Președintele Poloniei: Europa ne-a lăsat pradă comuniștilor în 1945, să ne lase în pace. Pe români Casa Regala i-a lăsat pradă bolșevicilor asa că să ne lase în pace

Distribuie!by După discursul usturător la adresa ipocriziei liderilor UE susținut de Viktor Orban în Parlamentul European, acum a venit și rândul președintelui Poloniei, Andrzej Duda, să lanseze un atac la adresa Uniunii Europene. loading... “Polonezii au tot dreptul să aibă așteptări de la Europa, mai ales acea parte a Europei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După discursul usturător la adresa ipocriziei liderilor UE susținut de Viktor Orban în Parlamentul European, acum a venit și rândul președintelui Poloniei, Andrzej Duda, să lanseze un atac la adresa Uniunii Europene.

loading...

“Polonezii au tot dreptul să aibă așteptări de la Europa, mai ales acea parte a Europei care ne-a abandonat rușilor în 1945. Polonezii au dreptul să se conducă singuri, să decidă singuri cum va arăta Polonia și să decidă cum vor fi reparate instituțiile din Polonia, erodate de timp de afectate de vechiul sistem. Trebuie să fie schimbate, deoarece Polonia trebuie să fie modernă.


Trebuie să facem ce am promis, deoarece poporul nu trebuie să mai spună că în Polonia tribunalele sunt injuste, că sistemul juridic nu apără cetățenii, nu trebuie ca poporul să mai spună că Polonia că este un stat nedrept, un stat pentru elite care nu ține cont de oamenii de rând.

Vrem ca polonezii să trăiască acasă la fel de bine ca în Europa de Vest, deoarece polonezii merită asta. Istoria noastră, lupta noastră pentru independență, pentru libertate, pentru apărarea Europei chiar și de atacurile sovietice din 1920, ne face să merităm, fără nicio îndoială, un nivel de trai decent.


Probleme noastre sunt cele mai importante pentru noi. Când o să le rezolvăm, ne vom ocupa și problemele Europei. ” –  a spus președintele Poloniei, potrivit discursului postat chiar pe site-ul președinției.

Krzysztof Szczerski, unul dintre consilierii lui Andrzej Duda, a spus că vorbele președintelui sunt o reacție la discursul despre starea uniunii, ţinut de Jean-Claude Juncker și că trebuie interpretate drept o voce puternică în discuțiile despre viitorul Uniunii Europene. Consilierul prezidențial s-a arătat foarte mirat de faptul că unii oameni din presă și unii politicieni de opoziție consideră discursul lui Andrzej Duda drept unul controversat. Acele cuvinte nu pot fi controversate deoarece sunt corecte, sunt puternice, și fac apel la o Uniune Europeană care să revină la bazele sale, la națiuni, a afirmat Krzysztof Szczerski.

Polonia și Ungaria sunt, împreună, copiii-problemă ai Uniunii Europene. În cazul ambelor țări, a fost activat articolul 7 din Tratatul privind Uniunea Europeană, deoarece Comisia, respectiv Parlamentul, au crezut să există riscuri în ambele țări de încălcare a valorilor fundamentale ale proiectului european. Budapesta și Varșovia au anunțat că se vor apăra reciproc de orice încercare a UE de a impune sancțiuni, ceea ce face întreg demersal european să fie aproape inutil, deoarece penalitățile trebuie decise în unanimitate.

https://newstandard.ro/2018/09/14/presedintele-poloniei-europa-ne-a-lasat-prada-comunistilor-in-1945-sa-ne-lase-in-pace/?fbclid=IwAR25_Eyj6oyuGmPJCwICxsLUyqXkRU5ysRquDNgnv7DFSQCzBk4QS4SMlYw

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatari
EXPLOZIV/Te DOARE CAPUL când citești așa ceva! Va SCĂPA VREODATĂ România de TEROAREA SISTEMULUI?
BUCURIA LUI TUDOSE dupa discutia cu cei de la PROTECTIA COPILULUI: E rezolvata. Parintii care refuza vaccinarea vor fi decazuti din drepturi si li se vor lua copiii, AMIN !!
SUA şi Marea Britanie, pǎrtaşi la un fals istoric şi la destrǎmarea statului naţional român
ARESTAT PREVENTIV, ACHITAT DEFINITIV – Fostul director ROMARM Dan Tache a primit achitare la Curtea de Apel Brasov in dosarul in care DNA l-a acuzat de instigare la abuz in serviciu. Tache a fost defilat in catuse, umilit public si tinut nevinovat in arest peste patru luni, intr-o cauza in care “procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI”. Isi va cere scuze parchetul lui Kovesi pentru inca o viata distrusa? (Minuta)
Munaf rupe tacerea. Traian Basescu a fost creierul rapirii ziaristilor romani
KREMLINUL NU SE JOACĂ | Putin a infiltrat efective militare secrete în ţări vest-europene
EUGENIA CA “DREPT AL OMULUI”, MAI ACCESIBILA PRIN INGINERIE GENETICA?
Hristos va zdrobi Masoneria / Zidarii / Casa Regala - "Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi.”
Cătălin Tache | Serviciile declanșează atacul dronelor!
Sexy PSD-ista din Camera Deputaților! Uite pe cine ai votat: are studii medii și sâni uriași
Spaga de la Chevron - Basescu, Obama, Chevron, Nato, Contractul cu Chevron este obiectiv militar! Adică vor apela la trupe NATO pentru respectarea contractului?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro