Prezidențiabilii iubitori de homosexuali! Trebuie să stiți ce candidați sunt împotriva familiei!

Distribuie!by Senatul României a adoptat în mod tacit proiectul de lege privind uniunea consensuală între parteneri de același sex, un prim pas spre legalizarea căsătoriilor homosexuale. Ce înseamnă „în mod tacit”? Pe șest, fără dezbatere, fără gălăgie, mai ales că suntem în campanie electorală și de ce să-i amintești alegătorului despre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Senatul României a adoptat în mod tacit proiectul de lege privind uniunea consensuală între parteneri de același sex, un prim pas spre legalizarea căsătoriilor homosexuale. Ce înseamnă „în mod tacit”? Pe șest, fără dezbatere, fără gălăgie, mai ales că suntem în campanie electorală și de ce să-i amintești alegătorului despre preferințele tale? Și totuși, cum privesc candidații la președinție căsătoria între homosexuali?

loading...

1) Klaus Iohannis: În campania de la Referendumul pentru familie organizat anul trecut, președintele Iohannis i-a numit „fanatici religioși”, pe cei ce s-au pronunțat pentru consfințirea caracterului sacru al familiei, drept uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie. În opinia lui Klaus Iohannis,  referendumul pentru familie a fost un pas spre „fanatismul religios”, iar susținătorii „infatuați” ai demersului popular „au promovat ura”.


2) Dan Barna: Prezidențiabilul USR este și el un „progresist”: „Aș vota o lege pentru căsătoria între persoanele de același sex. Adopția copiilor de către cuplurile homosexuale nu ar fi o problemă”, este de părere Barna. Nu ne mirăm că au început să circule prin România cărticele pentru copii care promovează familia cu doi tați!

3) Theodor Paleologu – Ceva mai rafinat în exprimare față de președinte, rafinatul domn Paleologu spunea anul trecut: „Eu nu pot fi de acord cu referendumul pentru familie.” (Bine că n-a trăit distinsul său tată să-l audă spunând așa ceva!) Și mai spunea Paleologu: „Eu cred că este o şansă pentru parteneriatul civil. Sunt pentru uniunea civilă între persoane de acelaşi sex.”


4) Mircea Diaconu. Nu știm cum gândea pe când era un simplu actor, dar stagiul de europarlamentar la Bruxelles l-a făcut „ultraprogresist” pe Mircea Diaconu

„Consider că drepturile fundamentale ale persoanelor LGBTI (lesbian, gay, bisexual, transgender, intersex) pot fi mai bine protejate dacă aceste persoane au acces la instituții juridice precum concubinajul, parteneriatul civil sau căsătoria” . Păcat că dl.Diaconu nu vine să ne explice acum în campanie ce Dumnezeu înseamnă „intersex”, că de două mii de ani încoace n-am avut asemenea specimene în țară! Lăsată pe mâna sa, țara asta ar ajunge și ea un circ în care huidume cu barbă pretind să li se spună mame, cum se întâmplă deja în Occidentul luminat de unde și-a luat domnia sa ideile!

În anul 2015 a votat ca europarlamentar român pentru ”legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex”, pentru ”încurajarea instituţiilor şi statelor membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor între persoane de același sex”.

Mai grav decât atât, dl.Diaconu a votat și pentru “obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar”  și “educarea copiilor într-o viziune pozitivă asupra homosexualității”. Rețineți, „obligativitatea educației sexuale”. Altfel spus, eu ca părinte trebuie să accept fără să crâcnesc să vină la copil la școală un nenea cu barbă care acum își zice tanti și să-i bage în cap cât e de normal și de minunat să-ți schimbi sexul peste noapte!

5) Viorica Dăncilă: La fel ca și colegul Diaconu, în anul 2015 a votat ca europarlamentar român pentru ”legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex” , pentru “obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar”  și “educarea copiilor într-o viziune pozitivă asupra homosexualității”. Te-ai fi așteptat mai mult de la o femeie și mamă, dar la Bruxelles nu dă bine!

Iar la Referendumul pentru familie, Partidul Social Democrat a preferat să nu se implice în campanie, ce contează binele României și ce cred oamenii de rând, mai important e să dai bine în afară.

6) Cătălin Ivan: Alt europarlamentar școlit la Bruxelles. Normal că și el a votat în anul 2015 a votat ca europarlamentar român pentru legalizarea căsătoriilor gay și pentru îndoctrinarea copiilor noștri încă din ciclul primar.

7) Ninel Peia: Candidatul Partidului Neamul Românesc este singurul care în această lume smintită are curajul să spună răspicat că susține familia tradițională, în buna rânduială lăsată de Dumnezeu,  „pentru ca mama să fie mama și tata tată”. Nici vorbă de căsătorii homosexuale în programul lui Ninel Peia. Răspunzând direct jignirilor din sfera puterii la adresa creștinilor din România, dl.Peia și-a asumat cu mândrie eticheta de „fanatic religios” pe care Iohannis ne-a aplicat-o, de fapt, nouă, tuturor celor care vrem să ne creștem copiii într-o lume normală.

„Când ne-am apărat familia tradițională, pentru ca mama să fie mama și tata tată, singura formă de familie care a dus omenirea mai departe, ne-au numit fanatici religioși. Ca să minimalizeze puterea pe care suntem dispuși să o punem la bătaie pentru acest demers, ne-au spus că suntem vreo trei milioane. O minoritate de reactionar desueți. Ne-au făcut retrograzi și opozanți ai progresului, au încercat să ne vopsească în culorile unor kamikaze ale ortodoxiei, ne-au numit pupători de moaște și voiau să arate că suntem din alte vremuri, ce mai, niște neandertalieni care se opun marelui marș victorios închinat avansului globalist.
Le-am încasat pe toate, suntem dispuși să întoarcem și celălalt obraz, dar nu vom ceda niciodată la demnitatea Neamului Românesc, la identitatea națională, și la credința strămoșească.”

Prezidențiabilii iubitori de homosexuali! Eu nu votez Sataniști!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Thereza May anunta ca va legaliza "pedofilia" | "protectoarea" curtii Casei Regale !! (VIDEO)
Omul multinaționalelor străine intră în joc. Isărescu: "Impozitul pe cifra de afaceri merge la o firmă mică, un restaurant, un birt" Cu alte cuvinte Lăsați multinaționalele străine să vă fure în continuare de miliarde de euro prin sifonarea profitul
IOHANNIS, SE-AUDE? ESTI PRESEDINTELE ROMANIEI NU ESTI SLUGA LUI MERKEL! DECLARAȚIE COMUNĂ: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia și Polonia REFUZĂ cotele de imigranți OBLIGATORII pe care doresc să le impună Germania și Franța
Cotele obligatorii de teroriști și violatori musulmani ar trebui trimise la Alina Mungiu acasă
Coca-Cola a lansat mai multe reclame prietenoase cu homosexualii, reclame "Gay Friendly". Consumați Coca-Cola Friendly.
Silviu Craciunas, cel mai important spion legionar, comunist-cum a ajuns dublu spion si pentru CIA
Această elevă inconștientă din anii 70, probabil chiar 80, merge singură pe stradă către școala...citește mai departe
Lista finanțărilor lui Soros în România făcute DOAR prin puşculița numită CEE Trust. Asta ca să realizați cât de VASTĂ E REȚEAUA SOROS
Nicusor Dan si-a scos copilul seara la protest, in ger, iar Protectia Copilului nu a luat nici o masura! Un barbat, care a adus o cucuvea la Protestul de la Cotroceni, risca inchisoarea sau amenda penala pentru ca "a chinuit o pasare salbatica"!
Clotilde Armand încasează milioane de lei lunar la firma pe care o conduce deși autostrada e abandonată
În Cehia şi în lume se încing dezbaterile privind un referendum pentru Czexit. Companiile sunt îngrozite: circa 84% din exporturile cehe se duc în UE. Doar 43% din exporturile Marii Britanii merg în UE
VANZAREA TARII CONTINUA. Ikea a cumpărat 33.600 de hectare de pădure în România adica 0.5% din Padurile Romaniei. Inca 40 de IKEA si 'am scapat' de paduri. O sa fim tara in care teritoriul ei nu va mai apartine cetatenilor romani. Dan Puric: Românii au ajuns “sclavi” în propria lor ţară!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro