Primele reacții după venirea imigranților în România: “Guvernul de tehnocrati ignora copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani! (VIDEO)”

Distribuie!by   loading... Joi au ajuns în România 15 refugiați, cota impusă de Uniunea Europeană. Refugiații au fost cazați în Galați și provin din Siria și Yemen, potrivit B1TV. Este vorba despre zece bărbați și un cuplu cu trei copii mici, aceștia provenind din două zone de război, nesigure, unde […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

61710376

loading...

Joi au ajuns în România 15 refugiați, cota impusă de Uniunea Europeană. Refugiații au fost cazați în Galați și provin din Siria și Yemen, potrivit B1TV.

Este vorba despre zece bărbați și un cuplu cu trei copii mici, aceștia provenind din două zone de război, nesigure, unde activează ISIS. Aceștia au cerut azil politic într-o țară europeană.


Localnicii din Galați nu au fost deloc încântați de sosirea imigranților. „Să stea în țara lor, acolo. Cine a propus acest program să-l ia la el acasă, nu să-i trimită pe capul nostru.” / „N-ați văzut ce barbarii au făcut în Franța, în Germania? Copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani!”

„Am cerut statut de refugiat și mi-au spus să plec la familia mea, să nu raman aici. Noi vrem să fim refugiați aici. El e din Iran, dar eu sunt din Siria!”, spune Kawa Ali, refugiat din Siria, 29 de ani.


În decurs de 30 de zile, autoritățile române vor decide dacă le acordă dreptul de ședere, iar în perioada următoare, 115 migranți din Italia și încă 120 din Grecia vor veni în România.

 

Dacian Cioloș, luat la rost de un clujean supărat că am primit imigranți | „De ce se expune România la așa ceva?”


Premierul Dacian Ciolos i-a explicat, vineri, in strada, unui protestatar, la Cluj Napoca, decizia Romaniei de a primi refugiati, transmite Agerpres.

Barbatul s-a postat in fata Muzeului National de Istorie a Transilvaniei, unde seful Guvernului si vicepremierul Vasile Dincu au venit intr-o vizita si a strigat mesaje precum ‘Sa va fie rusine’ si ‘Nu islamizarii Romaniei’.

„De ce se expune Romania la asa ceva daca poporul roman e impotriva islamizarii si primirii acestor cote de refugiati?”, a spus protestatarul, la sosirea la muzeu a delegatiei guvernamentale.

La iesirea din cladirea muzeului, premierul Dacian Ciolos s-a oprit pentru a sta de vorba cu acesta, explicandu-i ca decizia primirii de refugiati a fost luata de statul roman impreuna cu alte tari din Uniune.

„Autoritatile din Romania au luat o decizie, impreuna cu toate celelalte state membre ale UE, de unde Romania primeste bani, unde romanii pot sa se duca la munca. Toate tarile acestea membre au luat o decizie, sa primeasca un anumit numar de emigranti. Romanii au primit cateva zeci, asta nu are nimic de-a face cu Constitutia’, a aratat Ciolos.

Seful Executivului a declarat si ca Romania are in mod egal obligatii si drepturi in comunitatea europeana.

„Romania face parte din UE si are niste drepturi, cum e dreptul de a munci in celelalte tari, dreptul de a primi fonduri pentru investitii (…) si are niste obligatii. Romania si-a asumat, impreuna cu celelalte tari. in timp ce celelalte tari primesc zeci sau sute de mii de emigranti, Romania s-a angajat la cateva sute si din care a primit acum zece-cinsprezece. Despre asta e vorba’, i-a spus premierul protestatarului, la Cluj Napoca.

Un dialog interesant. NU ISLAMIZARII!!!

Posted by Meritocratia on Friday, March 4, 2016

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De ce votăm şmenari în posturi de primari: care este imaginea edilului ideal şi de ce continuă românii să creadă în fantasmele din campania electorală
Planeta România! Maimuţele au ocupat televiziunile | Petru Romoşan: Sfârşitul României moderne
Mesaj devastator în limba română postat în aeroportul din Dublin după cazul Caracal: „Ofiţerul de frontieră mi-a spus că a avut deja un caz, deşi era ora 10.00“
REȚEAUA SOROS. BANI "ALBI" pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu....etc.
ROMÂN cu CONT de 800 de MILIOANE de EURO în Elveţia
Clubul Rotary -o ramură a masoneriei- și-a făcut cuib în Biserica Ortodoxă din România
Statul român impotriva României ! Statul român vrea să scape de liber profesioniști
Legea de vanzare - cumparare a terenurilor agricole extravilane se aplica de astazi. In ce conditii se anuleaza tranzactia?
Scandal INTERN la Facebook. Inginerul Brian Amerige îi dă DREPTATE lui Trump, angajatii Fb sterg postari ale sustinatorilor lui Trump si nu e ok deloc
România „ne-resetabilă“ şi moştenirea „neamului prost“
In 2016 Augustin Lazăr avea dosar penal pentru corupție la Alba Iulia, totul s-a mușamalizat când guvernul Cioloș l-a pus în funcția de procuror general
Discursul FULMINANT al unui OFICIAL ROMÂN despre starea naţiunii. La câteva ore după, a fost schimbat din funcţie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro