Președintele Iohannis girează cel mai perfid sistem al României post-comuniste

Distribuie!by loading... Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: “Nu am mai auzit de interdicție pusă unui deputat în Parlament“ Senatorul PSD Șerban Nicolae: ”Eram în Senat cu Vasile Blaga și cu Mihai Răzvan Ungureanu și am văzut știrea cu propunerea lui Klaus Iohannis pentru șefia SIE. Chiar l-am întrebat pe Mihai Răzvan […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nicolae_Carpathia_Monarch

loading...

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: “Nu am mai auzit de interdicție pusă unui deputat în Parlament“

Senatorul PSD Șerban Nicolae: ”Eram în Senat cu Vasile Blaga și cu Mihai Răzvan Ungureanu și am văzut știrea cu propunerea lui Klaus Iohannis pentru șefia SIE. Chiar l-am întrebat pe Mihai Răzvan Ungureanu de ce nu ne-a zis şi nouă că a fost propus director la SIE. Dar el era la fel de surprins ca mine şi a spus că habar nu avea. Mihai Răzvan Ungureanu și Vasile Blaga nu ştiau dacă știrea este adevărată sau este vorba doar despre o informație pe surse” – DC News.

Am scris, poate sute de articole, despre nivelul personalității și onoarei celui devenit președinte al României la finalul anului 2014. Nu au fost necesare mai mult de șase luni pentru a declanșa același sistem despre care am vorbit, un sistem care distruge echilibre,  generând, pe trădare și minciună, noi ordine, noi reguli. Aceasta este bogăția reală cu care vine în fața românilor președintele Klaus Iohannis, un lider împotriva căruia ar trebui să i se opună cu curaj toți cei care mai cred în decență.

La o altă scară, am mai arătat, Iohannis a folosit aceeași rețetă pentru a-și anihila, elimina și discredita oponenții politici. A avut sprijinul foștilor lideri PSD, PNL, PD, care, rând pe rând, au plătit pentru trădarea propriilor oameni, propriilor partide, nu înainte de a  fi distruse destinele unor oameni de care românii nu au aflat, uneori nici măcar la Sibiu, acolo unde presa i-a fost aservită aproape total fostului primar Iohannis.

După ce a dărâmat viceprimari, candidați și destine, acum, având complicitatea unor instituții de forță ale statului, Președintele Iohannis dărâmă un Guvern al României. PNL-ul de azi va plăti mâine cu aceeași monedă cu care au plătit Năstase, Boc, Băsescu, Tăriceanu, plăcerea de a fi parteneri cu “modestul” și tăcutul președinte.

Dacă actuala guvernare se va prăbuși, “meritul” este al Președintelui Iohannis care se dovedește a fi mai perfid și mai mizerabil decât decadentul Traian Băsescu. Odată cu instaurarea noii ordini în România, una total lipsită de coordonatele și nevoile reale, terestre ale majorității românești, dacă românii nu se vor trezi la realitate, fiecare dintre cei care mai gândesc și au curajul să vorbească despre dreptate, românism, adevăr, echilibru, fie își vor căuta liniștea pe alte meleaguri, fie vor fi izolați și supuși unui sistem de decredibilizare umilitor.

Ura cu care Președintele României Klaus Iohannis își conduce poporul, în timp ce huzurește din stipendii naționale, acceptând o Justiție umilitoare și promovând în funcții cheie persoane degradate public, devoalează adevăratul chip al celui desemnat câștigător de votul majoritar al românilor. Aceasta este România reală? Voi persista să afirm că este doar o altă eroare a românilor, pentru care țara și fiecare dintre noi vom plăti.

P.S. – Constat că, la fel ca în campania electorală, în timp ce Iohannis are o agendă clară de demolare a Guvernului, premierul (autosuspendat) și miniștrii său au o problemă de conectare la realitatea care revendică ripostă. Ei continuă să lucreze ca și cum asta interesează sau vede cineva. Dar, cum a pierdut alegerile, PSD va pierde și bătălia asta, pentru că nu mai este capabil să înțeleagă lumea în care ne aflăm cu toții, una lipsită de reguli, de onoare și cuvânt.

 


sursa: http://dantomozei.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ANALIZĂ INCENDIARĂ! Generalul Chelaru, despre proteste: „În jurul nostru BATE CRIVĂŢUL, se fac poduri peste România, iar noi NE BATEM ÎNTRE NOI CA IDIOŢII”
S-a depus acțiunea judiciară pentru dovedirea nulității absolute a formei republicane de guvernământ
Fostul deputat Ninel Peia despre epidemia de RUJEOLĂ: „implementată ARTIFICIAL, ca să umple visteriile BIG PHARMA”. Ce spune despre vaccinarea obligatorie?
Ce salarii aveau românii înainte de Revoluţie şi ce se putea cumpăra din venitul câştigat. Ne permitem mai multe acum? Si Bilantul unei distrugeri premeditate: LISTA INTREPRINDERILOR (peste 1200!)
Sinucidere națională decisă fără Referendum?
Revolutia Generatiei Fast Food - Mult, ieftin si prost
STUPEFIANT! Stema UNGARIEI amplasata pe frontispiciul Liceului Salamon Erno din Gheorgheni! Revizionismul maghiar promovat de UDMR si PCM ataca unitatile de invatamant din Romania! FOTO
Cum a disparut flota de peste 300 de nave !! AMINTIRI DESPRE O FLOTA PIERDUTA dar avem Mc Donalds , Lidl
#COLECTIV. Alina Albert, ȘOC: Nu a fost un simplu accident. Ar trebui să nu avem liniște și somn
STENOGRAME PENTRU WERNER - Noi inregistrari incredibile despre abuzurile de la “unitatea de elita” DNA Ploiesti. Procurorul Mircea Negulescu fabrica dosarul impotriva senatorului Daniel Savu si ameninta pentru a obtine denunturi: “Ori te ard pe tine, ori il ard pe el”. Seful DNA Ploiesti Lucian Onea a dat definitia “paradelii”: “A derula o ancheta... Nu stiu unde dormi la noapte inseamna ca tre' sa spui adevarul”. Razvan Alexe a recunoscut public ca nu a dat bani familiei Cosma (Audio)
Adevărata mascaradă din spatele emisiunii WowBiz
O istorie uitata: avionul supersonic romanesc IAR 95 ME
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro