Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici cere DEMISIA de onoare a procurorului general

Distribuie!by Octav Bjoza, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, afirmă că procurorul general ar trebui să-şi dea demisia dacă se dovedeşte că a fost parte din comisia care i-a refuzat eliberarea condiționată disidentului anticomunist Iulius Filip, pe motiv că a continuat acțiunile subversive împotriva regimului Ceauşescu. loading... „Am aflat cu întârziere de acest lucru, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Octav Bjoza, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, afirmă că procurorul general ar trebui să-şi dea demisia dacă se dovedeşte că a fost parte din comisia care i-a refuzat eliberarea condiționată disidentului anticomunist Iulius Filip, pe motiv că a continuat acțiunile subversive împotriva regimului Ceauşescu.

loading...

„Am aflat cu întârziere de acest lucru, pentru că am fost invitat la un congres internațional două zile. Colegul nostru Iulius Filip a dat dovadă de un foarte mare curaj luând atitudine când foarte mulți erau resemnați și acceptau acea situație. (…)

Dacă ceea se s-a găsit în documente este adevărat, noi nu putem fi decât de partea lui Iulius Filip. Treaba trebuie să fie clară pentru toată lumea. Nu ne putem abandona frații de suferință în astfel de momente, deși ne aflăm într-un an preelectoral. Dacă documentele precizează că este vorba de Augustin Lazăr, atunci fapta este reprobabilă și trebuie măcar să își ceară scuze față de Iulius Filip, dacă nu chiar mai mult decât atât. De demisie de onoare nu poate fi vorba în România. Primul care a arătat că există demisie de onoare a fost Gavril Dejeu. De atunci nu îmi aduc aminte, poate or mai fi fost și alții. (…)

Nu există nicio iertare din partea noastră. Am iertat prea multe. În eventualitatea în care este vorba despre acest domn Lazăr, cu toată reținerea, pentru că avem alegeri și asociația noastră nu se asociază de partea unei formațiuni politice, cred că ar fi trebuit ca domnia s să își dea demisia”, a declarat Octav Bjoza, într-un interviu la Antena 3.

https://ortodoxinfo.ro/2019/04/03/presedintele-asociatiei-fostilor-detinuti-politici-cere-demisia-de-onoare-a-procurorului-general/?fbclid=IwAR2mHWiIV5QHWi8MgyH9OL2HRg4iisk1n7ecPxiWnRNT01-LO2hdU_xtLKM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

România nu a fost niciodată independentă. Republica Moldova cu atât mai puțin
Puciul 1989 - DATA DE ION ILIESCU (FSN) CU AJUTORUL SECURITATII. GRU, KGB SI AL GENERALULUI VICTOR STANCULESCU.
Tatăl lui Robert Mueller care l-a anchetat pe Trump, Heinrich Müller, era șeful naziștilor (Gestapo)
Contele Albert Apponyi: "Românii sunt o naţie inferioară sașilor și ungurilor cu efect perturbator.Românii imigranţi s-au stabilit iniţial pe domeniile regale necultivate şi nelocuite"
S-A REINSTAURAT DEMOCRATIA LA CSM – Membrii noului Consiliu Superior al Magistraturii au revenit asupra deciziei de a pune botnita jurnalistilor interesati de problemele Justitiei. CSM a stabilit ca sedintele Plenului vor fi difuzate in direct, pe site-ul institutiei, ca si pana acum. Este o hotarare inteleapta a noului CSM care a evitat un grav derapaj de la principiile democratiei si transparentei
Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp
EXPLOZIV/Floriana Jucan, DEZVĂLUIRI despre SPIONII ISRAELIENI! Cine a COMANDAT OPERAȚIUNEA
PPE S-A ÎNTRUNIT LA BUCUREȘTI SĂ AMENINȚE POPORUL ROMÂN!
INTELLIGENCE-UL BRITANIC: MERKEL A ORDONAT LICHIDARI POLITICE IN ROMANIA
IN LOC SA LE REZOLVE PROBLEMELE, ALOGENII GUVERNULUI SOROS LE-AU DAT AMENZI GRELE CIOBANILOR. Amenzi între 500 și 20.000 de lei date oierilor pentru "instigare și recurgere la acțiuni violente"
In urma protestelor de strada, Chevron se retrage din Bulgaria !
De ce l-au ales americanii pe Trump. America reala Nu e Hollywood!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite