Președintele Iohannis s-a făcut de râs. Gafe de proporții a șefului statului

Distribuie!by Deși afirmă că Sibiul și instituțiile orașului nu mai dețin niciun secret pentru el, președintele Klaus Iohannis a făcut vineri o gafă de proporții, într-un discurs oficial. Iohannis a avut o exprimare total nepotrivită. Gafă de proporții a președintelui Klaus Iohannis. El s-a adresat vineri primarului din Sibiu, Astrid […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Deși afirmă că Sibiul și instituțiile orașului nu mai dețin niciun secret pentru el, președintele Klaus Iohannis a făcut vineri o gafă de proporții, într-un discurs oficial. Iohannis a avut o exprimare total nepotrivită.

Gafă de proporții a președintelui Klaus Iohannis. El s-a adresat vineri primarului din Sibiu, Astrid Fodor, cu apelativul de ”doamna primar general”. În cazul în care președintele nu știe ceva ce nu cunoaște și restul lumii, exprimarea a fost una nepotrivită, având în vedere că funcția de primar general este titulatura deținută în exclusivitate de primarul Capitalei.

loading...

Președintele Klaus Iohannis participă, vineri, la manifestările ocazionate de împlinirea a 50 de ani de existență a Universității ”Lucian Blaga” (ULB) din Sibiu. Șeful statului a avut o întrevedere cu Consiliul Național al Rectorilor, în sala senatului ULB Sibiu, apoi a fost prezent la ședința festivă din Aula Magna a Universității.


În discursul său oficial, președintele Iohannis a salutat-o întâi de toți pe Astrid Fodor, dar a încurcat titulatura, deși predecesorul actualului primar al Sibiului în funcția de edil-șef al orașului de pe Cibin a fost chiar el.

”Știți, de obicei, când stai un timp într-o poziție îți dai seama că acolo unde mergi cunoști din ce în ce mai mulți oameni. Așa mi se întâmplă și mie, dar aici, în Sibiu, credeți-mă cunosc foarte mulți și dori să îi salut pe toți cu numele, dar cred că ar dura un pic prea mic. Așa că, dacă îmi permiteți să îi salut doar pe câțiva: doamna primar general Astrid Fodor, care se luptă cu succes să țină Sibiul la un nivel foarte sus”, a spus Iohannis.


https://www.capital.ro/presedintele-iohannis-s-a-facut-de-ras-gafa-de-proportii-a-sefului-statului.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Urmeaza un dezastru? Banca Mondiala indatoreaza Romania cu 400 milioane de Euro
Isărescu devine şef peste tot: Legea a fost promulgată de Iohannis
Ipocrizia corupţiei occidentale
De ce este Telega săracă și Salzburgul bogat? Textul pentru care a fost suspendat sociologul Mirel Palada pe Facebook!
Sidex Galați, cel mai mare combinat construit vreodată în România, se pregătește de dispariție. Modul în care a fost cedat diamantul economiei românești, tiparul după care s-a devalizat industria României, sub pretextul „privatizării”
Ce bine e sa lucrezi în occident: Un italian a ținut o româncă într-un beci fără lumina 10 ani, a bătut-o și a violat-o!
Digi 24! Încă un jurnalist și-a dat demisia: ”Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie..”
Țara în care o bătrână de 72 de ani e săltată cu mascații și dusă la DNA, însă prima cucoană a țării nu merge la Parchet fiindcă e "răcită"
Dezastrele in Romania se datoreaza experimentelor cu arme Geofizice 5G & "Full Spectrum Dominance" si energiilor joase ale populatiei- dupa 25 de milioane de avorturi in ultimii 28 de ani si multe alte pacate uriase..
Djokovic:"Mă opun vaccinării și nu mi-aș dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez. Dacă vor deveni obligatorii va trebui sa iau o decizie cu privire la cariera de tenis"
Unul din cei mai importanți analiști americani a DEZVĂLUIT ce ne așteaptă: România, parte a cordonului sanitar american ANTI-RUSIA/ SUA știu că ungurii din România vor SECESIUNEA, nu autonomia/ În Europa vor fi RĂZBOAIE. Textul INTEGRAL
Ambasada României din Copenhaga ia atitudine și-i avertizează public pe români: „Dacă sunteți chemați periodic la școală, unde vi se spune că minorul nu e «la fel» ca și ceilalți copii, sunt semne că autoritățile daneze au în vedere preluarea minorului"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro