Primele sute de islamisti au sosit in Romania! Bineinteles ca nu va va anunta nimeni…

Distribuie!by Moment propice de a-i baga in tara cand lumea e atenta la scandaluri mari, create tot de elita pentrudiversiune si nu numai. loading...             Au venit refugiaţii musulmani pe teritoriul României. Ziarul The Independent publică o serie de fotografii ale imigranților musulmani care se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Moment propice de a-i baga in tara cand lumea e atenta la scandaluri mari, create tot de elita pentrudiversiune si nu numai.

loading...

 

 

 

 

 

refugiati

 

Au venit refugiaţii musulmani pe teritoriul României. Ziarul The Independent publică o serie de fotografii ale imigranților musulmani care se află pe teritoriul României. Aceștia sunt sute la număr în doar o poză și ar fi ajuns la noi din Croația.


Summit-ul Balcanilor organizat de UE, prin care se pune presiune pe state precum România să-și deschidă granițele imigranților musulmani, s-a finalizat cu un plus de 100.000 de imigranți pe care statele europene trebuie să-i găzduiască.

http://www.napocanews.ro/2015/10/fotografie-cu-sute-de-imigranti-musulmani-aflati-in-romania.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Persecuţia crestinilor a inceput si in Romania !! Klaus Iohannis, va promulga Legea antinaţională şi anticonstituţională Sfinţii Închisorilor, Cioran, Eliade, Ţuţea, Noica, Vulcănescu, Gafencu interzişi de Iohannis şi clasa politică coruptă
Atac furibund al progresiștilor globaliști împotriva lui Tudor Gheorghe: Tismăneanu, Caramitru și Funeriu dezlănțuiți!
DNA: ENEL isi insela clientii la factura
Suspendarea lui Iohannis este o urgenţă!
Din exterior se pregătește dezmembrarea României, slugile autohtone execută: fonduri alocate doar pentru infrastructura din Ardeal!
„REGELE LEMNULUI”, austriacul GERALD SCHWEIGHOFER, „TERMITA” ce devorează pădurile României. Ce legătură este între SCHWEIGHOFER și KLAUS IOHANNIS
Crimele nepedepsite ale României: dosarul Revoluţiei din 1989, transferat din nou la Parchetul Militar
Planul e clar: străinii au cumpărat TOT pământul. De ce nu vin aici? Aşteaptă ca populaţia să fie exterminată de război. La sfârşitul măcelului, vin şi ei!
Putin, ATAC la Obama înainte de întâlnirea de la ONU | America susține în mod ILEGAL și INUTIL rebelii din Siria
Expert: Război? Prima sarcină - lichidarea scutului antirachetă din România
Dacian Cioloș anunță CREȘTEREA IMPOZITELOR după ce legea lui Liviu Dragnea a trecut în Cameră
Înțelegerea recentă cu FMI-ul și guvernul Ciolanis Șoroșit : - din 25 ianuarie alimentele s-ar putea scumpi cu 30%. O lege votată și promulgată într-un timp record dă peste cap piața produselor românești: Pe mulți îi poate duce la faliment. Da, alimentele s-au scumpit din ianuarie pana in prezent !!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro