Primele reacții după venirea imigranților în România: “Guvernul de tehnocrati ignora copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani! (VIDEO)”

Distribuie!by   loading... Joi au ajuns în România 15 refugiați, cota impusă de Uniunea Europeană. Refugiații au fost cazați în Galați și provin din Siria și Yemen, potrivit B1TV. Este vorba despre zece bărbați și un cuplu cu trei copii mici, aceștia provenind din două zone de război, nesigure, unde […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

61710376

loading...

Joi au ajuns în România 15 refugiați, cota impusă de Uniunea Europeană. Refugiații au fost cazați în Galați și provin din Siria și Yemen, potrivit B1TV.

Este vorba despre zece bărbați și un cuplu cu trei copii mici, aceștia provenind din două zone de război, nesigure, unde activează ISIS. Aceștia au cerut azil politic într-o țară europeană.


Localnicii din Galați nu au fost deloc încântați de sosirea imigranților. „Să stea în țara lor, acolo. Cine a propus acest program să-l ia la el acasă, nu să-i trimită pe capul nostru.” / „N-ați văzut ce barbarii au făcut în Franța, în Germania? Copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani!”

„Am cerut statut de refugiat și mi-au spus să plec la familia mea, să nu raman aici. Noi vrem să fim refugiați aici. El e din Iran, dar eu sunt din Siria!”, spune Kawa Ali, refugiat din Siria, 29 de ani.


În decurs de 30 de zile, autoritățile române vor decide dacă le acordă dreptul de ședere, iar în perioada următoare, 115 migranți din Italia și încă 120 din Grecia vor veni în România.

 

Dacian Cioloș, luat la rost de un clujean supărat că am primit imigranți | „De ce se expune România la așa ceva?”


Premierul Dacian Ciolos i-a explicat, vineri, in strada, unui protestatar, la Cluj Napoca, decizia Romaniei de a primi refugiati, transmite Agerpres.

Barbatul s-a postat in fata Muzeului National de Istorie a Transilvaniei, unde seful Guvernului si vicepremierul Vasile Dincu au venit intr-o vizita si a strigat mesaje precum ‘Sa va fie rusine’ si ‘Nu islamizarii Romaniei’.

„De ce se expune Romania la asa ceva daca poporul roman e impotriva islamizarii si primirii acestor cote de refugiati?”, a spus protestatarul, la sosirea la muzeu a delegatiei guvernamentale.

La iesirea din cladirea muzeului, premierul Dacian Ciolos s-a oprit pentru a sta de vorba cu acesta, explicandu-i ca decizia primirii de refugiati a fost luata de statul roman impreuna cu alte tari din Uniune.

„Autoritatile din Romania au luat o decizie, impreuna cu toate celelalte state membre ale UE, de unde Romania primeste bani, unde romanii pot sa se duca la munca. Toate tarile acestea membre au luat o decizie, sa primeasca un anumit numar de emigranti. Romanii au primit cateva zeci, asta nu are nimic de-a face cu Constitutia’, a aratat Ciolos.

Seful Executivului a declarat si ca Romania are in mod egal obligatii si drepturi in comunitatea europeana.

„Romania face parte din UE si are niste drepturi, cum e dreptul de a munci in celelalte tari, dreptul de a primi fonduri pentru investitii (…) si are niste obligatii. Romania si-a asumat, impreuna cu celelalte tari. in timp ce celelalte tari primesc zeci sau sute de mii de emigranti, Romania s-a angajat la cateva sute si din care a primit acum zece-cinsprezece. Despre asta e vorba’, i-a spus premierul protestatarului, la Cluj Napoca.

Un dialog interesant. NU ISLAMIZARII!!!

Posted by Meritocratia on Friday, March 4, 2016

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro