Președintele României este acuzat că are informații despre mafia traficului de persoane

Distribuie!by „Dreapta Liberala își exprimă indignarea față de declarațiile președintelui Iohannis după ședința CSAT. loading... Resetarea statului o poate cere o persoană care nu este în structurile puterii, nu cel care deține de 4 ani cea mai înaltă poziție în stat și nu a făcut nimic în acest sens! Reamintim […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Dreapta Liberala își exprimă indignarea față de declarațiile președintelui Iohannis după ședința CSAT.

loading...

Resetarea statului o poate cere o persoană care nu este în structurile puterii, nu cel care deține de 4 ani cea mai înaltă poziție în stat și nu a făcut nimic în acest sens!


Reamintim că dl. Iohannis putea aduce în instituțiile statului specialiști măcar în timpul guvernării Ciolos și nu a facut-o, din contră, a încurajat numirile pe criterii politice.

Legile care consacră avantajele aristocrației bugetare au fost promulgate de dl. președinte fără ezitare!


Dl. Iohannis știe de existența  rețelelor mafiote de trafic de persoane care există numai cu complicitatea angajaților instituțiilor statului român și nu numai că nu face nimic, dar încearcă să exploateze o tragedie în scop electoral, continuând războiul cu PSD, uitând că toate partidele parlamentare au încurajat promovarea pe criterii politice a unor incompetenți și corupți.

Există o singură soluție: toți cei care au condus Romania în ultimii 30 de ani trebuie trimiși de poporul român în istorie; statul nu poate fi modernizat și resetat decât de forțe politice noi, fără conexiuni cu structurile mafiote si/sau corupte din instituții, cocoțate până la cele mai înalte niveluri”, a scris Viorel Cataramă.

https://evz.ro/iohannis-in-stare-de-soc-presedintele-romaniei-este-acuzat-ca-are-informatii-despre-mafia-traficului-de-persoane.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali, deși aceștia voiau sa stea cu tati demonstrează că homosexualii au prioritate în fața părinților, urmează și în România dacă mai susțineți partide "tolerante"
Procuroarea cara a abuzat-o pe Sorina este Köveșistă și rezistentă, de aceea are protecție si tupeu
Mentalitate securista! Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, doreste monitorizarea politicienilor
Ne lasam transformati in “pachete” pe mana securistilor?
DNA anunta apocalipsa: In fiecare judet sunt SUTE de politicieni si granguri care au DOSARE in lucru
Planeta România! Maimuţele au ocupat televiziunile | Petru Romoşan: Sfârşitul României moderne
România va fi reprezentată de domnul George Maior la învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA
Stiri fierbinti din Franta si o intrebare: e Romania terenul unor macro-experimente politice?
Slovacia și Cehia încep cruciada împotriva standardelor duble la calitatea produselor din spermarketuri: cele pentru vestici și cele pentru estici. Din Europa Centrală apare presiunea pe marile companii producătoare și pe supermarketuri să înceteze să mai vândă pe piețele din fostele țări comuniste produse de calitate inferioară ale mărcilor comercializate în Occident.
Adio libertate...!! Daca nu a functionat legea "Big Brother"cu actiunea "Charlie Hebdo", atunci au creat un evenimet la nivel European .. "Invazia Islamului" ... "Ordo ab Chao"
Pocăiţi-vă! Şi va fi revoluţie...
Avocatul Gheorghe Piperea face dezvăluiri importante despre statutul BNR. De ce nu poate fi tras la răspundere Isărescu sau vreun alt membru al CA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro