PUTE A HOIT – Ministrul Justitiei a amanat cu o saptamana decizia privind soarta Laurei Kovesi.

Distribuie!by loading... PUTE A HOIT – Ministrul Justitiei Tudorel Toader face mult asteptata conferinta de presa in care va anunta soarta sefei DNA Laura Kovesi. Singura solutie pentru insanatosirea DNA este inlaturarea de urgenta a lui Kovesi, in locul careia sa fie adus un procuror care sa reprofesionalizeze parchetul anticoruptie. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

PUTE A HOIT – Ministrul Justitiei Tudorel Toader face mult asteptata conferinta de presa in care va anunta soarta sefei DNA Laura Kovesi.

Singura solutie pentru insanatosirea DNA este inlaturarea de urgenta a lui Kovesi, in locul careia sa fie adus un procuror care sa reprofesionalizeze parchetul anticoruptie. Va propune Tudorel Toader revocarea Laurei Kovesi ?


In sfarsit ministrul Justitiei Tudorel Toaderface marele anunt in ceea ce priveste soartasefei DNA Laura Kovesi (foto). Ministrul a anuntat pentru, joi 15 februarie 2018, ora 18, o conferinta de presa. Iar cu aceasta ocazie va anunta daca o revoca sau nu pe Laura Kovesi.

Singura solutie pentru insanatosirea DNA, credem noi, este inlaturarea de urgenta a lui Kovesi, iar in locul acesteia sa fie adus un procuror care sa reprofesionalizeze parchetul anticoruptie.


Oricum, e de care pe care. Fie Toader va propune demiterea lui Kovesi, fie el insusi va trebui sa plece in caz contrar, caci nu exista niciun motiv pentru mentinerea sefei DNA in fruntea unui parchet care a comis odioase abuzuri si incalcari ale drepturilor omului.

Credeti ca va propune ministrul Justitiei Tudorel Toader revocarea Laurei Kovesi din functia de procuror sef al DNA?

Sursa: luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro