Președintele Bulgariei susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei

Distribuie!by loading... Președintele Bulgariei Rumen Radev susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei și a declarat că este dispus să-l invite pe președintele Rusiei Vladimir Putin să viziteze Bulgaria. Conform lui Radev, sancțiunile împotriva Rusiei nu aduc niciun câștig, iar el este pregătit să susțină anularea acestora. „Susținem orice fel de acțiuni […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Președintele Bulgariei Rumen Radev susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei și a declarat că este dispus să-l invite pe președintele Rusiei Vladimir Putin să viziteze Bulgaria.

Conform lui Radev, sancțiunile împotriva Rusiei nu aduc niciun câștig, iar el este pregătit să susțină anularea acestora.


„Susținem orice fel de acțiuni privind anularea sancțiunilor, dar trebuie înțeles faptul că un președinte nu poate de unul singur să inițieze asemenea acțiuni”, a declarat Radev.

Mai mult decât atât, președintele Bulgariei a declarat că în curând va avea o convorbire telefonică cu Vladimir Putin și îl va invita pe acesta să viziteze Bulgaria cu ocazia a 140 de ani de la eliberarea țării de sub Imperiul Otoman.


„În scurt timp voi avea o discuție cu președintele Rusiei Vladimir Putin pe care îl voi invita la sărbătoarea de 140 de ani de la eliberarea Bulgariei (de sub Imperiul Otoman – N.R.). Sunt multe probleme care trebuie discutate înafară de respectul pentru istorie”, a adăugat Radev.

Sursa: .rbc.ru

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

UPDATE Polonia: Principalii lideri ai țării, evacuați cu sprijinul poliției din clădirea Parlamentului
Horia Georgescu, fostul șef A.N.I., executat de Kovesi pentru „crima de lezmajestate” împotriva intangibilului Klaus Werner Iohannis
Angela Merkel are aceleași tremurături ca și Adolf Hitler
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „Niciodata nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!
Marea Lojă Națională din România lansează conferința de dezbateri “VIITORUL ROMÂNIEI” și anunță care sunt FAKE NEWS- știrile false despre conferința lor, lupul strigă lupul
15 iunie 1889 | 129 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. A fost asasinat de catre Carol, monarhie si gasca de masoni!
Remus Cernea se RETRAGE: 'Drumul meu în politica din România se oprește'
Un arădean, șocat de arabii din Timișoara, la un poligon de tir cu armă letală
Nicuşor Dan are mai puţină minte decât copilul din braţele lui
Iulian Iancu: Investitorii din Marea Neagră nu au vrut să plătească statului român decât redevenţele, nici un dolar în plus (video)
Interceptare! Procuror DNA, limbaj de interlop: "Baga-mi-as...in ma-sa! Nu mai putem sa traim pe planeta Romanica din cauza lu' un jegos ca Sebi Ghita care este un vagabond, o zdreanta... - Da, ba, dar ti-au tinut spatele si aia de la Bucuresti, ba, si Kovesi... - Da. Ba... - Pai daca il bagi pe Ghita, il toarna pe Dragnea si, gata, rezolvam!"
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro