PRINȚUL WILLIAM SPUNE CĂ VA FI „ABSOLUT BINE” DACĂ COPIII LUI SUNT HOMOSEXUALI

Distribuie!by Prințul William a spus că-și va sprijini total copiii dacă vor ieși homosexuali sau lesbiană. loading... Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a făcut aceste declarații în timpul unei vizite la „Albert Kennedy Trust” (AKt), din Londra, care ajută la sprijinirea tineretului LGBTQ+ fără locuință din cauza orientării lor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prințul William a spus că-și va sprijini total copiii dacă vor ieși homosexuali sau lesbiană.

loading...

Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani, a făcut aceste declarații în timpul unei vizite la „Albert Kennedy Trust” (AKt), din Londra, care ajută la sprijinirea tineretului LGBTQ+ fără locuință din cauza orientării lor sexuale, când a fost testat cu privire la sexualitatea descendenților lui, informează The Sun.


britain-royal-trooping-123202

In vizita sa, prințul William si-a expresat de asemenea impresia despre recenta agresiune fizică si verbală asupra unei perechi de lesbiene într-un autobuz din Londra de catre un grup de tineri in ziua 7 iunie care a comoționat societatea britanica. „M-am simțit consternat de acest atac”, a spus ducele.

gaga_akt1

Potrivit cotidianului The Mail on Sunday, Lady Gaga l-a convins pe William să sprijine AKT-ul.


Acesta a informat: „S-au cunoscut în timpul campaniei și au ținut legătura. Lady Gaga l-a încurajat să se implice în AKT, deoarece a lucrat anterior cu ei.

„Povestirile pe care le-a împărtășit cu el l-au inspirat să dea o mână de ajutor.”

Vizita sa a fost prima făcută de un membru al familiei regale la o organizatie de caritate de tineret LGBTQ.

b1f7cc1bc7fb793cd9d027fd63cca954

În timpul discuției menținută cu grupul de persoane cărora organizația le acordă ajutor, un tânar gay l-a întrebat: „Dacă fiul tău, în viitor iți spune soy gay, soy lesbiană, cum ai reacționa”?

Răspunsul său a fost: „Stii ce? M-am gândit destul de mult la asta în ultmul timp pentru că au fost și alți parinți care de asemenea m-au întrebat. Cred că nu începi să te gândești la asta până când nu ești părinte, și desigur, eu n-aș avea în absolut nicio problemă”.

El a recunoscut că era un subiect despre care fusese întrebat înainte și despre care a discutat anterior cu Kate. „Deci eu și Catherine am vorbit foarte mult despre asta pentru a ne asigura că suntem pregătiți.”

IC4ZQOUQQVBJTDLXNMPXJNWSB4

De asemenea a adăugat ca l-ar „preocupa” ținând cont de rolul pe care copiii săi l-ar avea în viitor în cadrul monarhiei, cum s-ar interpreta sau s-ar vedea acest lucru. „Mă preocupă nu pentru că ar fi gays, mă preocupă cum ar reacționa restul și presiunea care ar exista”.

El a recunoscut că este îngrijorat față de prejudecățile cu care se confruntă încă comunitatea LGBTQ+. Potrivit The Telegraph, el a adăugat: „Mă îngrijorează cât de multe bariere, persecuții și ură ar putea exista”. „Dar asta noi toți trebuie să încercăm să corectăm.”

Tim Sigsworth

Tim Sigsworth, director executiv al organizației, a declarat că, comentariile prințului fac o „diferență masivă” și transmit „un mesaj pe care trebuie să-l susținem și să-i împuternicim pe cei LGBT”.

Resultado de imagen de Attitude  William

Comentariile sale revoluționare făcute în timpul vizitei sale la AKT de la Londra miercuri, unde a aflat despre problema lipsei de locuințe pentru tineri LGBTQ+ și despre abordarea unică pe care organizația o are pentru a rezolva problema, au avut un larg ecou.

Nu este prima dată când prințul William și-a arătat sprijinul față de comunitatea LGBTQ, el a apărut pe coperta revistei Attitude pentru bărbați homosexuali din anul 2016 și a fost primul membru al unei familii regale care a făcut acest lucru.

Vorbind înainte de vizita lui William, Tim Sigsworth a spus: „Impactul lipsei de locuinte este foarte dăunător pentru tinerii LGBTQ +, cu rate înalte și incidențe ridicate de probleme de sănătate mintală, exploatare sexuală, abuz de droguri, HIV și probleme de sănătate sexuală.

Resultado de imagen de Tim Sigsworth

lady

Lady Gaga și Tim Sigsworth

„În acest an al aniversarii a 30 de ani de AKT, și ca prima organizatie de caritate din lume care răspunde crizei LGBTQ + a persoanelor fără adăpost pentru tineri, vizita de astăzi a HRH Ducele de Cambridge este un pas extrem de important în creșterea gradului de conștientizare a acestei probleme importante”, a spus Tim Sigsworth .

SURSA: amp.news.com.au

https://invictuswebmedia.com/2019/06/30/printul-william-spune-ca-va-fi-absolut-bine-daca-copiii-lui-sunt-homosexuali/?fbclid=IwAR2j25cRAHt2jtnyhzJQOL0SFnyMVmzvBnck75LtDXYY4DkHSg_FkR5RJFw

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Capitalismul nu a promis si nu produce fericire
Fostul model care a pretins că Silvio Berlusconi găzduia ritualuri satanice în casa lui, a murit otrăvită cu un cocktail radioativ. A agonizat o luna
MUGUR ISARESCU -asasinul economic al ROMANIEI
Imaginile acestea nu s-au dat. Fetița este pocnită! De două ori. Întinde brațele după ajutor la tatăl care a crescut-o, care e ținut de mascat în timp ce procuroarea lovește mai departe copilul... Urletele.... Cel puțin zece mascați înarmați până în dinți....
Grațierea, cerută oficial României de CEDO. Iohannis a primit o palmă la Strasbourg.. Impotriva cui demonstrează tinerii liberi si frumosi ?
Seful de campanie al lui Nicusor Dan este pro-Putin. Face vizite „repetate” în Rusia
Multiculturalismul împins la extremism. Eminescu nu mai poate fi sărbătorit singur nici măcar de ziua lui. De ziua lui Eminescu statul român îi sărbătorește la Londra pe Ady Endre si Lenau. Eminescu, Lenau și Ady Endre, de Ziua Culturii Naționale la Londra
CINE ESTE BUNICUL LUI VICTOR PONTA?
Laura Bretan care susține referendumul ÎMPOTRIVA homosexualității în România a fost „PEDEPSITĂ” de DOI juraţi HOMOSEXUALI la Eurovision. VIDEO în articol
Presedintele COREEI DE NORD cere armatei sa se pregatesca de razboi cu SUA
REȚEAUA SOROS. BANI "ALBI" pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu....etc.
Şi Matei Păun, şeful campaniei electorale a lui Nicuşor Dan, este client al unei fundaţii Soros
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro