângă listarea Hidroelectrica, prevăzută în programul de guvernare al PNL
De ce este Kovesi omul americanilor
Preacinstitul Ludovic, cel cu o casă de 200 de mp, la care doar factura de gaz vine cât a declarat el venit lunar!
Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist. ...Noi ce facem? 
PLANUL DE DESTRAMARE A ROMANIEI – Putem pierde Moldova si Ardealul pana in 2018 daca liderii politici continua sa asmuta romanii impotriva romanilor. Razboiul dintre Presedintie, Guvern si Parlament ne face victime sigure pentru Rusia si Ungaria. Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu avertizeaza: „2018 nu trebuie sa ne prinda cu Ardealul in Romania”
SE APROPIE RĂZBOIUL? Operațiune militară de AMPLOARE a Rusiei în apropierea României
Dragoș Anastasiu, patron Eurolines, email intern prin care multumeste angajatilor si indeamna la continuarea protestelor pina la "victoria " finala
Silvian Ionescu: „Abia a asteptat Coldea sa-si ia aripi”
Misiunea secretă a lui Klaus Iohannis. Altceva vrea să împiedice, nu graţierea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro