Protestul de duminică nu a impresionat conducerea MȚR: Joi, studioul „Horia Bernea” a programat un alt film care exaltă homosexualitatea. Pelicula, deja premiată la un festival LGBT, abundă în limbaj EXTREM de vulgar și manele

Distribuie!by loading... Protestul de duminică seară de la Muzeul Țăranului Român nu pare să determine conducerea Muzeului Țăranului Român să-și schimbe politica. Astfel, joi 8 noiembrie de la ora 18:00, la studioul „Horia Bernea” al Cinematografului este programat a se proiecta pelicula „Soldații. Poveste din Ferentari”. În regia sârboaicei Ivana Mladenovici, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Protestul de duminică seară de la Muzeul Țăranului Român nu pare să determine conducerea Muzeului Țăranului Român să-și schimbe politica.

Astfel, joi 8 noiembrie de la ora 18:00, la studioul „Horia Bernea” al Cinematografului este programat a se proiecta pelicula „Soldații. Poveste din Ferentari”. În regia sârboaicei Ivana Mladenovici, filmul prezintă povestea „de iubire” dintre un antropolog sosit în cartierul Ferentari să studieze manelele și un fost pușcăriaș, Alberto, un cetățean de etnie romă.


Pelicula, interzisă copiilor sub 15 ani, abundă în limbaj vulgar și explicit,  a primit o mențiune specială la festivalul de la San Sebastian, secțiunea dedicată filmelor LGBT.

Filmul, o coproducție româno-sârbă, a fost lansat în septembrie 2017. Motivul pentru care cinematograful „Țăranului” îl difuzează abia acum este legat, probabil, de faptul ca februarie este „luna LGBT” în România.


Recent, un videoclip al unei piese de genul manea a fost filmat în cadrul Universității București, iar în trecut, astfel de clipuri s-au filmat la Muzeul Satului.

 

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cui a cedat Guvernul Ponta gazele de şist din Transilvania | VIDEO
În timp ce Regele Mihai este pe moarte, Duda și Margareta aproape de un mare tun financiar din banii statului
Trompetele propagandistice ale sistemului, platite din matrapazlacurile afacerii “Microsoft”. Beneficiari: Patapievici, Tismaneanu, Plesu si Liiceanu ?
Expert: Război? Prima sarcină - lichidarea scutului antirachetă din România
TUDOR CHIRILA CHEAMA LUMEA IN STRADA
Dinastia Marii Britanii. Familia Regală care domină lumea. Regina Elisabeta are deja 15 nepoți care nu își bat capul cu facturi ci trăiesc din banii statului (degeaba)
Judecătorul Cristi Dănileț: CE NUMIȚI VOI „PEDOFIL”? Termenul „pedofil” nu este juridic/ CE SPUNEA JUDECĂTORUL RECENT: Nu există un tipic de „familie românească“ și nu există așa-numita „familie tradițională“, suntem obligați să acceptăm adoptarea copiilor de către homosexuali
Colectiv și Bamboo – două incendii, același discurs la Iohannis
Inca un pas de la republica la monarhie !!! Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara ! Deci "suveranii" incet si sigur isi preiau tara si in-REGIS-tratii lor !!
Sfarsitul capitalismului si nasterea statului politienesc global
Deputat PSD, discurs incendiar: Nu putem să nu ne întrebăm dacă la 100 de ani de la Marea Unire am schimbat „Înalta Poartă” între timp cu Moscova și acum cu altă "„Înaltă Poartă”. Rachetele Patriot și avioanele sunt taxa haraciului sau taxă de protecție?
Eminența cenușie din spatele partidului lui Dacian Cioloș este ANCHETATORUL meu de la Securitate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro