Problemele tehnice de la elicopterul lui Trump Jr. au pus pe jar autoritățile române la Cluj

Distribuie!by loading... Conform NCN Cluj, care a difuzat imagini în exclusivitate, juniorul președintelui american Donald Trump, Barron Trump, în vârstă de 11 ani, a sosit de la Munchen la Cluj-Napoca cu o cursa Lufthansa, însoțit fiind de un întreg alai de lucrători ai Secret Service. Potrivit unor angajați ai serviciului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Conform NCN Cluj, care a difuzat imagini în exclusivitate, juniorul președintelui american Donald Trump, Barron Trump, în vârstă de 11 ani, a sosit de la Munchen la Cluj-Napoca cu o cursa Lufthansa, însoțit fiind de un întreg alai de lucrători ai Secret Service. Potrivit unor angajați ai serviciului de transport bagaje care au asistat înmărmuriți la această apariție VIP, Barron Trump s-a îndreptat imediat spre un elicopter special pregătit, decolând spre o destinație necunoscută, scrie ziardecluj.ro

Conform evz.ro, piloţii de pe elicopterul Dauphin au anunţat că aparatul de zbor are o problema tehnică care necesită restartarea computerului de bord. Aceleaşi surse mai susţin că autorităţile române au intrat în alertă, mai ales că şeful escortei americane le-a spus că nu există un plan de extracţie, adică un plan B.


„A venit un echipaj de tehnicieni de zbor de la Târgu Mureş care, în trei ore, au reparat elicopterul, timp în care fiul preşedintelui SUA a aşteptat liniştit în salonul de protocol”, precizează sursă EVZ.ro.

În jurul orei 16, elicopterul a decolat către Bran, conform altor surse, însă până aproape de miezul nopţii fiul preşedintelui american încă nu ajunsese la Castelul Bran.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Secretarul general al PNL despre Klaus Iohannis: Este un om al cărui destin a fost scris de Dumnezeu! ... De cine , de un Dumnezeul al tolerantei ?
AM PRINS-O PE KOVESI – Iata protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA prostea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)
Google Earth a început ÎNDEPĂRTAREA CRUCILOR de pe turle
Scrisoarea prin care Mugur Isarescu (văr prin alință cu Rege Mihai) a inceput Vanzarea Romaniei catre Bancheri incepand cu anul 1990!
Bihoreanul care îngrijește 200 de oameni sărmani și bolnavi a fost AMENDAT a doua oară de statul român. Cum a protestat bărbatul care-și ajută semenii
20 iunie: Pica Ambasada SUA!
„Călcat” de controale. Calvarul singurului antreprenor român dintr-un centru comercial: „Ce mă scoate din sărite este că vin câte trei deodată. Zici că m-au luat la țintă”
Te-ai gândit vreodată de ce unei firme aka societăți comerciale i se returnează TVA-ul și ție ca simplu cetățean consumator, nu?
Şmecheriile UDMR de a-şi înființa şcoli exclusiv maghiare prin trocuri politice şi legislative cu PSD-ul sunt NECONSTITUȚIONALE. CCR: "Legea privind înființarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureș, NECONSTITUȚIONALĂ"
PROTESTELE DE STRADA – MISTERELE SE INMULTESC
MINCIUNILE LE-AU EXPLODAT IN FATA – Romanii patrioti din Parlamentul European au denuntat prin prestatii excelente propaganda impotriva intereselor nationale: "Ce ati facut, doamna comisar, cand sute de oameni au fost trimisi in inchisoare si achitati? Cand cetateni au fost interceptati in afara legii?... Un protocol secret incheiat intre DNA si Serviciul secret a permis sa se faca politie politica... Sa infiintam o noua initiativa 'Minciuna ucide'... Vreau independenta Justitiei, dar mai ales a Romaniei!"
Ouăle roșii, batjocorite de TFL-iști. Ce au scris pe ele
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro