PRIMELE IMAGINI cu arma secretă a lui Putin. Satan 2 poate distruge Marea Britanie în câteva secunde

Distribuie!by RS-28 Sarmat este creată să fie invizibilă pentru sistemele de detectare şi prea puternică pentru scuturile de protecţie. loading... Această armă letală are capacitatea de a transporta o încărcătură nucleară de 50 de megatone, de 2000 de ori mai puternică decât bombele de la Hiroshima şi Nagasaki, scrie Daily […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

RS-28 Sarmat este creată să fie invizibilă pentru sistemele de detectare şi prea puternică pentru scuturile de protecţie.

loading...

Această armă letală are capacitatea de a transporta o încărcătură nucleară de 50 de megatone, de 2000 de ori mai puternică decât bombele de la Hiroshima şi Nagasaki, scrie Daily Mail.


Racheta se poate deplasa cu 7 km pe secundă, cu 16 focoase, şi o rază de acţiune de 10000 de kilometri. Mai concret, această armă le permite ruşilor să şteargă de pe faţa Terrei orice oraş din vestul Europei.

Armata rusă a testat şi în toamna anului trecut mai multe rachete intercontinentale. Potrivit Ministerului rus al Apărării, rachetele lansate în octombrie 2015 erau echipate cu focos multiplu de tip RS-24, care sporeşte eficienţa atacurilor balistice intercontinentale.


racheta-1_003427002

racheta-3_39910100

racheta-princ_74210800

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro