Primele declaratii ale premierului propus de PSD. Atitudine foarte agresiva fata de jurnalisti

Distribuie!by loading... Mihai Tudose, propus de PSD pentru postul de premier, a avut o prima reactie extrem de agresiva fata de jurnalistii care ii solicitau sa raspunda la intrebari. Intrebat daca ii va oastra pe membrii executivului lui Grindeanu, Tudose a raspuns iritat: „Dupa nominalizare ma intalnesc cu cei doi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Mihai Tudose, propus de PSD pentru postul de premier, a avut o prima reactie extrem de agresiva fata de jurnalistii care ii solicitau sa raspunda la intrebari.

Intrebat daca ii va oastra pe membrii executivului lui Grindeanu, Tudose a raspuns iritat: „Dupa nominalizare ma intalnesc cu cei doi presedinti ai PSD si ALDE. Vorbim dupa nominalizare, da?”.


Intrebat apoi cum comenteaza faptul ca patru lideri ai PSD s-au abtinut de la votul privind nominalizarea sa, Tudose a devenit agresiv:  „A fost o vreme cand nu suportati nominalizarile, acum va deranjeaza lucrul asta?”.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat in unanimitate pentru functia de premier de Comitetul Executiv National al PSD.


Propunerea, care i-a apartinut presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot in unanimitate, fiind inregistrate patru abtineri. Intre cei care s-au abtinut de la vot s-ar fi aflat Codrin Stefanescu, Nicolae Badalau, Paul Stanescu.

 

Sursa: aktual24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro