PROBE CĂ DUMNEZEU EXISTĂ| Ti-ai pus vreodata intrebarile urmatoare despre pamant, soare, luna, adn, creier?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În anumite momente ale existenței noastre, fiecare dintre noi am avut un moment în care ne-am întrebat dacă Dumnezeu există și dacă da, care sunt probele care susțin acest lucru.

loading...

Probele sunt aproape de noi, dar pe care, din păcate, le omitem, le ignorăm sau nu le putem înțelege. Pământul este una dintre aceste probe. Este o planetă perfect proporționată. Dacă Pământul era mai mic ca dimensiune, existența atmosferei era imposibilă. Este cazul planetei Mercur.


Dacă Pământul avea dimensiuni mai mari, atmosfera conținea hidrogen liber, așa cum este cazul planetei Jupiter. Pământul are o atmosferă echilibrată care permite viața. Mai mult, Pământul se află la o distanță ideală față de Soare. Dacă ar fi fost mai depărtat, toată suprafața ar fi fost congelată. Dacă era prea aproape, suprafața ar fi fost carbonizată.

Ce mai mică variație a poziției Pământului față de Soare ar fi catastrofală pentru toate formele de viață. Această perfecțiune este menținută datorită mișcării de rotație în jurul axei sale, care se face cu o viteză uniformă de 108000 km/h. În această situație, fiecare zonă a planetei este încălzită și răcită în fiecare zi.


Luna are o mărime perfectă și este la distanța ideală pentru a exercita atracția gravitațională. Ea face ca giganticele oceane să nu inunde continentele. Un alt miracol este apa. Ea ne permite să trăim într-un mediu cu multe fluctuații de temperatură cu o temperatură a corpului de 37 de grade Celsius.

Apa transportă în corpul uman milioane de compuși chimici, minerali, fără a le afecta compoziția.

Un alt miracol este creierul uman. O mașinărie perfectă. El poate procesa un milion de mesaje pe secundă. Mai mult, el selectează mesajele importante, pe celelalte eliminându-le. Creierul funcționează altfel față de celelalte organe. El ne dă sentimente, emoții, vise, proiecte. Datorită creierului putem interacționa cu alte persoane.

Ce este ADN-ul? Un program de 3 miliarde de litere care comandă celulelor cum să reacționeze. O mașinărie infernală, de o precizie excepțională, căreia omul nu i-a descoperit toate misterele.

Trimisul-lui-Dumnezeu PROBE CĂ DUMNEZEU EXISTĂ

Probele că Dumnezeu există sunt în noi și în tot ceea ce ne înconjoară. Nu avem nevoie de dovezi care să ne facă să credem că Dumnezeu există.

PROBE CĂ DUMNEZEU EXISTĂ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre