PRINȚUL WILLIAM SPUNE CĂ VA FI „ABSOLUT BINE” DACĂ COPIII LUI SUNT HOMOSEXUALI

Distribuie!by 1. 2. 3. Prințul William a spus că-și va sprijini total copiii dacă vor ieși homosexuali sau lesbiană. loading... Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a făcut aceste declarații în timpul unei vizite la „Albert Kennedy Trust” (AKt), din Londra, care ajută la sprijinirea tineretului LGBTQ+ fără locuință din […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
1. 2. 3.

Prințul William a spus că-și va sprijini total copiii dacă vor ieși homosexuali sau lesbiană.

loading...

Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a făcut aceste declarații în timpul unei vizite la „Albert Kennedy Trust” (AKt), din Londra, care ajută la sprijinirea tineretului LGBTQ+ fără locuință din cauza orientării lor sexuale, când a fost testat cu privire la sexualitatea descendenților lui, informează The Sun.


britain-royal-trooping-123202

In vizita sa, prințul William si-a expresat de asemenea impresia despre recenta agresiune fizică si verbală asupra unei perechi de lesbiene într-un autobuz din Londra de catre un grup de tineri in ziua 7 iunie care a comoționat societatea britanica. „M-am simțit consternat de acest atac”, a spus ducele.

gaga_akt1

Potrivit cotidianului The Mail on Sunday, Lady Gaga l-a convins pe William să sprijine AKT-ul.


Acesta a informat: „S-au cunoscut în timpul campaniei și au ținut legătura. Lady Gaga l-a încurajat să se implice în AKT, deoarece a lucrat anterior cu ei.

„Povestirile pe care le-a împărtășit cu el l-au inspirat să dea o mână de ajutor.”

Vizita sa a fost prima făcută de un membru al familiei regale la o organizatie de caritate de tineret LGBTQ.

b1f7cc1bc7fb793cd9d027fd63cca954

În timpul discuției menținută cu grupul de persoane cărora organizația le acordă ajutor, un tânar gay l-a întrebat: „Dacă fiul tău, în viitor iți spune soy gay, soy lesbiană, cum ai reacționa”?

Răspunsul său a fost: „Stii ce? M-am gândit destul de mult la asta în ultmul timp pentru că au fost și alți parinți care de asemenea m-au întrebat. Cred că nu începi să te gândești la asta până când nu ești părinte, și desigur, eu n-aș avea în absolut nicio problemă”.

El a recunoscut că era un subiect despre care fusese întrebat înainte și despre care a discutat anterior cu Kate. „Deci eu și Catherine am vorbit foarte mult despre asta pentru a ne asigura că suntem pregătiți.”

IC4ZQOUQQVBJTDLXNMPXJNWSB4

De asemenea a adăugat ca l-ar „preocupa” ținând cont de rolul pe care copiii săi l-ar avea în viitor în cadrul monarhiei, cum s-ar interpreta sau s-ar vedea acest lucru. „Mă preocupă nu pentru că ar fi gays, mă preocupă cum ar reacționa restul și presiunea care ar exista”.

El a recunoscut că este îngrijorat față de prejudecățile cu care se confruntă încă comunitatea LGBTQ+. Potrivit The Telegraph, el a adăugat: „Mă îngrijorează cât de multe bariere, persecuții și ură ar putea exista”. „Dar asta noi toți trebuie să încercăm să corectăm.”

Tim Sigsworth

Tim Sigsworth, director executiv al organizației, a declarat că, comentariile prințului fac o „diferență masivă” și transmit „un mesaj pe care trebuie să-l susținem și să-i împuternicim pe cei LGBT”.

Resultado de imagen de Attitude  William

Comentariile sale revoluționare făcute în timpul vizitei sale la AKT de la Londra miercuri, unde a aflat despre problema lipsei de locuințe pentru tineri LGBTQ+ și despre abordarea unică pe care organizația o are pentru a rezolva problema, au avut un larg ecou.

Nu este prima dată când prințul William și-a arătat sprijinul față de comunitatea LGBTQ, el a apărut pe coperta revistei Attitude pentru bărbați homosexuali din anul 2016 și a fost primul membru al unei familii regale care a făcut acest lucru.

Vorbind înainte de vizita lui William, Tim Sigsworth a spus: „Impactul lipsei de locuinte este foarte dăunător pentru tinerii LGBTQ +, cu rate înalte și incidențe ridicate de probleme de sănătate mintală, exploatare sexuală, abuz de droguri, HIV și probleme de sănătate sexuală.

Resultado de imagen de Tim Sigsworth

lady

Lady Gaga și Tim Sigsworth

„În acest an al aniversarii a 30 de ani de AKT, și ca prima organizatie de caritate din lume care răspunde crizei LGBTQ + a persoanelor fără adăpost pentru tineri, vizita de astăzi a HRH Ducele de Cambridge este un pas extrem de important în creșterea gradului de conștientizare a acestei probleme importante”, a spus Tim Sigsworth .

SURSA: amp.news.com.au

https://invictuswebmedia.com/2019/06/30/printul-william-spune-ca-va-fi-absolut-bine-daca-copiii-lui-sunt-homosexuali/?fbclid=IwAR2j25cRAHt2jtnyhzJQOL0SFnyMVmzvBnck75LtDXYY4DkHSg_FkR5RJFw

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

România nu știe câți cetățeni are. Datele diferă în funcție de instituția care numără
Tăierile ilegale de păduri continuă în linişte şi consens, RETEAUA SCHWEIGHOFER: CINE A TĂIAT SI CÂT A CÂSTIGAT
Casele SRI unde se întîlneau Codruţa Kovesi, Sebastian Ghiţă şi şeful CIA din România
Sistemul Electronic de Santate din Romania - o afacere plina de erori a "baietilor destepti": A treia zi în care nu funcționează sistemul informatic al cardului de sănătate
Anunt SOC al premierului Ciolos! DISPAR consiliile judetene si SE UNESC JUDETELE!
Ziaristul Narcis Daju spune că familia din America ce a luat-o pe Sorina amenință DGASPC Mehedinti că, dacă nu se finalizează adopția, se autodenunță penal că le-au cerut și că le-au dat 5000 de euro mită
România e pe cale să devină groapa de gunoi a lumii
„Călcat” de controale. Calvarul singurului antreprenor român dintr-un centru comercial: „Ce mă scoate din sărite este că vin câte trei deodată. Zici că m-au luat la țintă”
TRAFIC DE INFLUENTA PENTRU LULUTA? – Ministrul Justitiei Tudorel Toader a terminat evaluarea sefilor PICCJ si DNA, Augustin Lazar si Laura Kovesi. Coincidenta, cu doua zile inainte sa anunte daca va propune sau nu revocarea lui Kovesi de la sefia DNA, ministrul Justitiei Tudorel Toader este vizitat de ambasadorul SUA la Bucuresti Hans Klemm. Sa fie vizita lui Klemm o incercare de a influenta evaluarea lui Toader pentru a o pastra pe Kovesi la conducerea DNA?
Luju.ro: Două dosare de la Alba Iulia în care era vizat Iohannis au fost clasate cu aprobarea lui Lazăr
Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova, a comentat paralela între Maduro și Ceaușescu făcută de senatorul american republican Marco Rubio.
Trump vrea Portul Constanta!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro