Presedintele COREEI DE NORD cere armatei sa se pregatesca de razboi cu SUA

Distribuie!by Liderul nord-coreean Kim Jong Un ar fi transmis armatei sa se pregateasca pentru razboi cu Statele Unite si aliatii lor. loading... Informatia a fost publicata duminica de agentia de stiri oficiala KCNA (Agentia de Stiri Centrala din Coreea) si preluata de AFP, arata Fox News. “Situatia de fata, in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Liderul nord-coreean Kim Jong Un ar fi transmis armatei sa se pregateasca pentru razboi cu Statele Unite si aliatii lor.

loading...

Informatia a fost publicata duminica de agentia de stiri oficiala KCNA (Agentia de Stiri Centrala din Coreea) si preluata de AFP, arata Fox News.


“Situatia de fata, in care un razboi pentru reunificare nationala este posibil, impune ca toate unitatile KPA (Armata Populara Coreeana) sa devina unitati de elita total pregatite pentru razboi politic si ideologic, in ceea ce priveste tehnica militara si din punct de vedere material”, le-a cerut Kim Jong Un comandantilor.

Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un “razboi nemilos”, eventual nuclear


De asemenea, liderul nord-coreean ar fi spus armatei sa se antreneze pentru a “rupe in bucati Stelele si Dungile”, adica steagul Americii.

Liderul nord-coreean a facut afirmatia la inaugurarea unei noi cladiri a Muzeului de Razboi din Phenian.

Comentariile lui Kim Jong Un vin in contextul in care Statele Unite si Coreea de Sud au inceput luni exercitii militare impreuna si au in plan sa organizeze astfel de antrenamente de o amploare si mai mare.

Coreea de Nord condamna asemenea manevre militare comune, sustinand ca reprezinta repetitii pentru o invazie.

De asemenea, Coreea de Nord a lansat, luni dimineata, doua rachete balistice cu raza scurta de actiune. Rachetele au ajuns in mare. Phenianul a si amenintat Statele Unite cu “lovituri fara mila”.

 

Sursa: www.ziare.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro