PROTV : Cine este Ninel Peia, candidatul “anti-vaccin” în cursa pentru Cotroceni

Distribuie!by Fostul deputat explus din PSD Ninel Peia, candidatul în cursa pentru Cotroceni din partea Partidului Neamului Românesc, ocupă a 7-a poziție pe buletinele de vot la alegerile din 10 noiembrie, potrivit ordinii stabilite de Biroul Electoral Central. loading... Viața și averea candidatului Ninel Peia Ninel Peia s-a născut pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul deputat explus din PSD Ninel Peia, candidatul în cursa pentru Cotroceni din partea Partidului Neamului Românesc, ocupă a 7-a poziție pe buletinele de vot la alegerile din 10 noiembrie, potrivit ordinii stabilite de Biroul Electoral Central.

loading...

Viața și averea candidatului Ninel Peia


Ninel Peia s-a născut pe 7 octombrie 1969 în comuna Brastavățu, județul Olt. Este căsătorit și are trei copii.

Este licențiat în Științe Juridice la Facultatea de Drept, iar în 2011 a absolvit Academia Națională de Informații Mihai Viteazul, Colegiul Național de Informații, specializarea Securitatea Națională, potrivit CV-ului publicat pe site-ul personal.


Ninel are 9 terenuri intravilan şi agricol, dobândite în perioada 2005 – 2012, o casă de locuit şi o casă de vacanţă şi două autoturisme Mercedes cumpărate în 2007.


De asemenea, acesta are bijuterii de 300.000 euro şi trei conturi bancare de 8.000 lei. El mai deţine părţi sociale la şase firme, a acordat trei împrumuturi în nume personal de 2.311.319 lei şi a contractat două credite de 85.000 lei.

Ninel Peia a obţinut venituri din salarii de 79.000 lei, iar soţia să are venituri de 18.000 lei, potrivit declarației de avere din 2017.

Documentul poate fi accesat la finalul acestui articol.

Activitatea politică a candidatului Ninel Peia

 

A fost ales deputat PSD în 2012, însă 4 ani mai târziu a fost exclus din rândurile social-democraților din cauza unor declarații controversate.

Din 2018, politicianul este președinte al Partidului Neamului Românesc, din partea căruia candidează pentru prima dată la alegerile prezidențiale.

Controverse legate de numele lui Ninel Peia

 

“Vaccinul DTP, foarte periculos ”

Ninel Peia a fost exclus din PSD la începutul lunii martie a anului 2016, după ce a scris pe blogul personal că vaccinurile au cauzat moartea bebelușilor din Argeș infectați cu bacteria E.coli.

„Vaccinul DTP chiar este un conglomerat chimic și biologic care conține multe substanțe dăunătoare pentru sănătatea umană, provocând schimbări ireversibile în sistemul nervos, care afectează celulele din rinichi și din creier, atunci când nimeresc în stomac cauzează cancerul. Toate aceste componente fac vaccinul DTP foarte periculos, care cauzează autism și paralizie. Dar şi moartea subită, în foarte multe cazuri. Printre manifestări se numără convulsiile.

Ţinând cont că la o bună parte dintre pruncii bănuiţi acum, la noi, de e-coli, au avut convulsii, lucru neîntâlnit la infecţia cu e-coli, m-a făcut să ridic întrebările către Ministrul Sănătăţii. Aici mai adaug şi faptul că printre zecile de cazuri se numără şi câteva care sunt la nivel de sugari, fără alimentaţie diversificată, deci neavând de unde să ia e-coli, lucru ce duce foarte limpede către vaccinul DTP. Mai mult, vârsta copiilor aflaţi în stare gravă se află chiar în marja de vârstă când se administrează acest vaccin dubios. DTP, care ar trebui să fie un vajnic luptător antidifteric, antitetanos şi antipertusis, se administează la 2 luni, la 4 luni, la 6 luni, la 12 luni şi, a cincea oară, la 30-35 de luni”, potrivit blogului personal.

″În şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, ponografia și prozelitismul LGBT”

În mai 2016, Peia a depus un proiect de lege prin care voia să protejeze inocența copiilor aruncându-i după gratii pe dascălii care ţin ore de educaţie sexuală de unde “copilele pleacă ruşinate”.

Social-democratul Ninel Peia a iniţiat un proiect de lege “pentru inocenţa copilăriei”, “privind interzicerea cursurilor de educaţie sexuală în învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial, fără acordul scris al părinţilor sau tutorelui”.

Pe scurt, cadrele didactice care vor preda „informaţii sau cursuri cu privire la educaţia sexuală” fără acordul scris al părinţilor sau tutorelui vor fi sancţionate cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Proiectul a fost depus în 22 iunie 2016 la Senat.

În expunerea de motive, parlamentarul susţinea că „sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare, precum acela că tot mai multe fetiţe de 11 ani merg deja la psiholog ca să-şi trateze problemele din dragoste, sau că prin educaţia sexuală predată unor copii între şase şi zece ani vor fi salvate, ulterior, vieţi omeneşti prin adoptarea unor soluţii contraceptive corecte, în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT şi incitarea la punerea în aplicare a diverselor forme de sexualitate deviantă.

Există deja scoli unde copile de 10 ani pleacă ruşinate de la aceste „cursuri”, sunt băieţi care nu mai înţeleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rău să ai sentimente erotice pentru Ionel şi nu pentru Diana. Aceste vlăstare cărora le dorim cele mai bune lucruri şi o viaţă împlinită, copii pentru care facem sacrificii enorme, sunt traumatizaţi de informaţii care nu sunt, nu au fost şi nici nu vor fi specifice unei copilării normale, a singurei faze din viaţa fiecăruia care a fost binecuvântată cu miracolul inocentei.”

Deputatul PSD îi suspecta şi pe profesori că ar ţine astfel de ore pentru a-şi sastiface pofte nefireşti:

„Ultima chestiune pe care o invoc aici este legată de calitatea de pedagog a aceluia ce “predă” astfel de “lecţii”, dar şi de sănătatea mintală a acestuia.

Cine ne garantează că “dascălului” nu îi face plăcere să umilească sexual copile de 10-11 ani, sau că are aplecări mai spre băieţeii de 7 ani? Până unde are voie să meargă “profesorul” în “predarea” lui? Cine îl evaluaza pe acesta vizavi de trăirile lui sexuale?

Dacă “profesorul” consideră anumite practici sexuale deviante drept normale, cum îl oprim să nu le prezinte în mod încântător micuţilor din auditoriu? Care sunt limitele normalităţii sexuale a profesorilor? Cum ne punem la adăpost copiii de abordări perverse sau hărţuire sexuală la astfel de “cursuri”?”

Colectiv – “Noaptea când Ţara a fost la un pas de disoluţie”

Fostul deputat social-democrat a intrat în atenția publicului și datorită declarațiilor sale după tragedia de la Colectiv.

Politicianul a scris atunci, pe blogul personal, că incendiul a fost provocat deliberat cu scopul de a genera o mișcare care să ducă, în ultimă instanță la dezmembrarea României.

„Indivizi infiltraţi printre manifestanţi (s-au notat cazuri de cetăţeni germani, lucru nou pentru mişcările de stradă din România), bazându-se pe forţa degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului şi, mare atenţie, a Parlamentului României (păzit în aceea noapte de doar 9 jandarmi).

Voi forţa un pic notă şi voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de către Hitler, în 1933. Lăsând la o parte condiţiile istorice şi adaptându-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului României este similar cu a pune capăt democraţiei în România. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiată de acest plan care, spre binele nostru, a eşuat. De aici încolo, disoluţia României nu mai era decât un joc de şah făcut, cică, cu masiv sprijin popular. (…) Repet, ţinta finală pentru acea noapte era Parlamentul României.

Nici Jandarmeria nu ar fi putut face faţă celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata în stradă, care oricum ar fi pactizat cu poporul din stradă. Practic, aveau o ţintă foarte uşoară. Infiltraţii, pregătiţi pentru astfel de acţiuni, ar fi dus la bun sfârşit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes. (…) La Cluj, era şi încă este pregătit un “grup de intelectuali, politicieni şi oameni de afaceri” care ar fi dat, în aceeaşi noapte, cu mare sârg, o declaraţie de independenţă a Ardealului şi ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. În fapt, un fel de Republică Transilvania, cu orientare maghiară, sub protectorat german şi garanţie rusă.

(…) Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibilă printr-un singur gest, un gest responsabil, care a înlăturat distrugerea Parlamentului şi dezmembrarea definitivă a Ţării. Dragi români, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap întreaga şi veninoasă urzeală. Demisia lui Ponta a scăzut aproape instantaneu motivaţiile celor aflaţi în stradă şi aproape că a anihilat specularea ticăloasă a emoţiilor stârnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanţi, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat în faţa Parlamentului, fără tragerea de inimă de a vandaliza ceva. Infiltraţii n-au avut de ales şi au plecat spre vizuinele lor”.

https://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-prezidentiale-2019/cine-este-ninel-peia-candidatul-anti-vaccin-in-cursa-pentru-cotroceni.html?fbclid=IwAR0GR0BgIGG2HvABgQnBY0Em711XNVWyRbgnf1ZYcJ0JLh2UGpO9SqzYYlA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Doi deputați români se implică în cazul copiilor Cameliei Smicală: Noi, ca Stat Român, trebuie să le redăm românilor demnitatea, de a fi român, de a fi cetățean european. Mesajul „ciudat” primit din partea Finlandei
O româncă s-a căsătorit cu milionarul care administrează Statuia Libertăţii: „Diferenţa de vârstă nu a fost o problemă. Părinţilor le-a fost mai greu să accepte“
Mega-scandal sexual înaintea alegerilor parlamentare. Ea este cea mai ”perversă” candidată PNL! CANCAN.ro a aflat cum a pătruns doamna Ciocan pe listele partidului Alinei Gorghiu
Domnul senator Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru sănătate publică, propune cum sa fie vaccinati romanii !!
Sebastian Ghiță, noi dezvăluiri despre Colectiv, dărâmarea Guvernului Ponta și moartea lui Condrea
Ion Cristoiu: ”Nu cumva Serviciile secrete străine se bat pe teritoriul nostru folosindu-ne pe post de useful idiot?”
Tacticile mişcării homosexuale: O strategie detaliată pentru acceptarea publică a homosexualilor
Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi au manipulat oamenii sa iasa in strada!
Compania Vice Media a primit 250 de milioane de dolari de la George Soros și alți investitori
Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!
Ordin al Moscovei: Toti oficialii rusi din strainatate trebuie sa-si ia copiii si sa revina in „patrie”. Ne pregatim de MARELE razboi. ?
Márton Árpád, UDMR, despre proiectul de lege al constituirii „Ținutului Secuiesc”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro