Presedintele COREEI DE NORD cere armatei sa se pregatesca de razboi cu SUA

Distribuie!by Liderul nord-coreean Kim Jong Un ar fi transmis armatei sa se pregateasca pentru razboi cu Statele Unite si aliatii lor. loading... Informatia a fost publicata duminica de agentia de stiri oficiala KCNA (Agentia de Stiri Centrala din Coreea) si preluata de AFP, arata Fox News. “Situatia de fata, in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Liderul nord-coreean Kim Jong Un ar fi transmis armatei sa se pregateasca pentru razboi cu Statele Unite si aliatii lor.

loading...

Informatia a fost publicata duminica de agentia de stiri oficiala KCNA (Agentia de Stiri Centrala din Coreea) si preluata de AFP, arata Fox News.


“Situatia de fata, in care un razboi pentru reunificare nationala este posibil, impune ca toate unitatile KPA (Armata Populara Coreeana) sa devina unitati de elita total pregatite pentru razboi politic si ideologic, in ceea ce priveste tehnica militara si din punct de vedere material”, le-a cerut Kim Jong Un comandantilor.

Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un “razboi nemilos”, eventual nuclear


De asemenea, liderul nord-coreean ar fi spus armatei sa se antreneze pentru a “rupe in bucati Stelele si Dungile”, adica steagul Americii.

Liderul nord-coreean a facut afirmatia la inaugurarea unei noi cladiri a Muzeului de Razboi din Phenian.

Comentariile lui Kim Jong Un vin in contextul in care Statele Unite si Coreea de Sud au inceput luni exercitii militare impreuna si au in plan sa organizeze astfel de antrenamente de o amploare si mai mare.

Coreea de Nord condamna asemenea manevre militare comune, sustinand ca reprezinta repetitii pentru o invazie.

De asemenea, Coreea de Nord a lansat, luni dimineata, doua rachete balistice cu raza scurta de actiune. Rachetele au ajuns in mare. Phenianul a si amenintat Statele Unite cu “lovituri fara mila”.

 

Sursa: www.ziare.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ne pregătim de război? Armata plănuieşte cum să rechiziţioneze casele românilor
Elevii școliți in epoca Ceaușescu umileau profesorii din occident cu nivelul ridicat de pregătire si IQ- am avut cel mai performant sistem de educație
Arabi PESTE TOT! Încă dovadă că țara e condusă de SIE! Uite pe cine pun la CNAS!
Locomotiva oltenească face ravagii în SUA
DEZVĂLUIRI BOMBĂ | Cioloș declanșează MAREA DESPĂDUCHERE! Vor urma trei luni de foc, asa cum Romania nu a mai cunoscut poate de pe vremea epurarilor staliniste,... pentru a se instala monarhia !
ANRP își bate joc de LEGE și de zeci de mii de ROMÂNI
Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: "Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală"
Ciolos a adus MONSANTO in Romania, legume modificate genetic, ce otravesc corpul uman| MONSANTO= DEPOPULARE
Oricum Romania e o pubela, nu faceti decit sa aduceti probleme !!
Jurnalistul Radu Tudor a insinuat că patriotismul și suveranismul sunt vulnerabilități pentru securitatea națională, iar Klaus Iohannis i-a răspuns că lucrează „la aceste chestiuni”
Asa arata si se imbraca un om racit care nu se poate prezenta la Parchet pe motiv de boala!
Jurnalistul Cristian Botez: Colcăie Bucureștiul de pedofili, de homosexuali în căutare de copii și adolescenți! Ne sunt violate și ucise copilele de gunoaiele degenerate ale Occidentului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro