Printul Andrew al Marii Britanii acuzat de abuz sexual asupra unei minore ! O sclava sexuala a Iluminatilor face dezvaluiri incendiare despre reteaua satanistilor si violatorilor de rang inalt !

Distribuie!by Scandal in lumea reptiliana a Iluminatilor: o femeie din SUA sustine ca, in perioada cand era minora, a fost fortata sa intretina relatii sexuale cu Ducele de York la Londra, New York si in Carabe. Cu o astfel de acuza sare in aer lumea Iluminatilor, adica cea a satanistilor, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Scandal in lumea reptiliana a Iluminatilor: o femeie din SUA sustine ca, in perioada cand era minora, a fost fortata sa intretina relatii sexuale cu Ducele de York la Londra, New York si in Carabe. Cu o astfel de acuza sare in aer lumea Iluminatilor, adica cea a satanistilor, pedofililor si violatorilor de rang inalt.

loading...

Printul Andrew pedofil

Sa citam din stirea oficiala, publicata pe site-ul Evenimentul Zilei:


“Femeia care a depus o plângere în SUA în care apare și numele Prințului Andrew și care afirmă că a servit ca sclavă sexuală când era minoră a anunțat sâmbătă că nu se va lăsa ”redusă la tăcere”, informează France Presse.

Ea afirmă în plângerea sa că a fost forțată, pe când era încă minoră, să “întrețină relații sexuale” cu Ducele de York la Londra, New York și în Caraibe în cadrul unor orgii cu alte tinere minore.

Cunoscută doar sub pseudonimul ”Jane Doe #3”, ea a spus că a acționat la ordinul lui Jeffrey Epstein, un bancher bogat de pe Wall Street, prieten apropiat al Prințului Andrew. Epstein a fost condamnat în 2008 pentru că a apelat la serviciile unor prostituate minore.

Nu a fost precizată nicio dată, însă ”Jane Doe #3” afirmă că a fost sclava sexuală a lui Jeffrey Epstein între 1999 și 2002.

Femeia îl menționează de asemenea în plângerea sa pe Alan Dershowitz, care este unul dintre avocații lui Epstein și unul dintre cei mai cunoscuți juriști americani.

“Nu vreau să mă las intimidată și redusă la tăcere”, a reacționat imediat femeia, într-un comunicat transmis publicației The Guardian.

Nu este pentru prima dată când numele Prințului Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a și al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, este citat în acest caz.

Într-un comunicat transmis vineri, Palatul Buckingham a precizat că “orice acuzație conform căreia au fost comise acte inadecvate cu o minoră” este “categoric falsă”.”[1]

“Orice acuzatie conform careia au fost comise acte inadecvate cu o minora este categoric falsa” !

Numai scriitorul britanic, David Icke, cat a vorbit despre ritualurile de sacrificii umane, de pedofilism si tot felul de abuzuri sexuale, puse in aplicare de membri casei regale britanice, alaturi de alti membri ai diverselor organizatii sataniste, acum totul incepe sa iasa la suprafata.


In timpul actului sexual, mai ales la momentul orgasmului, are loc fuziunea a două câmpuri de energie, fapt care este o modalitate comună de posedare a oamenilor. Când o persoană posedată întreţine un contact sexual cu cineva, se deschide o conexiune energetică pentru partenerul respectiv care este pasibil de posedare. Acesta este motivul pentru care Iluminaţii încurajează libertinajul sexual. Sexualitatea în sine nu are nimic rău. Este chiar ceva minunat, şi fără sexualitate nu am fi prezenţi aici.

Dar, cunoaşterea planurilor ascunse este esenţială pentru evitarea unor consecinţe nedorite. Oamenii au spus că „extraterestrii” care i-au răpit sau apar în dormitoarele lor i-au forţat să aibă relaţii sexuale, iar eu sunt sigur că acei „extraterestri” sunt cel puţin entităţi „demoniace” din altă dimensiune. Este de asemenea posibil ca entităţile „demoniace” din a patra dimensiune sa aibă un trup fizic şi să aibă contact sexual cu o femeie care poate fi şi ea posedată de o entitate similară. Iată ce se petrece în ritualurile satanice din operaţiunile puse la cale de Iluminaţi.

Reptilienii şi alte entităţi demoniace sunt obsedate de sex, deoarece astfel li se permite să posede victima şi să „vampirizeze” forţa ei vitală. Stările provocate de droguri şi alcool deschid oamenii faţă de posibilitatea de a fi posedaţi; la fel şi în cazul fricii şi al depresiei profunde. Aceste stări fac legătura între persoană şi dimensiunile demoniace. înţelegem acum mai bine dorinţa Iluminaţilor şi a stăpânilor lor reptilieni ca oamenii să consume cât mai multe droguri şi alcool. Sexul cu o persoană posedată de demoni, după ce a consumat o cantitate mare de droguri sau alcool, este o deschidere a uşii pentru demoni şi o invitaţie adresată lor.

Multe boli şi decese sunt provocate de aceste atacuri demoniace şi orice dialog despre lupta cu partea noastră întunecată este, deseori, o luptă cu posedarea demonică sau cu influenţa unui comportament malefic. Supravieţuirea celui care caută să demaşte aceste orori constă într-un spirit puternic şi protecţia unor forţe spirituale care doresc eliberarea omenirii. Accesarea acestei protecţii este o simplă invocare a ei. Forţa iubirii nu se impune oamenilor, deoarece ar fi o încălcare a liberului arbitru. De aceea, ea trebuie chemată.

Pedofilii posedaţi

David Icke:

„înţelegerea naturii unei astfel de posedări poate explica multe dintre evenimentele teribile care murdăresc această planetă. în cele din urmă oamenii încep, foarte încet, să înţeleagă oarecum proporţiile nefaste ale pedofiliei şi ale abuzului faţă de copii, deşi Fundaţia pentru Sindromul Falsei Memorii încearcă cu disperare să distragă atenţia publicului. Proporţiile acestui fenomen sunt însă mult mai mari decât se poate imagina. Actele sexuale cu minori este o parte a modului de operare a Iluminaţilor încă din vechime. Abuzarea satanică a copiilor este un aspect al aceleiaşi agende. Actul sexual creează o conexiune energetică între cele două părţi, indiferent care sunt ele, şi permite entităţilor demoniace (călăul) să preia controlul asupra victimei. Controlul mental bazat pe traumă implica şi posedarea demoniacă de către entităţi din alte dimensiuni. Aceste fiinţe, provenite deseori din a patra dimensiune reptiliană, doresc să absoarbă energia copiilor înainte de pubertate, deoarece este încă „pură” şi astfel mult mai utilă. De aceea, ele posedă oamenii şi stimulează în ei dorinţa sexuală pentru copii. Când persoana posedată are contact fizic cu un copil, entitatea din a patra dimensiune absoarbe energia copilului şi realizează conexiunea energetică ce permite controlul copilului de către aceasta. Sexul anal este şi el menit să creeze o reacţie a copilului, numită şoc vaso-vagal. Durerea şi energia intră pe coloana vertebrală a copilului şi explodează în creier, crescând ritmul în care mintea „se împarte” în compartimente sau bariere amnezice. Aceşti vampiri energetici şi controlori mentali şi-au intensificat operaţiunile în ultimele zeci de ani, rezultând astfel o creştere corespunzătoare a pedofiliei.”[2][3]

Iată de ce mulţi dintre descendenţii Iluminaţi ca George Bush, Henry Kissinger etc. întreţin relaţii sexuale cu copii. Pretutindeni în lume ajung în atenţia publicului ştiri despre cercuri pedofile care reprezintă numai o parte a abuzurilor ce continuă nestingherite. In Secretul Suprem am scris despre abuzul copiilor care avea loc în unele case din nordul Ţării Galilor, iar după publicarea acestei cărţi şi lupta de ani de zile din justiţie, dusă de câţiva oameni cu bun simţ, a fost forţată o „anchetă guvernamentală” care a dezvăluit abuzul masiv şi sistematic al copiilor timp de peste 30 de ani.

Totuşi, ca întotdeauna, peştii cei mari sunt protejaţi de sistem, iar cei mici plătesc consecinţele. Iată de ce faimoşi pedofili ca Bush, Ted Heath sau politicianul şi omul de afaceri britanic McAlpine, scapă legii (vezi Secretul Suprem pentru amănunte sau pagina mea web, care dezvăluie activitatea pedofilă a elitei). Reptilienii şi alte specii ne-umane au răpit copii timp de mii de ani la o scară incredibilă. In fiecare an numai în America dispar în jur de 2000 de copii, din care mulţi ajung în culte satanice sau baze subterane.

Satanistul Aleister Crowley sublinia de ce sacrificiul uman este important pentru aceste minţi perverse şi de ce copiii sunt deseori victime sacrificiale in cartea sa „Magic Theory Aud Practice” (n.tr. Teoria si practica magiei negre) (Dover, USA, 1929), pag. 94 şi 95:

„Există o teorie a vechilor magicieni care susţine că fiecare fiinţă vie este un depozit de energie care variază cantitativ, în funcţie de mărimea şi sănătatea sa, şi calitativ, în funcţie de caracterul său moral şi de modul său de a gândi. La moartea acestei fiinţe, energia este eliberată instantaneu. De aceea, pentru cea mai spirituală experienţă, trebuie aleasa victima cu cea mai mare şi cea mai pură forţă. Astfel, cea mai satisfăcătoare şi potrivită victimă o reprezintă un băiat perfect inocent şi foarte inteligent.”[4]

Si Printul Charles, una dintre “eminentele cenusii” care a pus la punct asasinarea Printesei Diana de Wales, este si el implicat in acte de pedofilism -> http://www.fara-secrete.ro/printul-charles-implicat-in-acte-de-pedofilie.

Un fost senator american, John W. DeCamp, face dezvaluiri explozive despre abuzurile sexuale la care sunt supusi copii din partea Iluminatilor -> http://www.fara-secrete.ro/un-fost-senator-american-dezvaluie-abuzurile-sexuale-la-care-sunt-supusi-copii-peste-tot-in-lume-este-la-fel.

Povestea lui Zack, un copil care a avut curaj sa faca dezvaluiri despre abuzurile sexuale la care a fost supus din partea Iluminatilor -> http://www.fara-secrete.ro/povestea-lui-zack-copilul-care-a-avut-curajul-de-a-vorbi-despre-abuzurile-sexuale-si-violente-la-care-sunt-supusi-copii.

SURSE

1. http://www.evz.ro/scandalul-sexual-care-a-zguduit-casa-regala-britanica-femeia-care-a-fost-abuzata-de-print-nu-se-va-lasa-redusa-la-tacere.html

2. David Icke in cartea sa “Secretul Suprem”

3. David Icke in cartea sa “Copiii Matricei”

4. Aleister Crowley in cartea sa „Magic Theory Aud Practice” (n.tr. Teoria si practica magiei negre) (Dover, USA, 1929), pag. 94 şi 95

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Acum 15 ani, corupția nu stârnea indignare: Klaus Iohannis semna cu Adrian Năstase un acord de colaborare și se angaja să susțină TOTAL programul unui guvern acuzat atunci de mari fapte de corupție. PSD dădea la schimb atenție investițiilor germane
Blasfemia sau când Carmen Avram e penibilă. O campanie descreierată împotriva bisericii
FORȚA. VACCINAȚI CU FORȚA. Avocatul Poporului vrea ca Poporul să fie VACCINAT CU FORȚA spre binele poporului. Avocatul Dușmanului s-a sesizat din oficiu în cazul epidemiei de rujeolă și cere Ministerului Sănătății, Legea Vaccinării Obligatorii
Elevii școliți in epoca Ceaușescu umileau profesorii din occident cu nivelul ridicat de pregătire si IQ- am avut cel mai performant sistem de educație
Activistul #rezist Cristian Mihai Dide, de profesie „protestatar”, încasează lunar 10.000 de euro de la fraieri
Ce ascunde in chilotii cu margaritare Swarovski, ilustrul creator Catalin Botezatu?
Mare atentie USR iti fura datele si le folosesc pentru semnaturile lor, verifica daca nu ti-au furat si tie identitatea
„To do list”-ul U.E. și ticăloșii trădători ai României
SLUGILE AU IESIT LA INTERVAL – Procurorii din CSM au lansat un comunicat impotriva libertatii de exprimare ca s-o scoata pe Laura Kovesi din corzi. CSM isi permite sa ii „atentioneze” pe jurnalisti, politicieni si reprezentanti ai societatii civile privind comentariile legate de autodenuntul lui Sebastian Ghita, care a dezvaluit ca ar fi participat la musamalizarea plagiatului sefei DNA. CSM a tacut cand diversi inculpati au fost desfiintati de propaganda cu informatii scurse de la DNA
Ghiţă anunţă o lege: Epurări pe modelul Erdogan-Gulen
Dragnea a fost arestat fix după ce a depus un proiect care interzicea exporturile de buștean și cherestea. Coincidență nu?
Iliescu, cercetat penal pentru sângele vărsat ... însă americanii vor capul lui "Juan Pepito" !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro