Preşedintele României şi CSAT au minţit! Există „securişti” în Justiţie! Iată Dovada!

Distribuie!by loading... Avem „acoperiti” in Justitie! Iata un prim exemplu senzational: Judecatoarea de Drepturi si Libertati TRANDAFIRESCU  ZINICA (fosta IONITA) ! Cu toate ca CSAT si Presedintele Iohannis au spus ca nu exista „acoperiti” in Justitie ! Ce frumos suna! Judecatoare de Drepturi si Libertati ! Aceasta judecatoare este activa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Avem „acoperiti” in Justitie! Iata un prim exemplu senzational: Judecatoarea de Drepturi si Libertati TRANDAFIRESCU  ZINICA (fosta IONITA) ! Cu toate ca CSAT si Presedintele Iohannis au spus ca nu exista „acoperiti” in Justitie !

Ce frumos suna! Judecatoare de Drepturi si Libertati !

Aceasta judecatoare este activa in cadrul Tribunalului Prahova si face „servicii” pentru conducerea SRI impotriva unor fosti ofiteri SRI care au deranjat bosii din Intelligence !

Judecatoarea Trandafirescu a semnat un mandat de perchezitie, pe 25 ianuarie 2016, pe numele unui fost lucrator SRI care a facut declaratii in presa impotriva generalului Coldea.

Coincidenta, fostul lucrator SRI a devenit peste noapte acuzat de fapte de coruptie!

Dar cine este Judecatoarea Trandafirescu Zinica? Ei bine, a dracului coincidenta, doamna maior Zinica are „calitatea de lucrator al Securitatii”, hotarirea fiind irevocabila !!! Cine a dat hotarirea? Inalta Curte de Casatie si Justitie, decizie irevocabila nr. 955, data pe 26.02.2013 !!!

Ce a facut securista Zinica? Politie politica! „Urmarirea informativa desfasurata de pirita Trandafirescu Zinica a avut un caracter vadit politic” – spun judecatorii de la ICCJ ! Zinica securista se ocupa de „persoanele care nu agreau regimul comunist”!!! – concluzioneaza ICCJ.

Ca fapt divers, Zinica Securitatii din Prahova avea, la doar 24 de ani, 5 nume de cod ! A condus, mai multi ani, Penitenciarul de femei de la Tirgsor! Oau! Fata e un „giuvaer” al Sistemului !

Mare noroc pe capul generalului Coldea, seful SRI ! Cine ii aduce acuzatii, din interiorul Sistemului, pica pe minutza iscusita a securistei Zinica !

Bre Generale, Zinica asta nu e „acoperita” e de-a dreptul descoperitaaaaa!
Mai rariti tovarase general, mai schimbati, mai dati afara ! Ca pute Justitia de „acoperiti” si „descoperiti”!

Cine sint membrii CSAT care l-au indus in eroare pe Klaus Iohannis ?

1. Dacian Ciolos – Premier
2. Mihnea Ioan Motoc – Min. Apararii
3. Petre Toba – Min de Interne
4. Lazar Comanescu – Min de Externe
5. Raluca Alexandra Pruna – Min Justitiei
6. Costin Grigore Borc – Vicepremier (Economie)
7. Anca Dana Dragu – Min Finantelor
8. Eduard Hellvig – Director (civil) SRI
9. MRU – Director (civil) SIE
10. Nicolae Ciuca – Seful Statului Major
11. Ion Oprisor – Consilier pe Securitate Nationala
12. Mihai Somordolea – Secretar CSAT

Dintre toti, pe baza de bun simt, doar Hellvig – Directorul SRI avea competenta sa informeze CSAT – ul in privinta „acoperitilor” din Justitie. Problema lui Hellvig este ca el nu are acces la lista „acoperitilor” din Justitie ! Aceasta LISTA se afla la generalul Coldea!

Avem asadar doar doua variante: ori Hellvig a fost informat corect de catre Coldea si Hellvig a mintit CSAT-ul si l-a dezinformat pe Presedintele Romaniei ori… Coldea l-a mintit pe Hellvig !

In ambele variante este extrem de grav ce s-a intimplat! Daca nici in CSAT si Presedintele Romaniei nu mai poti sa ai incredere, atunci sintem terminati!

 

P.S.

Avind in vedere ca acest NOU CSAT este rezultat in urma Tragediei Colectiv, si tinind cont ca nici pina astazi nu stim ce s-a intimplat in vinerea neagra dar se inmultesc banuielile ca autoritatile ascund adevarul, m-am hotarit sa trimit aceste dezvaluiri in toata lumea, ca sa se inteleaga mai bine cum este condusa si mintita Romania!

In atentia :

Presedintelui Parlamentului European, Dl. Martin Schulz
Presedintelui Consiliului  European, Dl. Donald Tusk
Presedintelui Comisiei Europene, Dl. Jean-Claude Juncker
Presedintelui CEDO, Dl. Guido Raimondi
Presedintelui CSM, Dl. Mircea Aron
Presedintelui ICCJ, D-na Livia Stanciu
Ministrului Justitiei, D-na Raluca Alexandra Pruna
Procurorului General al Romaniei, Dl. Tiberiu Nitu
Procurorului Sef DNA, D-na Laura Codruta Kovesi
Ambasadelor Partenere din tarile UE, SUA si NATO

 


Sursa: nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PROCURORII PRINSI LA CURVE AU FOST ACOPERITI – Iata dovada ca PICCJ a mintit in dosarul DIICOT despre prezenta unor magistrati la bordelul de minore de la “Shanghai”: “Nu au rezultat date sau indicii despre implicarea vreunui magistrat in comiterea de fapte de crima organizata”. In timp ce PICCJ nega, procurorul Marius Olteanu Felician era indicat pe plansa foto. Anchetatorii au facut pierdute inregistrarile video operate inainte de descinderea de la bordel (Documente)
Federalizarea si imparţirea României şi dosare secrete privind războiul nevăzut al masoneriei cu românii
Adio, Autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov cu chinezi! Guvernul demis nu a apucat să o aprobe, iar cel nou nu o susţine
Premiul pentru obediență săsească
VREM AUTONOMIE TERITORIALĂ PENTRU ROMÂNII DIN UNGARIA
ANII ’90. Cum a schimbat America faţa României. Milioane de dolari pentru ONG-uri, sindicate şi mişcări politice, televiziuni Fake News : Andreea Esca - După un stagiu la CNN, câştigat în urma unei burse Soros pe care mi-o recomandase Lucian Mândruţă ...
Mesaj din China: "Într-un stat responsabil, trimisul SUA ar fi expulzat!
Teapa la hipermarketurile germane KAUFLAND
Klaus Iohannis dovedind din nou ca este o trompeta a Sistemului care a condus Romania cu arma catuselor, Sistem creat de Traian Basescu, dar pe care actualul presedinte al Romaniei l-a preluat de la predecesorul sau. Iohannis a avut un discurs nesigur si labartat, caracteristic iesirilor sale din ultimii ani.
Ministrul Eugen Teodorovici porneşte un nou asalt cu ANAF-ul: Intră în vizor companiile mijlocii şi mari şi transferurile de profit. „În loc să cumperi din România anumite produse pe care România le are, le produce, le cumperi, şi mai scump, din afară”
Cutremurător – MRU: “Inamicii Uniunii Europene sunt Memoria și Cultura…”
Eurostat: Cheltuielile României alocate apărării le-au depășit pe cele ale Germaniei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro