Presedintele CJ Brasov: Iohannis m-a implorat sa nu fac aeroport la Brasov. Chiar crede cineva ca se va face aeroport cat timp va exista Iohannis?

Distribuie!by Brasovul era mult mai potrivit sa fie Capitala Europeana la acea vreme, insa toti, absolut toti brasovenii isi amintesc ca tot fluxul de turisti a fost oprit de a merge de la Sibiu la Brasov, prin faptul ca s-au apucat sa repare soseaua nationala Brasov-Sibiu, tocmai atunci si era […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Brasovul era mult mai potrivit sa fie Capitala Europeana la acea vreme, insa toti, absolut toti brasovenii isi amintesc ca tot fluxul de turisti a fost oprit de a merge de la Sibiu la Brasov, prin faptul ca s-au apucat sa repare soseaua nationala Brasov-Sibiu, tocmai atunci si era pur si simplu un calvar sa folosesti acel drum. Veneau turisti din strainatate si trebuia sa ii minti ca acela e un drum de tara, era infiorator de greu sa circuli pe acea artera, taman cand in Sibiu se desfasura capitala Europeana.

loading...

“Iohannis m-a implorat să nu fac aeroport la Brașov… Am forțat cu pista, ca să nu mai putem da înapoi… Se va face, negreșit. Doar că acum…Veștea nu are bani să îl termine! Are viață grea acum președintele CJ “- Aristotel Căncescu, la Mix Actual.
Cui îi pasă că demisionează Căncescu? “Multora, pentru că sunt mulți care gândesc ca mine, chiar dacà tac. Nu se mai face nimic în administrație, laBrașov, nu pentru că Scripcaru sau Veștea nu știu sau nu mai vor, ci de frică. Un primar poate fi profesor de muzică sau inginer, ca mine. Nu te poate apăra de greșeli un jurist care câșigă 1000 de lei pe lună. E nevoie de legi noi, care să protejeze administrația publică. E nevoie de legea răspunderii magistraților, pentru ca să avem procese drepte.”- spune fostul președinte liberal. 
Regrete? Proiectele neterminate, cele terminate și lăsate acum pradă buruienilor, oamenii care l-au trădat. Convingerea ca Brașovul a fost ” lucrat”, să nu ajungă capitală regională. Cum se simte, cu o salbă întreagă de dosare la gât? Luptă și speră. 
“Când 37 de președinți de consilii județene, din 41 , au căzut secerați în lupta “anticorupție” și când nu e nume mare în politica românească , neatins măcar de vreo suspiciune în vreun dosar, nu poți să nu crezi că e vorba de o vânătoare de vrăjitoare”- mai spune Aristotel Căncescu. 
Românii s-au bucurat enorm la început. Erau sătui de sărăcie și nedreptăți, iar “penalii” erau plimbați cu cătușe, ” en fanfare” . Acum mulți au început să se dumirească . Alții vor înțelege în timp. ” Eram copil pe când România a mai trăit asta: în anii ’50 “chiaburii” erau decretați dușmanii poporului, iar “elementele dușmănoase” judecate în fața clasei muncitoare. “- își amintește politicianul. 
Urmașii lor câștigă azi averile celor nedreptățiți atunci. Câșigă, unul câte unul și dintre cei plimbați ca ursul în ultimii ani. 
Cu câteva zile înainte de Congresul liberalilor, Aristotel Căncescu demisionează, după 25 de ani, din partidul pentru care a adus sute de mii de voturi și a câștigat zeci de campanii. Și bate obrazul colegilor… fără de obraz. Ține cu Ludovic Orban, un camarad din vechea gardă, plin și el de răni și cicatrici. Dar, până la urmă politica nu a fost niciodată un templu de virtuți și principii. E vremea pentru altceva! 


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Big Brother: ANAF subjugă ICI – Protocol cu privire la furnizarea de informații despre proprietarii domeniilor de internet .ro
Azi ,dupa 30 de ani de "democratie", Romania s-a intors in timp cu 83 ani, obiectivele pentru care a luptat si suferit minorul Ceausescu in 1936 sunt la fel de actuale
Slovacia VS Iredentismul Maghiar, o lecție de demnitate națională!
S-a vândut șantierul naval de la Mangalia. L-au luat olandezii
De la Afacerea Roșia Montană la Dosarul Microsoft. Nu sunt coincidențe. E un sistem
Ziaristul Julien Tănase solicită ajutor din partea colegilor de breaslă, ca urmare a abuzurilor DNA
Cum au băgat bolivienii restaurantele McDonald’s în faliment
MAREA TRĂDARE de la 23 august 1944. Molotov către Pătrăşcanu: „Antonescu reprezenta România. Voi nu reprezentaţi pe nimeni!”
De ce nu se iese în stradă pentru teme românești: tăierea pădurilor de către austrieci, cumpărarea pământului țării de străini…
Cum e la liceu în Franța: Toată lumea are uniformă. Obligatorie este și coafura fetelor. Elevii nu absentează fără voia părinților, iar gadgeturile sunt interzise în școală. O analiză comparativă asupra sistemelor de educație din România și Franța și cum era viaţa in scoli pe vremea comunistă :
SUA împinge România într-un război cu Rusia! Guvernul transferă de urgență bani către companiile din apărare
Fenomen inexplicabil în această dimineaţă în Deva. Deşi ningea încontinuu, la intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ, câţiva harnici tundeau iarba de zor. VIDEO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro