Presa străină, cu ochii pe România: Primul stat din UE care și-ar putea muta ambasada la Ierusalim

Distribuie!by Cea mai controversată mutare a României pare să prindă contur. Presa străină anunţă că ţara noastră va fi printre primele state care îşi vor muta ambasadele din Israel chiar la Ierusalim. loading... “România ar putea deveni prima țară care se va alătura președintelui Donald Trump în procesul de mutare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Cea mai controversată mutare a României pare să prindă contur. Presa străină anunţă că ţara noastră va fi printre primele state care îşi vor muta ambasadele din Israel chiar la Ierusalim.

loading...

“România ar putea deveni prima țară care se va alătura președintelui Donald Trump în procesul de mutare a ambasadelor de la Tel Aviv la Ierusalim, după declarațiile făcute de șeful Camerei Deputaților”, scriu jurnaliştii de la newsweek.com.


Preşedintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anticipat această mutare. “Ar trebui să ne gândim foarte serios. Toate instituțiile centrale israeliene se află în Ierusalim, iar ambasadorii și personalul ambasadei pleacă de la Tel Aviv la Ierusalim”, a spus liderul PSD, citat de stiripesurse.ro.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a transmis la CNN că guvernul său este deja în contact cu o serie de țări care vor să meargă pe urmele lui Donald Trump. Totuşi, majoritatea comunității internaționale a respins mișcarea Trump într-un vot al Organizației Națiunilor Unite. Au sprijinit în mod copleșitor o rezoluție, care nu este obligatorie, dar care îl invită să-și reconsidere poziția. 128 de țări au votat pentru rezoluție, în timp ce nouă au votat împotrivă, 21 nu au participat la vot, iar 35 s-au abținut. România a optat să se abțină, încălcând consensul Uniunii Europene de a vota în favoarea rezoluției, scrie sursa citată.


 

Sursa: romanialibera.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mitul Iulian Vlad și adevărurile pe care le ascunde fostul comandant al D.S.S.
Pr. Argatu: „La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine”
Cum a reuşit un întreprinzător să nu mai plătească facturi la Electrica. Sistemul prin care bărbatul ar putea vinde energie electrică
Progresiştii internaționalişti şi Cozile lor de Topor din România ne explică mecanismul prin care suntem jecmăniți la ordinul UE. Bogdan Chirițoiu, Consiliul Concurenței: „Vrem să facem atât de scumpă benzina încât lumea să cumpere mai puțin"
BNR cumpără icre negre, scoici si alte delicatese extrem de scumpe pentru cantina și restaurantele subvenționate ale angajaților
ANUNT EXTREM DE IMPORTANT DE LA FISC: INCEP AMENZILE PENTRU ROMANII CARE MUNCESC IN STRAINATATE!
Interzis de posturile de televiziune "FAKE NEWS" : VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA
Magnații apei: Băncile de pe Wall Street au pus mâna pe rezervele de apă ale planetei
Germania adaptează practicile tip Gestapo la timpurile noastre: Poliție politică pe Facebook și condamnare la închisoare!
REFERENDUM PRO-FAMILIE. Sau cum înțelege un student progresist "democrația". Lider progresist al studenților: "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă". Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.
Iohannis, care a negociat înfierea a 20 de copii ( cine știe câți neoficial) și doamna Viorica Dăncilă, care a înfiat un copil să-i fie mamă și mamă i-a fost!
Pas DECISIV pentru întreg mapamondul: Mişcarea lui Donald Trump în faţa lui Vladimir Putin
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro