Profetia Biblica,Iranul si Rusia Rusia – Putin

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Profetia Biblica,Iranul si Rusia

Rusia – Putin 


Privind în perspectivă cu mii de ani in urma, prin prisma istoriei profetice (profeția este pur și simplu istoria antecipata), profetul Ezechiel a văzut mai multe evenimente uimitoare in (Ezechiel 36-39),printre care un popor care vine din indepartata miazanoapte.

Când Uniunea Sovietică sa prăbușit în 1991, mulți au spus: “! Ursul este mort” Dar ursul rus nu a murit, el doar a hibernat, iar acum se trezeste cu o mare mânie, cu presedintele Vladimir Putin care încearcă să restaureze națiunea modernă ,slava Mamei Rusia.

Rusia in acest timp de hibernare a fost ocupata pentru asi face prieteni noi,printre care cele mai importante sunt tarile Islamice,care sunt dedicate distrugerii Israelului,si cu care Rusia formează alianțe. Cea mai notabilă dintre toate ,este Iranul de azi sau Persia antica.


Realitatea relațiilor Ruse cu Iranul este evidenta pe primele pagini a ziarelor în mass-media:

• “Rusia are in plan sa construiasca cinci Centrale Nucleare in Iran” – de Peter Baker, Washington Post, 27 iulie 2002.
• În Israel, Putin apără afacerile sale cu Siria si Iranul” – Molly Moore, Washington Post Foreign Service, 29 aprilie, 2005.
• “Kremlinul este gata să apere Iranul” – de Dmitri Zyar si Mihail Sidorov, Mosnews.com, septembrie 13, 2005. Autorii spun ca Iranul vrea “aliați de încredere, cum ar fi Rusia și China.”
• “Acordul Rusiei cu Iranul in vanzari de arme face un miliard de dolari .” – Associated Press, 2 decembrie 2005. Acest articol, publicat pe site-ul Fox News, numește Rusia “aliatul-cheie al Iranului.”

De ani de zile, Rusia nu a fost fericita să stea pe bancheta din spate a lumii, ca să spunem așa, dupa ce a invadat Georgia, Robert Baer a scris în revista Time că Rusia asi dorește un imperiu.

Invazia Georgiei de către Rusia are mai puțin de-a face cu Osetia de Sud decât cu o Rusie care nu si-a iertat niciodata pierderea unui imperiu sau de a rata ocazia de a fi tratata ca o a doua putere in toți acești ani,iar resentimentele din Rusia au crescut numai în timp ce prețurile petrolului au crescut,prin invadarea vecinul său.

Acum întrebarea este: ce altceva poate face Rusia din cauza acelor ani de umilire ? la un lucru ar trebui să ne așteptăm sigur: Moscova este acum cu ochii pe Iran, calea cea mai directă pentru restabilirea influenței sale în Orientul Mijlociu.

Iran – Ahmadinejad

Următoarea țară mentionata in Ezechiel este Persia, un nume care apare treizeci și cinci de ori în Vechiul Testament. Pentru noi este ușor de identificat Persia, pentru că si-a păstrat numele care îl avea in vremurile din antichitate până în anul 1935, când a devenit națiunea din Iran.

Aproximativ patru decenii și jumătate mai târziu, Iranul a schimbat numele său oficial la Republica Islamică Iranul de astăzi, cu o populație de 70 de milioane, Iranul a devenit un focar de dezvoltare rapidă a urii Islamismului și Anti-Semitism.

În scurt timp dupa ce a fost ales în președinția Iranului, Ahmadinejad a făcut declarații inflamatorii anti-semite împotriva lui Israel. El a spus ca Statul Evreu ar trebui să fie șters de pe hartă,cel puțin este încurajator faptul că el consideră prezența lui Israel pe harta, deoarece cele mai multe hărți in Orientul Mijlociu Islamic, dimpotrivă identifica doar cu termenul de Palestina.
Ahmadinejad a mers mai departe, afirmând că Israelul ar trebui să fie distrus de un atac nuclear,mai târziu, a spus că Evreii ar trebui să-și părăsească țara și să se întoarcă în Europa. Acesta a ajuns la punctul de a face o amenințare nucleară contra Statelor Unite ale Americii. Toate acestea au avut loc în câteva luni, de când a devenit președinte.


E foarte interesant ceea ce sa întâmplat în Iran în ultimii ani, mai ales că Mahmoud Ahmadinejad a fost ales președinte al acestei țări. 

În cresterea lui față de un program nuclear, Iranul a provocat un disconfort mare printre liderii mondiali, dar președintele Ahmadinejad însuși a demonstrat deja ce vrea să facă cu arme nucleare, dacă ai va fi permis să le producă și să le pună în operație.

Aproape toți experții cred că lumea așteaptă momente de mare tensiune,cu privire la această amenințare în creștere.

Iranul este considerat mama terorismului islamic, in ochii tuturora Teheranul oferă finanțare, formare și arme celor mai răi teroristi din lume, inclusiv Hezbollah, Hamas, și Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei, în plus menține relații strânse cu Al-Qaeda si carora le-a acordat refugiu , printre care se numără șeful militar Saif al-Adel , cei trei fii ai lui Osama bin Laden și purtătorul de cuvânt al al-Qaeda, Abu Suleiman Ghaith.

Iranul,sponsorul teroriștilor însetați de sânge din Irak , care au ucis civili nevinovați, în scopul de a submina și distruge democrația fragilă din Irak,Agitatoari infiltrati în Afganistan,sprijinirea terorismului in Siria, și un ajutor important în bombardarea turnurilor Khobar din Arabia Saudită .

Israel – YHVH


În primul rând, Ezechiel a spus că poporul lui Israel, împrăștiat în întreaga lume, va reveni în țara lui Israel, patria lor veche, data de YHVH,si Evreii s-au întors,au venit din Europa, Rusia, Etiopia, America,din fosta Uniune Sovietică, precum și un număr mare din alte țări în care au fost risipiti,iar în al doilea rind, în 14 mai 1948, un miracol sa întâmplat, atât oamenii de știință cât si scepticii au spus ca a fost imposibil: Israelul renăscut ca o națiune.

Aşa vorbeşte YHVH,Salvatorul: ,Da, în ziua cînd poporul Meu Israel va trăi în linişte, vei porni din ţara ta,şi vei veni din fundul miazănoaptei, tu şi multe popoare cu tine, toţi călări pe cai, o mare mulţime şi o puternică oştire! (Ezechiel 38:14-15)

Bătălia la care va participa Gog și Magog menționata în Ezechiel 38 și 39 este o profeție despre atacul împotriva țării lui Israel,făcuta dintr-o coaliție a multor națiuni sub conducerea rușilor (Ezechiel 38.1-6).Rusia va avea cinci aliați strategici: Turcia, Iran, Libia, Sudan și națiuni din Asia Centrală. Surprinzător, toate aceste națiuni sunt națiuni musulmane,in plus, Iranul, Libia și Sudan sunt cei mai vajnici adversari ai lui Israel,Turcia la fel si-a intrerupt acordul de preietenie cu Israelul.Nu e de mirare ca Iranul este inclus în lista de națiuni care va ataca Israelul, în ultimele zile. YHVH declară:

Te voi tîrî, şi-ţi voi pune un cîrlig în fălci; te voi scoate, pe tine şi toată oastea ta, cai şi călăreţi, toţi îmbrăcaţi în chip strălucit, ceată mare de popor, care poartă scut şi pavăză, şi cari toţi mînuiesc sabia;(Ezechiel 38:4)

“cârlig în falci”, folosit de YHVH pentru a aduce Rusia până in țara lui Israel, ar putea fi ceva de genul următor: dupa cum Statele Unite ale Americii au făcut-o în ultimii ani, pentru a invada Afganistanul și Irakul,prin același principiu, Rusia ar trebui să-si ajute prietenii lor musulmani, conducându-i pentru o invazie devastatoare pe teritoriul Israelului, în scopul de a rezolva “conflictul din Orientul Mijlociu”, în favoarea națiunilor Islamice.

De la căderea fostei Uniuni Sovietice, Rusia continuă să mențină relații strânse cu cele mai multe națiuni musulmane, în special cele situate în Orientul Mijlociu. Dintr-un punct de vedere geopolitic,nu ar fi nici o surpriză să vedem Rusia aliata cu țările Islamice, cum ar fi Iranul, sa faca un atac surpriză împotriva Israelului.

O fi Rusia acest “cârlig in falcile lui Gog” ? numai timpul care urmeaza o va spune,cu toate acestea, ceva se întâmplă în Orientul Mijlociu și Rusia,pare să-si lase amprentele peste tot,tot mai mult vedem implicarea Rusiei in Siria,reactia favorabila fata de Iran,recentele vizite ale lui Putin in Turcia si …..Noi știm că Biblia prezice cu exactitate o astfel de alianță și o invazie, programata să se întâmple “în timpul din urmă” .

Ce șansă are Israel împotriva Rusiei și Islamului ? Răspunsul se află în Ezechiel 38.18: În ziua aceea, însă, în ziua cînd va porni Gog împotriva pămîntului lui Israel, zice YHVH,Salvatorul, Mi se va sui în nări mînia aprinsă. 


YHVH se va ridica în apărarea lui Israel și în cele din urmă va ditruge aceasta coaliție: Nu vor lua lemne de pe cîmp, şi nu vor tăia lemne din păduri, ci vor face focul cu armele. Vor jăfui pe cei ce i-au jăfuit, şi vor prăda pe cei ce i-au prădat, zice YHVH,Salvatorul.“ (Ezechiel 39.10). 

Rezultatul interventiei divine este răscumpărarea lui Israel:
Şi vor şti că Eu sînt YHVH,Salvatorul lor, care -i lăsasem să fie luaţi prinşi de război între neamuri, şi care -i strîng iarăş în ţara lor; nu voi mai lăsa pe nici unul din ei acoloşi nu le voi mai acunde Faţa Mea, căci voi turna Duhul Meu pentru casa lui Israel, zice YHVH,Salvatorul.“ (Ezechiel 39.28-29).

YHVH nu va uita promisiunile legământului Său, El nu va abandona poporul legământului Său…..Sursa: http://israel-shabbat-shalom.blogspot.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?
„Dacă Ceaușescu ar fi explicat românilor că organismele mondiale sioniste ne jupoaie cu dobânzile și trebuie să facem efortul de a achita cât mai grabnic creditul, românii ar fi înțeles și ar fi acceptat.” Și nu se mai întâmpla nimic în decembrie 1989
Măsură de urgență luată la Craiova: În cel mai scurt timp, oficialii doresc ca TOATE adăposturile antieriene din oraș să fie funcționale
ALIANȚA VESTULUI. Se rupe Ardealul?PSD e de acord, Iohannis și mai și
RAPORT PE STATUL PARALEL – Jurnalistul Ion Cristoiu dezvaluie concluziile investigatiilor realizate de firma fostului director MI6: “Noi am avut aceasta imagine ca Traian Basescu comanda totul, nu-i asa? Dupa ce citesti documentele, iti dai seama ca in interiorul sistemului erau mai multe state paralele. Este gresit sa spunem ca a fost si este un singur stat. Sunt mai multe state paralele: in SRI sunt mai multe grupari, in Parchet sunt mai multe grupari, in DNA” (Video)
Gafă majoră, Rareș Bogdan a dat partidul de gol: programul PNL e făcut de omul lui Soros!
Reacţia SRI în SCANDALUL dezinfectanţilor DILUAŢI: Hexi Pharma nu este caz de siguranţă naţională. Dan Condrea nu a fost filat
Ipoteza lui Gheorghe Funar: "Vizita Papei Francisc în ziua de 1 iunie a.c. la Șumuleu Ciuc, cartier al municipiului Miercurea-Ciuc, a fost stabilită de autoritățile de la Budapesta și acceptată de Suveranul Pontif! Legătură cu vizita Papei Francisc în România în anul 2019 au fost și sunt încă multe Adevăruri ascunse. Câțiva dintre conducătorii Ungariei au fost informați și și-au dat acordul pentru împușcarea Papei Francisc la Șumuleu Ciuc de către trăgătorii de elită maghiari, după care urmează să convingă opinia publică mondială că Suveranul Pontif a fost asasinat de către un creștin ortodox român, si declanșarea unui război civil în Ardeal pentru dezmembrare teritorială a țării !!"
Discursul lui Ceaușescu din 20 decembrie 1989. Ce nu s-a văzut la TV: Totul face parte dintr-un plan mai general împotriva independenței popoarelor
ÎNREGISTRĂRI VIDEO EXPLOZIVE DIN MASONERIA ROMÂNĂ
Armata rusă atacă Pentagonul | Care este teatrul ”războiului rece” dintre americani și ruși
Tăriceanu: „Toate firmele românești au fost decapitate, nu mai există o firmă importantă românească de lucrări publice. Toate contractele de lucrări publice sunt câștigate de firme străine”. Ce spune despre legile justiției și „corupția de putere” (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro