Prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu: România nu mai trebuie să privatizeze nimic! Dacă aducem cel mai bun manager cu 300.000 de euro pe lună din America, Germania sau Canada, să dea laptele la români, AICI

Distribuie!by România ar trebui să adopte modelul polonez de dezvoltare, bazat pe folosirea produselor fabricate în țară, nu pe importuri. Declarația a a fost făcută miercuri de prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu. loading... România nu mai are nevoie de privatizări cu capital străin și nici de vânzari de pachete minoritare de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Florin Georgescu

România ar trebui să adopte modelul polonez de dezvoltare, bazat pe folosirea produselor fabricate în țară, nu pe importuri. Declarația a a fost făcută miercuri de prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu.

loading...

România nu mai are nevoie de privatizări cu capital străin și nici de vânzari de pachete minoritare de acțiuni, a susținut Florin Georgescu la ceremonia prin care i s-a decernat diploma “Virgil Madgearu” cu medalie de aur din partea Senatului Academiei de Studii Economice București, relatează Radio România Actualități.

“Să nu mai vindem nimic. Nu mai este cazul să privatizăm din moment ce merge bine. Poate trebuia să meargă și mai bine. Aducem prin anunț la “Wall Street Journal” și “Financial Times” cel mai bun manager cu 300.000 de euro pe lună din America, din Canada, din Germania, dar să dea laptele la români aici.

“Nu stau să vând câte 10% din ceea ce am strâns cureaua pe timpurile celelalte ca să facem Cernavodă și Hidroelectrica pentru ca să le dau pe o evaluare făcută de o firmă nu știu de unde și zice “domnule costă 15 bani” și după trei ani vezi că acțiunea a explodat și costă 10 lei. Nu se poate!”, a spus Florin Georgescu.

Prim-viceguvernatorul BNR a concluzionat că din banii publici nu ar trebui să se mai cumpere decât produse românești dacă acestea există pe piață.

El a dat exemplul fabricilor de vagoane și mijloace de transport în comun care-și caută clienți în afara țării, în condițiile în care necesarul intern este asigurat prin importuri.

 


Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EPISODUL I. Apartamentul de lux în care locuieşte prim ministrul Victor Ponta, a aparţinut unui offshore din Panama.
RUSIA loveste din nou: ZECI de cisterne cu petrol ISIS, PULVERIZATE la granita cu Turcia – VIDEO
Clotilde Armand: Acasă, la București, fac cumpărături dintr-un supermarket deținut de francezi, operatorul meu de telefonie și compania de apă sunt franceze. Plătesc factura la gaze la o multinațională franceză, printr-o bancă franceză, desigur
Supraveghetor de la Aiud: „Lazăr știa totul despre plutonul care măcelărea deținuții! Intra pe Secția 6 unde erau deținuți politici care trebuiau maltratați.Sigur că da! Și nimeni nu a luat nicio măsură! Au murit doi deținuți, bătuți.
Dana Budeanu catre Klaus Iohannis: "Cum sa vii, ma, incompetentule, cu casca in ureche?"
Banatul, Fruncea României a vândut glia strămoșească străinilor. Un studiu de caz dureros privind pierderea de identitate și vânzarea de pămănt!
27 DE ANI DE CAPITALISM. Cine a fost în spatele circuitului Caritas: „acoperiţi” din SRI-ul lui Măgureanu controlau listele cu câştigători
CUTREMUR în Guvern: Ministrul Educaţiei, INFORMATOR. Urmează demiterea (surse)
Preot român din America, atac dur la Iohannis: Trebuie suspendat! Faptul că împiedică parlamentul sa legifereze prin folosirea de agenți străini, tot acest lobby extern pe care îl face nu încalcă suveranitatea poporului român și Constituția?
Marian Nazat – Desfiintati Romania ! Felicitari dlui avocat pentru curaj!
Islamul creatia Vaticanului, planul pentru Antichrist
Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro