Președintele Bulgariei susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei

Distribuie!by loading... Președintele Bulgariei Rumen Radev susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei și a declarat că este dispus să-l invite pe președintele Rusiei Vladimir Putin să viziteze Bulgaria. Conform lui Radev, sancțiunile împotriva Rusiei nu aduc niciun câștig, iar el este pregătit să susțină anularea acestora. „Susținem orice fel de acțiuni […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Președintele Bulgariei Rumen Radev susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei și a declarat că este dispus să-l invite pe președintele Rusiei Vladimir Putin să viziteze Bulgaria.

Conform lui Radev, sancțiunile împotriva Rusiei nu aduc niciun câștig, iar el este pregătit să susțină anularea acestora.


„Susținem orice fel de acțiuni privind anularea sancțiunilor, dar trebuie înțeles faptul că un președinte nu poate de unul singur să inițieze asemenea acțiuni”, a declarat Radev.

Mai mult decât atât, președintele Bulgariei a declarat că în curând va avea o convorbire telefonică cu Vladimir Putin și îl va invita pe acesta să viziteze Bulgaria cu ocazia a 140 de ani de la eliberarea țării de sub Imperiul Otoman.


„În scurt timp voi avea o discuție cu președintele Rusiei Vladimir Putin pe care îl voi invita la sărbătoarea de 140 de ani de la eliberarea Bulgariei (de sub Imperiul Otoman – N.R.). Sunt multe probleme care trebuie discutate înafară de respectul pentru istorie”, a adăugat Radev.

Sursa: .rbc.ru

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro