Protest împotriva Procurorului General: Procurorul torționar este un comunist penal pus de UE general, gașca #rezist care se dădea anticomunistă a lipsit, deci înțelegeți la comanda cui lucrează!

Distribuie!by Mai multe persoane au protestat în fața Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție împotriva procurorului general, Augustin Lazăr. loading... Aceștia au afișat două pancarte pe care stătea scris: „Procurorul torționar este un comunist penal pus de UE general” și „’89 – teroarea securistă și inculta. […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai multe persoane au protestat în fața Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție împotriva procurorului general, Augustin Lazăr.

loading...

Aceștia au afișat două pancarte pe care stătea scris: „Procurorul torționar este un comunist penal pus de UE general” și „’89 – teroarea securistă și inculta. 89 + teroarea sorosista și oculta”.


Protestul a fost anunțat joi, pe rețelele de socializare de către publicistul Iulian Capsali și vine în contextul acuzațiilor tot mai numeroase conform cărora Lazăr a fost șeful unei comisii care a refuzat eliberarea deținuților politici de la închisoarea Aiud, înainte de 1989.

De asemenea, tot ieri s-a anunțat că Grupul de Dialog Social îl va premia pe Augustin Lazăr pentru activitatea din 2018.


SURSA: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce intentioneaza sa faca Putin cu luptatorii ISIS capturati în Siria ?
Noul consilier al premierului Cioloş vine tot dinspre Soros/Basescu
Schimbare majoră de la 1 ianuarie pentru toţi românii: Fiscul ştie TOT
S-a adoptat legea. Forțele de ordine nu mai răspund penal atunci când trag în infractor
Compania LafargeHolcim recunoaste ca fabrica sa din Siria a finantat Statul Islamic.
RĂZBOI CLIMATIC?! ŞEFUL METEOROLOGILOR: Dacă te uiţi la HĂRŢILE pe IULIE şi AUGUST, te apucă FRICA!
Jurnalistul Doru Bușcu dezvăluie că fostul premier Tudose pregătea o lege care anulează redevențele offshore și care returnează redevențele plătite de companiile extractoare începînd cu 2008. Paguba la buget? 1 MILIARD de EURO
STAND-UP COMEDY – Intr-un spectacol stupefiant, generalul SRI Florian Coldea a vorbit despre Iuda si i-a amenintat pe tradatori: “As vrea sa reamintesc de un celebru personaj biblic, care a tradat pentru 30 de arginiti... Ca orice tradator, destinul lui a sfarsit tragic... Unii practica astazi acelasi lucru cu interesele statului roman. O fac la vedere, extrem de vocal, si fara pic de rusine... Poate ar fi bine sa reflectam la acest episod biblic si la astfel de personaje” (Foto si Video)
„Lovitura de stat” pe 10 august? Grupuri de mercenari, unii veniti din afara tarii – din forte para-militare
Națiunea română va dispărea curând. Un popor care se dă drept ortodox și nu respectă legea se autodistruge !
Și-a confundat Soros pastila albastră cu cea verde? Am asistat, probabil, la ultima ediție a Forumului de la Davos
Liderul PLUS Dacian Cioloș a uitat cum păstorea OMG-urile Monsanto
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro