REVOLTĂTOR: Normalizarea PEDOFILIEI la un dezgustător eveniment „artistic” din BRAZILIA

Distribuie!by Am fost contactați recent de o mamă braziliană în cauză, care a fost indignată de un eveniment „artistic” care conținea atingeri între fete tinere și bărbați goi. Fotografiile pe care ni le-a trimis, cu fetițe atingând și ținând de mână un bărbat adult gol, sunt revoltătoare, dar artistul și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am fost contactați recent de o mamă braziliană în cauză, care a fost indignată de un eveniment „artistic” care conținea atingeri între fete tinere și bărbați goi. Fotografiile pe care ni le-a trimis, cu fetițe atingând și ținând de mână un bărbat adult gol, sunt revoltătoare, dar artistul și muzeul care l-a găzduit pur și simplu cataloghează întregul incident ca „artă”.

loading...

Cu siguranță, site-urile în limba engleză au preluat acum știrea că MAM, un muzeu de artă din Sao Paulo, a găzduit un spectacol cu un bărbat gol întins pe podea, invitând privitorii să „interacționeze” prin mutarea corpului său în diferite poziții. Evenimentul a fost, de asemenea, găzduit de Institutul Goethe din Bahia.


O înregistrare video cu o fetiță de patru ani, care a fost încurajată să se apropie de acel bărbat gol întins pe spate, și să-i miște piciorul, a circulat pe rețelele de socializare. Puteți observa că fetița este ridicată de un privitor adult după ce se târăște înapoi spre scaunul din mulțime. (Notă: nu includem niciunul dintre videoclipurile de aici, deoarece conțin nuditate de sex masculin)

Muzeul susține că nu a existat nimic erotic în acest performance și că fetița a participat cu consimțământul părinților săi.


„Performance-ul a avut loc într-o sesiune închisă pentru oaspeți. Fetița a fost cu mama ei, care este și ea artistă”, a declarat muzeul despre incident, potrivit Daily Mail.. „Fiica ei a cerut să intre în spectacol după ce a primit o explicație cu privire la ceea ce conținea.”

„Copilul a vrut să participe și sub îndrumarea și supravegherea mamei sale, ea este prezentă între celelalte patru fetițe care înconjoară corpul gol al artistului, fără să arate nicio stânjenire sau aversiune”, au continuat ei.

„Acest eveniment a fost autorizat de muzeu și nu are legătură cu erotismul și nu include niciun conținut erotic”, au adăugat ei.

Acestea sunt minciuni, într-adevăr. Dacă urmăriți videoclipul (opțiunea de vizionare recomandată), puteți vedea că fetița se simte speriată și nervoasă. Are patru ani. Este responsabilitatea adulților din viața ei să o protejeze! Muzeul a crezut că a fost o explicație rezonabilă că ea dorea să intre în cameră și să vadă ea însăși specatcolul. Dacă ar fi vrut să bea alcool, ar fi lăsat-o?

Acest lucru nu este altceva decât o infamie. Este o expunere indecentă și promovează obscenitatea minorilor. Mulți brazilieni simt la fel. Potrivit Daily Mail, mai multe grupuri cer ca artistul și muzeul să fie urmăriți penal, spunând că spectacolul „incită la pedofilie” și nu este nimic altceva decât „erotism”, „pornografie”, „dezgustător”, „inacceptabil” și pune copilul în pericol.

Ei nu se înșeală!

Aceasta este aparent o tendință atât în ​​Brazilia cât și pe glob. Mama care a adus această întâmplare în atenția noastră i-a descris lui Elizabeth cât de mult a observat această tendință luând amploare în jurul ei:

Anul trecut, am perceput că în țara mea s-a întâmplat ceva foarte grav, implicând liberalii și agenda LGBT, iar țintă au fost copiii. Această perspectivă m-a înspăimântat.

Ca mama braziliană, cu un copil de 15 ani și foarte preocupată de viitorul său și de viitorul altor copii și adolescenți, am început să caut răspunsuri la această întrebare: de ce LGBT / liberalii / globaliștii încearcă din greu să pervertească copilăria, prin emascularea băieților și emanciparea fetelor?

Deci, am analizat filosofia, antropologia, psihologia, psihiatria și istoria și am descoperit multe lucruri legate de Teoria Critică, dezvoltate de Școala de la Frankfurt.

După aceea, am început să investighez paginile Facebook din străinătate pentru a vedea dacă aceste lucruri oribile cu copii se întâmplă și acolo. Am fost foarte șocată să confirm că da, răul s-a răspândit peste tot.

Aceasta este o problemă globală și una care nu este decât o schemă demonică de a emascula bărbații, de a elimina copilăria și de a distruge unitatea familiei și cu ea, toată virtutea și morala. Ne confruntăm cu vremuri înspăimântătoare, dar mai mult ca niciodată, trebuie să fim lumina lumii și să dezvăluim aceste lucruri rele înainte de a fi prea târziu!

 

Sursa: ortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un politician norvegian dezvăluie pretextele folosite de Barnavernet pentru a lua copiii de lângă părinți: Mama nu a tăiat pâinea destul de bine, bunicii sunt lăsați să îmbrățiseze copiii! Jan Simonsen acuză ambasada Norvegiei din România de minciună. Şcoala „Barnevernet” de la Sinaia; Pericol! Sistemul „Barnevernet” pe cale de se implementa şi in Romania!? (VIDEO)
Tranzacții cu păduri românești între austrieci și suedezi. Schweighofer își vinde cele peste 14.000 de hectare de păduri din România
HALLOWEEN-Anton Lavey fondatorul bisericii sataniste: Ma bucur ca parintii isi lasa copii sa il serbeze pe diavol cel putin odata pe an
DENUNŢ PUBLIC FACUT DE UN OFIŢER DE CONTRAINFORMAŢII ECONOMICE! JAFUL OMV PETROM IN ROMANIA!
Aeroporturile din Bucureşti şi Administraţia Porturilor Maritime Constanţa vor fi scoase la privatizare
Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump
SOV, reacție după anunțul lui Tudorel Toader despre Kovesi: 'Revocarea este o greșeală uriașă pe plan politic, economic și social' Acesta precizează că Laura Codruța „nu este o ființă minunată, a făcut o grămadă de porcării, fie de capul ei, fie la ordin, dar ea împreună cu instituția ei au devenit o adevărată sperietoare pentru cei care se înfruptă din tunuri”.
SRI – CEA MAI MARE AMENINȚARE LA ADRESĂ SIGURANȚEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI!
Incendiile din Australia si California realizate pentru trenurile de mare viteza care vor lega Orașele Inteligente
China se IMPLICĂ în conflictul din Ucraina: Sare în APĂRAREA Rusiei și AMENINȚĂ America!
Mesajul lui Bartolomeu Anania traverseaza majestuos Internetul ignorând bataia de joc a plebei
Tudor Chirilă propagandă pentru REȚEAUA SOROS. Guralivul TUDOR CHIRILĂ s-a dat de gol şi face propagandă pentru Partidul lui SOROS "Poţi să dai o semnătură ca USR să poată să candideze şi, cine ştie, poate că vom avea un parlament mai curat" cu SOROS?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro