Prin obstrucționarea justiției, Iohannis este complice la traficul de copii și crimele asasinului din Caracal

Distribuie!by Klaus Werner Iohannis și slugile lui din rândul magistraților au blocat activitatea normală a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Astfel, prin boicotarea de către mai mulți judecători și procurori cu „bube-n cap” a plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de mai multe ori, a fost zădărnicită numirea doamnei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Werner Iohannis și slugile lui din rândul magistraților au blocat activitatea normală a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Astfel, prin boicotarea de către mai mulți judecători și procurori cu „bube-n cap” a plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de mai multe ori, a fost zădărnicită numirea doamnei procuror Florea Adina în funcția de procuror șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție din lipsă de cvorum. Acești judecători și procurori, pe care-i „sparie gândul” că vor fi cercetați și ei pentru posibile ilegalități comise prin corupție și se vor intangibili pentru vecie, sunt: Bălan Mihai Andrei (judecător), Chiș  Andrea Annamaria (judecător), Mateescu Mihai Bogdan (judecător),  Deac Florin (procuror), Ban Cristian (procuror), Solomon Nicolae Andrei (procuror) și Toader Tatiana (procuror). Lor li se adaugă și procurorul general Bogdan Licu, un demn urmaș al protectorului corupților, torționarul Augustin Lazăr, cunoscut ca „feciorul de casă” al familiei Iohannis și ministresa Justiției, Ana Birchall, sluga credincioasă a Ambasadei SUA, care nici ei nu s-au omorât cu prezența la respectivele ședințe!

loading...

Culmea tupeului este că același CSM, care se eschivează să o numească pe Adina Florea în funcția de prim-procuror al SIIJ – câștigată prin concurs! –, solicită acum Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție să-l ancheteze pe procurorul incompetent din Caracal care putea să stopeze ultima crimă a monstrului ucigaș de copii, dar nu a făcut-o. Procurorul dobitoc, care a stat ca boul la poartă împreună cu polițiștii până la ora șase, în timp ce înăuntru criminalul își hăcuia victima, se numește Cristian Ovidiu Popescu.


Mai mult, în ceea ce privește activitatea SIIJ, Klaus Werner Iohannis a cerut, în data de 10 iulie a.c., desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție: „Această Secție este o anomalie, nu trebuie să existe. În consecință, Guvernul să vină urgent cu o inițiativă legislativă care corectează această anomalie și alte probleme din domeniu. Sigur, dezbaterea va avea loc în Parlament și decizia este a Parlamentului și nu a Guvernului, dar inițiativa trebuie elaborată în Guvern.” Astfel, președintele României a devenit complice, împreună cu magistrații corupți și incompetenți, la traficarea unui copil și la uciderea altora  – „Cazul Sorina” și crimele în serie ale dezaxatului din Caracal! Normal că Iohannis nu vrea să fie cercetați de SIIJ Laura Codruța  Kovesi, Augustin Lazăr și restul magistraților care i-au mușamalizat dosarele penale. Citiți numele tuturor magistraților implicați în ticăloșiile săvârșite de Klaus Werner Iohannis aici: Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

La fel, blocând legile justiției votate în Parlament și mai ales prin opoziția sa la legea pentru răspunderea magistraților, Iohannis este complice la traficul de copii și uciderea lor de dezaxați! Traficanții din SUA ai Sorinei și ucigașul de copii din Caracal au fost mână în mână cu magistrații, în primul caz fiind vorba de corupție, iar în al doilea de incompetență, iar ei nu o să plătescă niciodată pentru greșelile făcute intenționat sau din prostie, din moment ce nu există o lege pentru răspunderea magistraților! Există legi clare, care stabilesc răspunderi pentru toată lumea, indiferent de locul de muncă, fie că este vorba despre bugetarii statului sau cei din economia privată, funcționari, juriști sau medici, fiecare trebuie sa aiba o răspundere materiala pentru greșelile pe care le face, cu intenție sau din culpă. O singură profesie nu răspunde: magistratura, adică judecătorii și procurorii!


Atenție!!! Iohannis, USR și PNL au blocat timp de șapte luni legea care ar fi putut să o salveze pe tânăra din Caracal!

Legea care ar fi putut să o salveze pe Alexandra, tânăra din Caracal, de la o soartă teribilă putea fi promulgată de președintele Iohannis încă din decembrie 2018. Șeful statului a ales, în schimb, să o atace la CCR. Iohannis a preferat să blocheze actul normativ care dă puteri sporite polițiștilor pentru că îi lipsea avizul CSAT și pentru că restrângea drepturile celor care încalcă legea.

Faptul că polițistul ar fi fost îndreptățit să pătrundă «în orice mod într-o locuinţă sau orice spaţiu delimitat ce aparţine ori este folosit de o persoană fizică sau juridică, fără consimţământul acesteia sau al reprezentantului legal».

Nu a fost pe placul președintelui nostru nici prevederea prin care poliţistului îi este oferit dreptul să legitimeze şi să stabilească identitatea unei persoane în situaţia în care «aceasta încalcă dispoziţiile legale, ori există motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală». Și aici, motivul a frizat absurdul: sintagma «motive verosimile» nu era explicată în actul normativ!

Nu în ultimul rând, Iohannis a atacat și prevederile care îi permit polițistului să conducă un individ la sediul poliției dacă «din cauza comportamentului, locului, momentului, circumstanţelor ori bunurilor aflate asupra sa creează motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală». De această dată, președintele a fost preocupat de libertățile individuale ale celor care încalcă legea.

Legea e acum, bineînțeles, tot la Curtea Constituțională, pentru că, inspirați de șeful statului, și PNL și USR au atacat-o la CCR.

Practic, timp de 7 luni, Opoziția din România în frunte cu președintele Iohannis au blocat legea care ar fi dat dreptul polițiștilor de a salva vieți. Dacă nu ar fi făcut-o, aceasta era acum în vigoare, iar Alexandra trăia.”, scrie politice.net.

Acum, preşedintele Klaus Iohannis se declară profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal şi este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncţionalităţi, autorităţile responsabile nu au reuşit să salveze o adolescentă care şi a pierdut viaţa în condiţii dramatice”. Nu ți-e rușine, bă?

Cine mai este de vină, pe lângă alogenul instalat de strain ca Gauleiter peste colonia România,  în cazul ultimei victime a criminalului în serie din Caracal?

Nu doar magistrații sunt vinovați pentru moartea cu zile a fetiței de la Caracal, procurorul care se uita ca vițelul la poarta în spatele căreia era ucisă adolescenta și judecătorul care a semnat mandatul pentru ora șase, ca să nu tulbure cumva noaptea asasinului, ci și polițiștii aflați în stradă alături de temătorul procuror Popescu. Degeaba încearcă să-i scoată basma curată Coarnă sau Goarnă, cum naiba-l cheamă pe activistul acela cu meclă de militian sectorist, ciugulitor al banilor polițiștilor sindicaliști, fiindcă au și „sticleții” partea lor de vină! Erau obligați să intervină, fiind vorba de mai multe sesizări la numărul de urgență 112 și realizarea flagrantului, mai ales că se auzeau strigăte din casă, conform declarațiilor vecinilor și a celor spuse de jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei măcelărite. Mai mult, Legea Supremă, Constituția, le asigura dreptul să intervină din proprie initiative și fără mandate pentru „înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică a unei persoane” (Articolul 27, alin. 2, litera b din Constituția României).

Dar, de departe cel mai vinovat pentru eșecul stopării ultimei crime a asasinului în serie de la Caracal este STS, care nu a putut localiza locul în care se desfășurau ororile, deși victim reușise să apeleze de trei ori numărul de urgență 112, ultima legătură telefonică fiind de 20 de minute. Astfel, se repetă incompetența de la accidentul aviatic din Apuseni, soldat cu doi morți, din cauza intervenției tardive a salvatorilor, care nu au ptut fi îndrumați corect de rezultatul  „triangulației” STS-ului pentru identificarea cu precizie a zonei unde s-a prăbușit avionul în 20 ianuarie 2014.

Da, cea mai mare vină pentru moartea „cu zile” a adolescentei de la Caracal o poartă  STS-ul lui Ionel, Sorinel și Vasilică – nu sunt trei persoane, ci numele complet al „viteazului” general încoțopenit de Iohannis ca șef al acestui serviciu secret dubios. Vasilică fără frică a ajuns mare director la STS după ce tetea Marcel Opriş, care-l făcuse președinte pe Iohannis în 2014  și-a făcut plinul și s-a pensionat în anul 2017 cu o avere impresionantă.

Cum naiba nu au putut localiza telefonul de pe care s-a sunat la 112, când, într-un trecut nu prea îndepărtat, serviciile secrete se lăudau cu timpul record în care depistau câte un elev chiulangiu, care sunase la numărul de urgență ca să anunțe că s-a pus o bombă în școală?! Culmea, unele telefoane erau date de la posturi publice, nu de pe mobile, dar erau depistate repede cabinele și farsorul prins prompt în apropierea aparatului de unde sunase. Deci, nu doar că depistau urgent locul de unde se telefona, dar se și deplasau rapid acolo, dacă se dovedea că apelul pentru ajutor era fals și avea ca scop inducerea deliberată în eroare a autorităților!

Concluzia: STS nu poate localiza telefoanele unor victime ale accidentelor sau criminalilor, ei sunt experți doar în trucarea alegerilor! Citiți aici: Implicarea serviciilor secrete în alegeri: România este singura țară din lume cu alegeri militarizate pe timp de pace!

Este a doua oară când STS-ul comite o eroare vitală pentru viaţa, destinul unor oameni. Şi a nu ştiu câta oară când STS nu răspunde imediat aşa cum nu a răspuns nici în cazul acuzaţiilor privind fraudarea alegerilor prin soft. Asta spune că avem o problemă cu această instituţie militarizată din România, aşa cum sunt şi alte instituţii militarizate din România, care în alte ţări sunt civile. SPP, serviciile secrete sunt militarizate şi principala consecinţă a acestei militarizări este lipsa de transparenţă absolută, de secret militar, pot să facă afaceri de corupţie, pot să încalce legea, nu răspund. Absenţa oricărui control, SPP, STS sunt controlate de Parlament. În Parlament, STS e controlat de nişte comisii parlamentare.Problema este că aceste instituţii depind de CSAT, depind direct de preşedinte.

În ultimi 15 ani au devenit un fel de gardă pretoriană a preşedintelui şi şefii acestor instituţii, ai SPP şi STS se grăbesc să facă pe plac preşedintelui şi familiei sale. În consecinţă atâta timp cât şefii acestor instituţii răspund doar în faţa preşedintelui şi au protecţia preşedintelui, chiar complicitatea preşedintelui pentru că ele nu pot fi controlate, nu dau seamă nimănu.”, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, pentru MEDIAFAX.

Alogenul bugetivor Ionel Sorinel Vasilică, cu trei diminutive în locul unui nume de familie românesc, pus de celălalt alogen, Iohannis, ca șef la STS special ca să-l facă președinte încă o tură, la alegerile din 2019,trebuie demis urgent! Viața unui copil nu se negociază, ea este mai presus de funcția unui general de carton, care a văzut războaie doar în filme.

Trompetele statului subteran, psudo-jurnaliștii Dogioiu și Rareș Bogdan, fac munca lor ce scalvi ai serviciilor secrete și lansează aberația că desființarea protocoalelor ticăloase cu SRI sunt cauza pentru care nu a fost localizat corect telefonul de pe care a sunat de trei ori ultima victimă a criminalului în serie din Caracal. Ba, mai și politizează subiectul, Ioana Ene Dogioiu pe Facebook: „Mi-a zis acum un procuror criminalist: pe vremea protocolului cu SRI localizam la milimetru. Au distrus țara!”Da, așa este tuto, cum sopui tu, mai trebuia doar să adaugi „Dragnea e de vină.” Nu a scris asta, dar a adăugat altceva:  „mi se pare ca acest caz e folosit în asaltul general impotriva STS pe motiv de alegeri”. Așa-așa, sereisto, musai să-i ajuți și pe colegii setesiști!

Compasiunea arătată de Iohannis față de copilele ucise de psihopatul din Caracal, manifestată printr-un comunicat sec și rece al Administrației Prezidențiale, este falsă,  la fel ca și pseudo-patritismul plăvanului atunci când își pune lab ape piept la intonarea imnului national. Gestul reprezintă obediența masonică și apare la inițierile din toate lojele, iar alogenul antiromân Iohannis îl  face ca să fie recunoscut de „frați” și să prostească naivii că ar fi patriot. Halal!

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și-a pierdut viața în condiții dramatice.” (presidency.ro) La ăsta toate sunt „profunde”, toate au legătură cu fundul. Ptiu, drace!

Cum poate să-i fie milă de niște copile ucise unuia care s-a îmbogățit în tulburii ani ’90 din traficul de internațional de copii, împreună cu nevastă-sa? Ei nu au copii, bine că i-au vândut pe ai altora!

În anul 2014 s-a vorbit timid despre adopțiile internaționale de copii în care au fost implicați soții Iohannis – participare recunoscută cu jumătate de gură și de Klaus Werner Iohannis, candidatul de atunci al liberalilor pentru funcția de președinte a Românie, doar că acesta a încercat să minimalizeze la maximum rolul avut în acele adopții, chipurile ei fiind doar translator și respectiv șofer, cu toate că adoptatorii străini au locuit săptămâni întregi în casa celor doi soți din Sibiu. Oricum, presa obedientă a redus acele adopții la care a participat familia Iohannis la o singură înfiere, nici aceea prezentată corect deoarece fuseseră adoptați patru copii prin aceeași decizie judecătorească din 1990, nu doar cei trei frați Iliuț din Rășinari.

Acum, în anul 2019, a izbucnit un adevărat scandal cu „Cazul Sorina”, care ar putea duce la deschiderea cazurilor mai vechi de adopții internaționale suspecte de către Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), din cauza implicării unor magistrați corupți în aceste activități infracționale, pe lângă participarea altor români organizați în autentice rețele de crimă organizată. Este și acesta unul dintre multele motive pentru care indivizii „cu bube-n cap” , în frunte cu președintele Iohannis, cer în cor desființarea SIIJ!

Atât în anul 2014, cât și acum, în 2019, au apărut instant „avocații din oficiu”, mai mult sau mai puțin acoperiți, ce au sărit ca arși în apărarea ticăloșilor care au intermediate adopțiile internationale pe bani grei, motivând că „este mai bine pentru viitorul copiilor să trăiască în țări civilizate”! Încerc să trec peste fapul că limbricii aceștia au crescut și au fost educați, parte din ei gratis pe vremea comuniștilor, în necivilizata noastră patrie, unde au rămas ca să poluează aerul cu pârțurile snoabe și cosmopolite din capul lor, deși puteau să se care în „țările civilizate” după anul 1990 și doresc să afirm cu convingere că Iohannis sau oricare alt muritor nu sunt un fel de Dumnezei pe acest Pământ, ca să decidă ei soarta unor copii! De unde poate să știe cineva că băiețelul din Rășinari nu ar fi fost mai fericit „la coada vacii” în aer curat și fără stres, decât printe canadienii bogații care prin sinuciderile lor cauzate de depresii furinzează adesea subiecte tabloidelor?

Cea mai mare corupție este în justiție. De aceea vor toți magistrații corupți, Klaus Iohannis (traficantul de copii și tătucul mafiei imobiliare din Sibiu, vizat în nenumărate dosare penale mușamalizate) și partidele aliate lui, PNL și USR, să desființeze Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ)! Acești falși luptători cu „corupțea” – cum spune agramatul de la Cotroceni – sunt ei înșiși corupți și au fost ocrotiți de magistrați la fel de mânjiți ca ei, care le-au dosit sau mușamalizat dosarele până la trecerea timpului pentru prescrierea pedepselor. Crimele de la Caracal care au oripilat o țară întreagă, la scurt timp după scandalul cu adopția suspectă a Sorinei și plecarea precipitate în SUA a adoptatorilor împreună cu fetița, au întărit convingerea tuturor oamenilor cinstiți din România că Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție trebuie păstrată în continuare și chiar întărită!

În cazul asasinului de copii din Caracal, consider că orice pedeapsă o să ispășească, ea va fi prea blândă. Singura pe care o  merită este pedeapsa cu moartea! Cred că trebuie reintrodusă pedeapsa cu moartea pentru criminalii în serie și trădătorii de țară. Prima lege emisă de criminalii care l-au ucis pe Ceaușescu a fost abolirea pedepsei cu moartea, ca să nu fie executați ei în viitor pentru înaltă trădare de țară! SUA tocmai intenționează să o reintroduce la nivel federal, deoarece în unele state nu a fost abolită niciodată.

Suntem alături de suferința colegul nostru, jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise de monstrul din Caracal. De asemenea, ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu părinții tuturor victimelor criminalului în serie. Dumnezeu să-i odihnească!

Klausule, tu să-ți bagi undeva statul tău „de drept”, unde copiii sunt traficați și uciși ca pe vremea barbarilor! Acesta nu este stat de drept, ci mafia magistraților, cea care protejează interesele jefuitorilor străini în România și statul subteran condus de capo di tutti capi, Klaus Werner Iohannis.

                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

Prin obstrucționarea justiției, Iohannis este complice la traficul de copii și crimele asasinului din Caracal

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

VIDEO/ Activiștii #Rezist homosexuali, scandal la conferința Coaliției pentru Familie de la Timișoara
Jurnaliștii lui Kovesi dezvăluie ”șmecheria” votului din PE: Dacă se întâmpla în România cazul era anchetat de DNA
SASE CASE, 17 DOSARE – Recensamantul real al dosarelor lui Klaus Iohannis. Presedintele a fost cercetat penal in 17 dosare. Un dosar este inca in lucru la PICCJ dupa ce una dintre cele sase case obtinute cu “ghinion” din meditatii l-a trimis pe Iohannis in instanta. CA Brasov a stabilit ca a cumparat imobilul cu acte false si l-a facut bun de plata a 320.000 euro. Imediat dupa prezidentialele din 2014, parchetul condus de Augustin Lazar i-a clasat lui Iohannis 2 dosare penale
Şapte suflete lăsate în frig pe câmp
Pe mâna cui a ajuns Europa: Președintele Juncker, beat țeavă, le dă capace liderilor de state (Video)
Reteaua mafiotă Masonică Satanistă Rothschild, George Soros – Bilderberg în România | partea 2
LE PARISIEN: „Aluminiul din vaccinuri: un raport care deranjează”. „Nu doza face otrava”, arată rezultatele studiului ținut la secret de autorități
S-A TERMINAT! Fraudarea alegerilor din 2009. Kovesi, Coldea și Maior, audiați
SRI - la răscruce, a venit momentul despăducherii de chelneri şi repetenţi
Alertă în Franţa! Adevărul despre un vaccin periculos pentru nou-născuţi iese la iveală
Directorul „decapitat” al Institutului de Geologie, un adversar al exploatării de la Roșia Montană, reclamă două atentate la viața lui!!!
Anticoruptul Liiceanu si Cruella de la Bruxelles
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro