Primele sute de islamisti au sosit in Romania! Bineinteles ca nu va va anunta nimeni…

Distribuie!by Moment propice de a-i baga in tara cand lumea e atenta la scandaluri mari, create tot de elita pentrudiversiune si nu numai. loading...             Au venit refugiaţii musulmani pe teritoriul României. Ziarul The Independent publică o serie de fotografii ale imigranților musulmani care se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Moment propice de a-i baga in tara cand lumea e atenta la scandaluri mari, create tot de elita pentrudiversiune si nu numai.

loading...

 

 

 

 

 

refugiati

 

Au venit refugiaţii musulmani pe teritoriul României. Ziarul The Independent publică o serie de fotografii ale imigranților musulmani care se află pe teritoriul României. Aceștia sunt sute la număr în doar o poză și ar fi ajuns la noi din Croația.


Summit-ul Balcanilor organizat de UE, prin care se pune presiune pe state precum România să-și deschidă granițele imigranților musulmani, s-a finalizat cu un plus de 100.000 de imigranți pe care statele europene trebuie să-i găzduiască.

http://www.napocanews.ro/2015/10/fotografie-cu-sute-de-imigranti-musulmani-aflati-in-romania.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro