Prima înregistrare VIDEO cu atacurile din Paris. ATENŢIE: Imagini şocante

Distribuie!by Presa britanică publică o primă înregistrare video explicită din timpul atacului terorist de la Paris. Cotidianul Daily Mail a publicat în exclusivitate înregistrarea de pe camerele de supraveghere din unul dintre restaurantele atacate. Atacatorul de la restaurant ar fi Salah Abdeslam, un belgian de 26 de ani, scrie Daily […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Presa britanică publică o primă înregistrare video explicită din timpul atacului terorist de la Paris. Cotidianul Daily Mail a publicat în exclusivitate înregistrarea de pe camerele de supraveghere din unul dintre restaurantele atacate.
loading...

Atacatorul de la restaurant ar fi Salah Abdeslam, un belgian de 26 de ani, scrie Daily Mail.

Înregistrarea video arată cum o femeie a scăpat ca prin minune de moarte. Arma pe care teroristul o ţinea spre capul femeii s-a blocat, iar atacatorul a mers mai departe, moment în care femeia reuşeşte să fugă.

Atacatorul de la restaurant ar fi Salah Abdeslam, un belgian de 26 de ani, scrie Daily Mail. Acesta a plecat din Paris imediat după atacuri şi a reuşit să evite reţinerea după o gafă a poliţiei franceze la graniţa cu Belgia. Acesta este în continuare liber.


Surse citate de publicaţia engleză spun să este posibil ca un al doilea atacator să fie implicat în incindetul de la restaurant. Şi acesta ar fi în continuare liber.

În mod miraculos, niciunul dintre cei aflaţi în restaurant nu a murit în urma atacului, care a durat mai puţin de un minut, înainte ca teroristul să fie văzut urcându-se într-un Seat negru.


Un bărbat care tocmai se pregătea să intre în restaurant a fost împuşcat în spate şi a murit pe stradă.

Doi clienţi ai restaurantului au suferit răni minore din cauza gloanţelor, dar în exteriorul localului au murit cinci oameni. Alţi opt oameni din apropiere au fost răniţi grav.


Restaurantul se află în districtul 11 din Paris, populat în majoritate de parizieni din clasa de mijloc.

Behind the bar two members of staff chat to each other as they work. One is Samir, a short, bald headed young barman and waiter. He is folding napkins and placing them on the counter

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ULTIMA ORĂ Deputații au decis. Defăimarea pe Facebook va costa până la 100.000 de lei
Daniel Ghiţă: Îl înjuram pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile în fata Papei, care e catolic! Cât costă toată vizita?
România „ne-resetabilă“ şi moştenirea „neamului prost“
Bine ati venit in inchisoarea economica UE! Romanii, sclavi in propria tara
VIDEO Mafia lemnului din Sibiu – Inginer amenințat cu MOARTEA și şicanat de primarul din Sălişte. ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE!
Ciolos pus la punct de o judecatoare
CUM A PEDEPSIT CUZA FUNCŢIONARII CORUPŢI. ŞPAGA ŞI ABUZUL ÎN SERVICIU, TAXATE CU ÎNCHISOAREA ŞI EXCLUDEREA PE VIAŢĂ DIN SISTEM
JUMĂTATE DE MILION de oameni au protestat în stradă, la Paris, împotriva mamelor purtătoare care „produc” copii pentru cuplurile de homosexuali
Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: “Țara este de vânzare, în curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie.
Timmermans, ”un lătrău de la Bruxelles”
Un rău imens este perpetuat în România chiar sub nasul nostru.... Antenele GSM !!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro