Primul miting împotriva guvernului Orban și Ordonanțelor sale la Timișoara!

Distribuie!by La Timişoara a avut loc, vineri la orele prânzului, în faţa Prefecturii, primul miting al reprezentanţilor elevilor din toată ţara. loading... Culmea ironiei este că protestul a avut ca protagonişti persoane foarte tinere, care au scandat lozinci prin care au dorit să-şi apere interesele. Elevii sunt nemulţumiţi de apariţia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La Timişoara a avut loc, vineri la orele prânzului, în faţa Prefecturii, primul miting al reprezentanţilor elevilor din toată ţara.

loading...

Culmea ironiei este că protestul a avut ca protagonişti persoane foarte tinere, care au scandat lozinci prin care au dorit să-şi apere interesele.


Elevii sunt nemulţumiţi de apariţia OUG 51, care reglementează transportul în comun, ei susţinând că, datorită noilor prevederi, vor fi nevoiţi să plătească jumătate din costul călătoriei.

Micii protestatari au scandat: „Vrem decontare şi abrogare„, „Decont pe jumate nu e echitate„, „Ce vor elevii? Jos OUG 51!

Primul miting al elevilor din toată ţara, la Timişoara

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Copii din 11 FAMILII de romani sunt acum preluati de Barnevernet. Ce fac autoritatile romane
Tolo mai BATE UN PIROI în liniștea Gabrielei Firea!
Dovezile SIE, MAE și CNSAS confirmă dezvăluirile EVZ. Mihai Șora a fost angajatul Anei Pauker la Paris și a rămas în România după arestarea soției
„To do list”-ul U.E. și ticăloșii trădători ai României
Razboi impotriva SATANEI
ROMÂN cu CONT de 800 de MILIOANE de EURO în Elveţia
Mass-media din România torturează populaţia acestei ţări cu scopul de a sădi în subconştientul colectiv fantasma „visului european”, dar mai ales a ”visului american”
Dominique Fonvielle, fost agent al serviciilor de informații franceze: În 1989, a fost o alianță obiectivă între KGB și CIA pentru debarcarea lui Ceaușescu/Scenariul prevedea și INVADAREA României pe motive "umanitare" (Video)
ANAF a publicat primele liste cu 2.600 datornici la stat. „Persoanele fizice vin buluc acum să plătească”
IMPROSCAREA ROMANIEI – Europarlamentarii Monica Macovei si Traian Radu Ungureanu s-au intrecut in discursuri politicianiste si mincinoase in Parlamentul European. Ungureanu a dezinformat in mod odios, sustinand ca “abuzul in serviciu a fost sters, iar pragul de la care incepe delapidarea a fost marit”. Desi dezbaterea privea Legile Justitiei, Macovei a vorbit balbait si cu dezacorduri despre “cooperarea judiciara transfrontaliera” si “pornografie infantila” (Discursurile)
Afirmații fără precedent făcute în direct la Televiziunea Națională: România nu mai este un stat, ci o corporație condusă de străini. În ultimii 26 ani, România a pierdut peste UN TRILION de euro, mai mult decât a pierdut de la Ștefan cel Mare până-n '89
În Ungaria, cadrele medicale vor primi un bonus de 1.400 de euro. Iohannis dă 500 Euro. Mai luați de la multinaționale (Schweighofer, tăietorii de lemne )
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro