PRIMELE IMAGINI cu arma secretă a lui Putin. Satan 2 poate distruge Marea Britanie în câteva secunde

Distribuie!by RS-28 Sarmat este creată să fie invizibilă pentru sistemele de detectare şi prea puternică pentru scuturile de protecţie. loading... Această armă letală are capacitatea de a transporta o încărcătură nucleară de 50 de megatone, de 2000 de ori mai puternică decât bombele de la Hiroshima şi Nagasaki, scrie Daily […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

RS-28 Sarmat este creată să fie invizibilă pentru sistemele de detectare şi prea puternică pentru scuturile de protecţie.

loading...

Această armă letală are capacitatea de a transporta o încărcătură nucleară de 50 de megatone, de 2000 de ori mai puternică decât bombele de la Hiroshima şi Nagasaki, scrie Daily Mail.


Racheta se poate deplasa cu 7 km pe secundă, cu 16 focoase, şi o rază de acţiune de 10000 de kilometri. Mai concret, această armă le permite ruşilor să şteargă de pe faţa Terrei orice oraş din vestul Europei.

Armata rusă a testat şi în toamna anului trecut mai multe rachete intercontinentale. Potrivit Ministerului rus al Apărării, rachetele lansate în octombrie 2015 erau echipate cu focos multiplu de tip RS-24, care sporeşte eficienţa atacurilor balistice intercontinentale.


racheta-1_003427002

racheta-3_39910100

racheta-princ_74210800

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ANALIZĂ INCENDIARĂ! Generalul Chelaru, despre proteste: „În jurul nostru BATE CRIVĂŢUL, se fac poduri peste România, iar noi NE BATEM ÎNTRE NOI CA IDIOŢII”
Incredibil! Propagandistii USR-PLUS, partide pastorite de Dan Barna (foto centru, stanga) si Dacian Ciolos (foto centru, dreapta), au pus mana pe baza de date a populatiei Romaniei. Tinerii care abia au implinit 18 ani s-au trezit cu scrisori personalizate in care sunt indemnati sa voteze Alianta 2020 USR-PLUS, a lui Dan Barna si Dacian Ciolos. Cum a fost posibil ca agentii electorali ai USR si PLUS sa aiba acces la CNP-urile si datele personale ale tinerilor? Procurorul General Bogdan Licu trebuie sa dispuna de urgenta o ancheta la Directia de Evidenta a Populatiei
Putin a semnat legea: Nicio instanta internationala nu va mai DICTA Rusiei
Atentie la vaccinul ROR !
Donald Trump, după ce angajaţii Washington Post i-au cerut lui Jeff Bezos salarii mai mari: „O grevă prelungită ar fi minunată. Am scăpa de ştirile false“
"Ce fac guvernanții e Holocaust împotriva românilor". Părintele Necula: Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre (VIDEO)
COLDEA A PICAT PE INREGISTRAREA LUI GHITA – Seful operativ al SRI, generalul Florian Coldea, a fost filmat pe terasa vilei lui Sebastian Ghita de la Cheia: “In februarie 2015, a fost oaspetele meu, la o vila de la Cheia. A venit impreuna cu familia... I-am reprosat ca blocheaza Romania. Mi-a raspuns foarte nervos si agasat... A fost ultima mea discutie cu Coldea intr-un cadru neoficial. A plecat foarte suparat si dupa doua saptamani atat Ponta, cat si eu ne-am trezit cu dosar” (Video)
Peste 70% din Romania este concesionata. Inclusiv pentru gaze de sist.
Originea expresiei “a freca menta”
Milioane de musulmani francezi fericiți: Macron, omul clanului Rotschild a ajuns președinte. În cât timp francezii nativi vor deveni minoritate în propria țară?
Pe vremea lui Ceausescu nu piuia niciun ambasador "khazar" !!
Al Patrulea Reich - genocidul popoarelor europene
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro