Procurorii interzic Fundatia „George Soros” in Rusia: „este o amenintare la adresa securitatii nationale ruse”

Distribuie!by   Daca in Romania si in alte tari „democratice”, speculantul evreu, George Soros, a pus bazele unor adevarate Centre de Comanda, de unde se creaza si se gestioneaza in mod artificial revolutii impotriva celor, care nu sunt „political correctness”, in Rusia lucrurile stau altfel, diametral opus, in sensul ca, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Daca in Romania si in alte tari „democratice”, speculantul evreu, George Soros, a pus bazele unor adevarate Centre de Comanda, de unde se creaza si se gestioneaza in mod artificial revolutii impotriva celor, care nu sunt „political correctness”, in Rusia lucrurile stau altfel, diametral opus, in sensul ca, procurorii rusi au interzis Fundatia „George Soros” pe care o considera „o amenintare la adresa securitatii nationale ruse”.

loading...

Tinerilor Frumosi si Liberi din Rusia nu o sa le placa aceasta decizie, mai mult ca sigur, insa in Rusia nationalista globalistii nu trebuie sa faca regulile. Spre deosebire de Occident, in Rusia nu prea exista conceptul „Tinerilor Frumosi si Liberi”, intrucat acolo mentalul colectiv este unul de tip nationalist: oamenii au incredere in Vladimir Putin, iar Vladimir Putin nu-i dezamageste.

george soros vs  putin

Evreul George Soros a ajuns cunoscut lumii, dupa ce a reusit sa prabuseasca Banca Angliei, la data de 16 septembrie 1992, in „Miercurea Neagra”, atunci cand a pariat impotriva lirei sterline, castigand astfel 1,8 miliarde de dolari prin cea mai mare specula din istorie. Recunoaste in public ca doreste sa influenteze toate pietele financiare din lumea si chiar asta face.

Ei bine, Rusia cea nationalista a spus „gata”, dupa cum scrie si publicatia Cotidianul, preluand de la Russia Today. La data de 21 noiembrie 2014, George Soros incita oamenii la un razboi impotriva Rusiei, Rusia fiind supusa unor sanctiuni, fara temei, din partea Occidentului, dupa ce a tradat Noua Ordine Mondiala. In Aprilie 2014, Rusia a emis chiar un mandat de arestare pe numele lui George Soros, tocmai din aceste motive pe care i le imputa procurorii rusi.

Luni, 30 noiembrie, Parchetul General de la Moscova a emis un comunicat prin care arată că Institutul pentru o Societate Deschisă al lui George Soros și alte organizații afiliate sunt ”grupuri indezirabile”, interzicând cetățenilor ruși și organizațiilor ruse participarea într-un fel sau altul la proiectele acestor entități.

Procurorii ruși spun că activitățile Open Society Institute și al Open Society Institute Assistance Foundation sunt o amenințare la adresa ordinii constituționale a Rusiei și a securității naționale. Procurorii spun că Ministerul Justiției va fi informat despre aceste concluzii și va trece aceste organizații pe lista organizațiilor străine indezirabile.

Potrivit site-ul rus RT.com, procurorii au deschis o investigație cu privire la activitățile celor două organizații – ambele sponsorizate de miliardarul George Soros. Se întâmpla în iulie anul acesta, după ce senatorii ruși au aprobat o listă cu 12 grupuri care, în opinia lor, trebuiau verificate pentru presupuse activități anti-ruse.

Alte grupuri de pe această listă sunt National Endowment for Democracy (suspectat pentru implicarea în revoluțiile colorate, din Serbia si până în Georgia și Ucraina), International Republican Institute (condus de senatorul John McCain), National Democratic Institute (condus de Madeleine Albright), MacArthur Foundation și Freedom House.

În iulie, Ministerul Justiției de la Moscova a declarat US National Endowment for Democracy drept grup indezirabil, după ce procurorii au descoperit că organizația a cheltuit milioane de dolari în încercarea de a pune sub semnul întrebării corectitudinea alegerilor din Rusia si pentru a ataca prestigiul armatei ruse.

Legea pentru organizațiile străine indezirabile a intrat în vigoare în această vară. În momentul în care Ministerul Justiției declară indezirabilă o organizație, activele sale din Rusia sunt înghețate, sediile sunt închise și este interzisă distribuirea oricăror materiale produse de acest grup.

Cât privește Fundația pentru o Societate Deschisă, este puțin probabil ca aceasta să mai aiba active în Rusia, deoarece programele sale s-au restrâns în 2003, după venirea lui Putin la putere. În anii 1990, fundatia a fost însă extrem de activă.

În cazul în care interdicția nu este respectată, angajații organizațiilor respective și orice cetățean rus care colaborează cu aceasta riscă amenzi mari și chiar închisoarea.

Decizia procurorilor ruși vine pe fondul anunțării unor sancțiuni economice impotriva comnpaniilor turce care activează în Rusia, în urma incidentului aerian de la granița turco-siriană, în urma prelungirii regimului de sancțiuni impus de UE Rusiei și poate anunța tensiuni mult mai pronunțate in viitorul apropiat, mai cu seamă că accesul navelor ruse in Mediterana, în preajma Siriei, presupune tranzitarea strâmtorii Bosfor.

loading…

SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/rusia-fundatiile-lui-george-soros-amenintari-la-adresa-ordinii-constitutionale-si-a-securitatii-272258/
  2. https://www.rt.com/politics/323919-soros-foundation-recognized-as-undesirable/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Vine ANTIHRISTUL”. Strategia diabolica a ISIS de cucerire a Europei, folosindu-se de imigranti
STATUL PARALEL EXCEDE MCV – Vicepresedintele CE Frans Timmermans confirma ca a primit de la Razvan Savaliuc “Raportul privind activitatea subversiva din Justitie si serviciile de informatii din perioada 2005-2017”, trimis cu posta speciala la Bruxelles. Uluitor, oficialul CE transmite ca are alte preocupari: “Criteriile din cadrul MCV nu se extind la activitatile de informatii si controlul democratic asupra acestor activitati si din acest motiv nu fac obiectul rapoartelor MCV” (Adresa)
DE ULTIMĂ ORĂ! Merkel: „mai bine emigranți decât români”
Firmele cu capital străin, care dețin cel puțin jumătate din cifra de afaceri din economia din România, raportează profituri de câteva ori mai mici decât firmele cu capital românesc
Dr. Vasile Astărăstoae despre coronavirus: Isteria este creată de inexistența unui vaccin, ca și cum vaccinarea ar fi panaceu universal
Franțuzoaica lui Nicuşor se-ncurcă în Minciuni. Clotilde Armand prinsă cu MINCIUNA la Comarnic-Bușteni: 17.500 euro, studiu de fezabilitate pentru un km
PEDOFILIA în fruntea MINISTERELOR europene: Programa de EDUCAȚIE SEXUALĂ din Croația este CONCEPUTĂ de colaboratori ai revistei „JURNALUL PEDOFILILOR”. SOROS îi susține din UMBRĂ? Care este LEGĂTURA dintre pedofilie și HOMOSEXUALITATE? (VIDEO)
E groasă: Prințul Charles, invitat de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, să primească titlul de „Prinț al Transilvaniei”
Grevă generală în Franţa. Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene şi a reţinut mai mulţi protestatari violenţi
Dragoș Pătraru, DEZVĂLUIRI despre JAFUL din TVR | „La redacția Știri există 15 reporteri și de șoferi, toți sunt rude”
Florentin Scalețchi- comandant de navă: Lazăr mi-a furat 12 ani și jumătate de viață deși Ceaușescu dăduse decret de eliberare
Atentie diaspora, sa va luati presedintele ales cu tot , "PAS cu PAS care va inteapa ca un SAS" ! Romanii din strainatate vor fi TAXATI in TARA! S-a aprobat noul cod fiscal! Iata si de ce..
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro