Presedintele CJ Brasov: Iohannis m-a implorat sa nu fac aeroport la Brasov. Chiar crede cineva ca se va face aeroport cat timp va exista Iohannis?

Distribuie!by Brasovul era mult mai potrivit sa fie Capitala Europeana la acea vreme, insa toti, absolut toti brasovenii isi amintesc ca tot fluxul de turisti a fost oprit de a merge de la Sibiu la Brasov, prin faptul ca s-au apucat sa repare soseaua nationala Brasov-Sibiu, tocmai atunci si era […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Brasovul era mult mai potrivit sa fie Capitala Europeana la acea vreme, insa toti, absolut toti brasovenii isi amintesc ca tot fluxul de turisti a fost oprit de a merge de la Sibiu la Brasov, prin faptul ca s-au apucat sa repare soseaua nationala Brasov-Sibiu, tocmai atunci si era pur si simplu un calvar sa folosesti acel drum. Veneau turisti din strainatate si trebuia sa ii minti ca acela e un drum de tara, era infiorator de greu sa circuli pe acea artera, taman cand in Sibiu se desfasura capitala Europeana.

loading...

“Iohannis m-a implorat să nu fac aeroport la Brașov… Am forțat cu pista, ca să nu mai putem da înapoi… Se va face, negreșit. Doar că acum…Veștea nu are bani să îl termine! Are viață grea acum președintele CJ “- Aristotel Căncescu, la Mix Actual.
Cui îi pasă că demisionează Căncescu? “Multora, pentru că sunt mulți care gândesc ca mine, chiar dacà tac. Nu se mai face nimic în administrație, laBrașov, nu pentru că Scripcaru sau Veștea nu știu sau nu mai vor, ci de frică. Un primar poate fi profesor de muzică sau inginer, ca mine. Nu te poate apăra de greșeli un jurist care câșigă 1000 de lei pe lună. E nevoie de legi noi, care să protejeze administrația publică. E nevoie de legea răspunderii magistraților, pentru ca să avem procese drepte.”- spune fostul președinte liberal. 
Regrete? Proiectele neterminate, cele terminate și lăsate acum pradă buruienilor, oamenii care l-au trădat. Convingerea ca Brașovul a fost ” lucrat”, să nu ajungă capitală regională. Cum se simte, cu o salbă întreagă de dosare la gât? Luptă și speră. 
“Când 37 de președinți de consilii județene, din 41 , au căzut secerați în lupta “anticorupție” și când nu e nume mare în politica românească , neatins măcar de vreo suspiciune în vreun dosar, nu poți să nu crezi că e vorba de o vânătoare de vrăjitoare”- mai spune Aristotel Căncescu. 
Românii s-au bucurat enorm la început. Erau sătui de sărăcie și nedreptăți, iar “penalii” erau plimbați cu cătușe, ” en fanfare” . Acum mulți au început să se dumirească . Alții vor înțelege în timp. ” Eram copil pe când România a mai trăit asta: în anii ’50 “chiaburii” erau decretați dușmanii poporului, iar “elementele dușmănoase” judecate în fața clasei muncitoare. “- își amintește politicianul. 
Urmașii lor câștigă azi averile celor nedreptățiți atunci. Câșigă, unul câte unul și dintre cei plimbați ca ursul în ultimii ani. 
Cu câteva zile înainte de Congresul liberalilor, Aristotel Căncescu demisionează, după 25 de ani, din partidul pentru care a adus sute de mii de voturi și a câștigat zeci de campanii. Și bate obrazul colegilor… fără de obraz. Ține cu Ludovic Orban, un camarad din vechea gardă, plin și el de răni și cicatrici. Dar, până la urmă politica nu a fost niciodată un templu de virtuți și principii. E vremea pentru altceva! 


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Europarlamentari români au semnat pentru Desființarea României. Atenție pe cine trimiteți europarlamentari. Renate Weber și Mircea Diaconu au semnat manifestul Spinelli care susține o Europă Federală și Desființarea Statelor Naționale
Se găsește în librării - Carte pentru copii (7-12 ani): „Homosexualii formează o familie. Copiii lor au doi tătici și două mămici”
FORUM ECONOMIC DAVOS 2016. "Oamenii vor pierde cinci milioane de locuri de muncă"-
Poliția a deschis dosar penal considerând mega-moscheea o „categorie de persoane”
E dispus George Soros să finanțeze desprinderea Transilvaniei de România? Să nu uităm că i-a finanțat cu 5 milioane de dolari pe musulmanii bosniaci împotriva sârbilor
„REȚEAUA” SOROS SE AFLĂ MAI IN TOATE PARTIDELE: USR, PNL, E ȘI ÎN PSD ȘI PRU | Miliardarul, PLĂŢI sau ÎNTÂLNIRI SECRETE cu Ponta, Costoiu, Creţu, Palada, Drăghici, Necula şi Petrea
Năstase dă din casă: Se vor crea 3 state mai mici!
In timp ce romanii rup usa la McDonald's , in Bolivia cantinele McDonald's au dat faliment, deoarece bolivienii nu vor sa fie contaminati cu chimicalele acestora !
Romanii sunt distrusi mental premeditat. Cum se obtine distrugerea mentala a popoarelor. Manipulare creier, gunoi mediatic, mass media, cenzurarea informatiilor, ascunderea adevarului, ocuparea timpului. Ce sanse mai avem sa salvam Romania
Noul "tată" al Sorinei lucrează inginer la corporația medicală ROCHE, care se ocupă de transplant de organe în SUA!!!!
ROMANIA A PIERDUT IN ANII DE CAPITALISM SALBATIC MAI MULT DECAT IN TIMPUL CELOR 2 RAZBOAIE MONDIALE! (VIDEO)
Mafie politica, masonerie si SRI : cu binecuvantarea preotilor de la Patriarhia Romana.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro