Primarul din Bălți: România se pregătește să acapareze Moldova. Pur și simplu va fi război civil

Distribuie!by loading... Primarul din Bălți, Renato Usatîi, unul dintre liderii opoziției proruse din Republica Moldova, susține că Washingtonul a decis ca Republica Moldova să fie alipită la România până la sfârșitul anului 2017. Liderul Partidului Nostru spune că Washingtonul are un plan de includere a Republicii Moldova în România, cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Primarul din Bălți, Renato Usatîi, unul dintre liderii opoziției proruse din Republica Moldova, susține că Washingtonul a decis ca Republica Moldova să fie alipită la România până la sfârșitul anului 2017.

Liderul Partidului Nostru spune că Washingtonul are un plan de includere a Republicii Moldova în România, cu toate că majoritatea populației și liderilor din România se opun acestei idei, transmite Digi 24.


Întrebat cine putea să ia o astfel de decizie, el susține că este decizia „Comitetului regional” de la Washington. „Pur și simplu va fi război civil” între cei care vor să impună acest proiect și cei care se vor lupta până la capăt pentru statalitatea Republicii Moldova, prognozează liderul prorus moldovean. “Cel puțin 80 la sută din populația Republicii Moldova se va ridica în apărarea suveranității și independenței Republicii Moldova. Locuitorii Transnistriei vor face parte din cei 80 la sută care vor lupta pentru statalitatea Moldovei”, afirmă primarul din Bălți.

Reporter: România cu armata sa mare și puternică se va implica cumva în aceste evenimente?


Renato Usatîi: Îmi este greu să spun acum cum se va manifesta conducerea României și ce ordine va da, dar cel mai important este că liderii moldoveni de mult le-au jurat credință. De exemplu, puțini știu, dar pe lângă președintele (Nicolae) Timofti există un cetățean român, reprezentant al serviciilor speciale, al SIE, care se află cu el 24 de ore. Și acesta – și la propriu, și la figurat – îi spune președintelui nostru ce se poate face și ce nu se poate”.

Reporter: Din logica discuției noastre rezultă că nici România nu este o țară cu totul independent și se va întâmpla așa cum Washingtonul îi va spune?

Renato Usatîi:Exact. România este platforma care reprezintă cu fidelitate interesele SUA. Cum se va decide acolo, așa și vor face, chiar dacă vor sau nu vor să înceapă realizarea acestui proiect. Nimeni nu-i va întreba, asta imi este foarte clar”. „Încă din noiembrie-decembrie 2013 înțelegeam foarte bine că se realizează, se pregătește pentru realizare proiectul unirii Republicii Moldova cu România. De altfel, chiar acest lucru m-a și determinat să revin în Moldova după zece ani cât am stat la Moscova – pentru a nu permite realizarea acestui proiect”, mai declară Renato Usatîi.

„Eu mă consider patriot al Moldovei, Moldova este o țară multietnică. Și faptul că cineva a decis în numele tuturor cetățenilor Republicii Moldova că până la sfârșitul anului 2017 Moldova trebuie să fie alipită la România cred că este un lucru absurd”, adaugă liderul prorus. În aceleași interviu, Usatîi arată că Uniunea Europeană este o opțiune proastă, iar Moldova ar trebui de fapt să fie neutră și să fie o punte de legătură între Rusia și UE, mai spune Digi24.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

COLECTIV: Rezultatele bombă ale expertizei alimentează ipoteza unei MÂINI CRIMINALE
Dupa ce a votat COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca vrea mult mai multi imigranti in Romania: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral”
Iunie 1990: Ion Iliescu a supervizat Planul Strict secret al „Mineriadei”
Liberalul ORBAN, jocuri murdare de sorginte MAFIOTĂ cu pedigree MASONIC
Situatia se schimba în Siria, avioanele rusesti luate la tinta de rachetele sol-aer ale ISIS
Serviciile încearcă să confiște revolta populară !!
Alexandru Paleologu: „Uniunea Europeană este anti-Europa însăşi!”
DEZINFORMARE făcută de Adevărul.ro și de Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților: "Medicii vor să iasă la pensie la 67 de ani". CARE E PROBLEMA REALĂ? 14.709 medici au părăsit România între 2010-2015
Chemarea la Jihadul total: „Să-i ucideţi în ţările lor, să-i decapitaţi în propriile lor case, băgaţi cuţitul în ei pe stradă unde se plimbă crezându-se protejaţi...“
Șeful CNCD, Csaba Astalosz, amenință cu CEDO parlamentarii care au respins parteneriatul civil între homosexuali
Supraveghetor de la Aiud: „Lazăr știa totul despre plutonul care măcelărea deținuții! Intra pe Secția 6 unde erau deținuți politici care trebuiau maltratați.Sigur că da! Și nimeni nu a luat nicio măsură! Au murit doi deținuți, bătuți.
De ce autoritățile NU investighează pista vaccinurilor în cazul îmbolnăvirii copiilor cu E.Coli? | Mărturia unei mame
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro