Primăria mută locul de amplasare al statuii Prințului Rainier al III-lea de Monaco

Distribuie!by Ansamblul monumental Prințul Rainier III de Monaco, care cuprinde statuia Prințului Rainier și șapte elemente figurative statuare din bronz ce reprezintă numere de circ în mărime naturală, nu va mai fi amplasat pe spațiul verde din Parcul Circului, Primăria Capitalei hotărând, la solicitările locuitorilor din cartierul Lacul Tei, să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ansamblul monumental Prințul Rainier III de Monaco, care cuprinde statuia Prințului Rainier și șapte elemente figurative statuare din bronz ce reprezintă numere de circ în mărime naturală, nu va mai fi amplasat pe spațiul verde din Parcul Circului, Primăria Capitalei hotărând, la solicitările locuitorilor din cartierul Lacul Tei, să mute statuile în zona din apropierea parcului, folosită în prezent ca parcare.

loading...
„Am primit și răspunsul oficial – șantierul amplasamentului statuar Rainier de Monaco va fi mutat de pe spațiul verde din Parcul Circului pe Aleea Circului. Nu a fost ușor! Am protestat, am trimis sesizări către diverse instituții, am trimis cereri de acces la informații de interes public, am mers în audiență la PS2, am convins autoritățile să vină pe teren și să propună un nou amplasament, care să nu betoneze spațiul verde. A fost un efort colectiv! Am reușit să stopăm betonarea Parcului Circului! Mulțumim!”, au scris reprezentanții Grupului de Inițiativă Civică Lacul Tei pe pagina lor de Facebook.

Potrivit documentului postat de aceștia, Primăria Capitalei, prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, a hotărât ca statuia Prințului Rainier de Monaco și cele șapte statuete din bronz să fie amplasate în zona din dreapta Aleii Circului, din apropierea Parcului Circului, care este folosită în prezent ca parcare.

Primăria Capitalei a anunțat, în urmă cu o săptămână, că a început lucrările de amplasare a ansamblului monumental “Prințul Rainier III de Monaco” în Parcul Circului, urmând să se încheie în 15 septembrie. Locuitorii din zonă și-au exprimat nemulțumirea față de banii alocați proiectului, dar și față de faptul că acesta implică diminuarea spațiului verde.

Ansamblul este compus din statuia Prințului Rainier și din șapte elemente figurative statuare din bronz ce reprezintă numere de circ în mărime naturală, a fost creat de sculptorul Ionel Stoicescu și a costat aproape 8,5 milioane de lei.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De ce asasinii politici și economici precum Iliescu, Isărescu, Băsescu, Iohannis sunt protejați de satanica Ocultă Mondială?
George Soros, Klaus Iohannis și Noua Securitate – tentativă de lovitură de stat în România
Program de reeducare mentală pentru creștini : Părinții și copiii români vor fi „educați” să accepte familia homosexuală !!
„Privatizarea“ şi falimentarea industriei bucureştene (1990-2010). Ce aveam în decembrie 1989
DOMNULUI PROCUROR GENERAL, O CARTE: NU „PORTOCALA MECANICĂ”, CI „PORTOCALA MASONICĂ”
Adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA
Generalul de brigadă Vasile Hermeneanu: „Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!”
Cum a pierdut România dreptul de a deține marca proprie pentru aur din cauza lui Isărescu ( verișorul regelui Mihai) Ceaușescu ținea cu dinții de poanson
CINE EȘTI TU, ROMÂNE? Răspunsul îl vei avea Duminică, la alegeri- s-ar putea să regreți dacă nu ai citit asta înainte
Avertisment primit din Germania, Cititi si va cruciti cat de „penetrati” suntem de acest mafiot cu cravata care doreste sa ne destabilizeze tara pentru a mai castiga cateva miliarde!
UPDATE Polonia: Principalii lideri ai țării, evacuați cu sprijinul poliției din clădirea Parlamentului
Rugaciune! AM FOST DAT IN JUDECATA DE ORGANIZATORUL CONCERTULUI ROCK, MI SE CER DAUNE MORALE DE PESTE 1 MILIARD DE LEI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro