PSD il da jos pe Tudose ca nu a fost de acord sa dea Casei Regale palate si milioane de Euro. Sa se afle Isarescu (varul regelui Mihai) in spatele mutarii de sah?

Distribuie!by Era de asteptat sa i se faca vant lui Tudose din moment ce de curand a refuzat punerea la dispozitie a palatului Elisabeta plus alte beneficii de intretinere din banii poporului, Casei Regale. Observati ca singurul care nu e schimbat din functie indiferent de regim politic, partid si presedinte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Era de asteptat sa i se faca vant lui Tudose din moment ce de curand a refuzat punerea la dispozitie a palatului Elisabeta plus alte beneficii de intretinere din banii poporului, Casei Regale. Observati ca singurul care nu e schimbat din functie indiferent de regim politic, partid si presedinte este guvernatorul Isarescu, varul regelui Mihai, daca e sa tinem cont ca unchiul sau a fost casatorit cu matusa regelui Mihai, cititi mai multe aici:  si aici ude veti afla ca regele Mihai l-a si pus in functie pe Isarescu Mugur astfel ca banuiala e clara, s-au facut presiuni asupra PSD din partea Casei Regale, a elitei masonice si a guvernatorului sa fie schimbat primul ministru cu unul care va acorda Casei regale, toate pretentiile solicitate.

”De ce să rămână în posesia Casei Regale? Pot să îl închirieze dacă îşi doresc. Eu am vorbit la Regia Autonomă a Protocolului de Stat, prin intermediul căruia statul deţine imobilul, să le facă o ofertă de chirie, dacă doresc. Că dacă tot le trebuie, eu înţeleg că au de unde să plătească, că li s-au retrocedat o mulţime de lucruri. De ce să nu dăm palatul Camerei de Comerţ şi Industrii sau la alţi copii ai unor foşti şefi de stat?”, a spus premierul Tudose la România TV.


CEx al PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru Mihai Tudose, cu marea majoritate a voturilor, anunță Antena 3.
Mihai Tudose își va prezenta demisia. Au fost 59 de voturi pentru retragerea sprijinului politic, 4 împotrivă și 4 abțineri.
Premierul Mihai Tudose a anunțat că demisionează, pentru că așa a decis partidul. El a spus că pleacă cu fruntea sus. Întrebat care este acum relația cu Liviu Dragnea, Tudose a răspuns: „Acum e bună, cea mai bună. Până acum tensionată, că asta e. Merge la Palatul Victoria să îmi iau lucrurile. Nu voi asigura interimatul.”
Claudiu Manda a anunțat, luni seară, că mâine la ora 11.00 va avea loc o nouă ședință a Comitetului Executiv al PSD pentru a nominaliza noua propunere de premier. El și-a exprimat convingerea că președintele Klaus Iohannis va face noua nominalizare de premier tot din partea PSD.
Interimatul va fi asigurat de Paul Stănescu.
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Conducerea-PSD-a-votat-retragerea-sprijinului-pentru-Mihai-Tudose.-Premierul-va-demisiona-148738
http://www.gandul.info/politica/sugestia-lui-tudose-pentru-membrii-casei-regale-am-vorbit-la-raapps-sa-le-faca-o-oferta-16912699

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului...GEORGE SOROS. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: "Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi"
Un mare internațional român îndeamnă: „Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA"
Afirmații fără precedent făcute în direct la Televiziunea Națională: România nu mai este un stat, ci o corporație condusă de străini. În ultimii 26 ani, România a pierdut peste UN TRILION de euro, mai mult decât a pierdut de la Ștefan cel Mare până-n '89
Guvernul Dăncilă voia să lanseze anul ăsta o nouă sesiune de bani pentru tineri prin START-UP NATION, guvernul Orban anulează si mută la anul, #sa vedem !
SCHELETELE PRESEDINTELUI – Intrebarile romanilor pentru Klaus Iohannis: "Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania?... Pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine?... Sunteti membru al European Council of Foreign Relations, Think-Tank fondat de Soros?... Ati fost decorat de Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de euro? Doriti epurare politica!"
RUSIA ESTE IN PRAGUL UNUI RAZBOI GREU! NORVEGIENII AU FACUT PUBLICE DOVEZILE!
USR-ismul brasovean ia amploare: Două femei, care au o relație de 2 ani, își doresc ca Statul Român să le recunoască parteneriatul civil
Vot final: Ungaria le-a interzis străinilor să cumpere teren agricol. Romanii tradatori, le-au vandut deja strainilor peste 75% din terenul agricol
Laura Codruta Kovesi si lovitura de pedeapsa
Poate ati uitat: Victoria Nuland a venit cu spume la gura: „Intelegerea a fost sa cumparati arme de la noi…”.
Rusia face o mutare neaşteptată în România. Încet şi sigur, Federaţia Rusă îşi retrage banii din ţara noastră.
Klaus Gură de Aur -nu își reproșează nimic în urma mandatului de 5 ani!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro