Presa din Israel: Rusia a început intervenția MILITARĂ în Siria contra ISIS. Reacția SUA

Distribuie!by Rusia “a început intervenția militară în Siria, trimițând un contingent aerian la o bază a Armatei Siriene pentru a ataca ISIS și rebelii islamiști”, anunță siteul israelian Ynet, citat de B92. Conform aceleiași surse, piloții ruși vor ajunge și ei în Siria în următoarele zile. Diplomații occidentali afirmă că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Rusia “a început intervenția militară în Siria, trimițând un contingent aerian la o bază a Armatei Siriene pentru a ataca ISIS și rebelii islamiști”, anunță siteul israelian Ynet, citat de B92.
Conform aceleiași surse, piloții ruși vor ajunge și ei în Siria în următoarele zile. Diplomații occidentali afirmă că “forța expediționară rusă a ajuns deja în Siria și s-a instalat într-o bază aeriană a forțelor armate”.
“Se pare că bază se află în apropierea Damascului și va servi, ca o bază rusească de operațiuni”, arată aceeași sursă. 
Siteul israelian afirmă că “mii de soldați ruși vor ajunge în Siria, inclusiv instructori, personal logistic, tehnic dar și membrii ai diviziei aeriene și piloții care vor opera avioanele”.
Siteul notează că prezența rusă pe cerul Sirian va “schimba definitiv dinamica existentă în Orientul Mijlociu”.
Articolul israelian afirmă că rușii discută cu partea siriană despre vânzarea unui pachet de avioane de luptă Mig 29 și de antrenament Yak-30, care “pot opera ca avioane de atac”.
Siteul israelian afirmă că “Rusia nu nutrește intenții ofensive față de Israel și alte state suverane din zonă, principalul ei scop este să lupte cu ISIS și astfel să-l păstreze pe Assad la putere”.
Diplomații occidentali citați spun că Obama este conștientă de intenția Rusiei de a interveni în Siria, dar “nu are emis nicio reacție”.
Mai mult, articolul afirmă că “Rusia nu este singura țară care își coordonează politica din Orientul Mijlociu cu Iranul” și că “Statele Unite au îmbrățișat această idee”.
“Guvernul american s-a consultat cu reprezentanții regimului Iranian în ceea ce privește un efort comun împotriva ISIS în Irak. Se pare că oficialii americani privesc Iranul ca pe o forță centrală și necesară în campania împotriva Statului Islamic din Irak”, afirmă Ynet.
Războiul din Siria, care durează de peste patru ani, a făcut ca peste 4 milioane de oameni să-și părăsească locuințele. Majoritatea s-au refugiat în țările vecine, Liban, Turcia și Iordania, dar mulți au ajuns și în Europa.  În ultimul timp, armata siriană a pierdut teren în fața rebelilor islamiști, președintele Assad recunoscând că trupele au fost nevoite să se retragă de pe teritorii pentru a putea să le proteje pe altele.f c

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Doi PENSIONARI i-au pus la PUNCT pe mai mulți #Rezistenții. Lecție de VIAȚĂ
DEZVĂLUIRI: Cum se fac „AFACERILE” în România | „Fesul lui Andronic”
DANONE – BACTERIILE VAGINALE SI COLORANTII DIN GANDACI
CRIMINALII PERFECTI AI FIINTEI UMANE
Portretul lui Barna desenat de o USR-istă: „Mediocru patentat, pus de o gașcă de securiști”
Facebook ascultă şi arhivează convorbirile telefonice ale abonaților săi . Aplicația Facebook colectează date despre apelurile telefonice ale utilizatorilor, texte în afara platformei .
Pentru ca Putin să pună mîna pe secretele nucleare ale NATO, în 2011 agentul acoperit Akram Shhaideh a primit misiunea de a se căsători cu Sevil Cambek, care acum a devenit premier desemnat!
Gregorian Bivolaru confirmă: ”Dacian Cioloș a PRACTICAT yoga în cadrul școlii MISA” (VIDEO)
INCREDIBIL. MAI RAU CA LA 1907. Ai, N-ai, trebuie sa dai.Guvernul SOROS vrea sa ia 7-8 milioane de lei vechi (700-800 RON) pe an de la fiecare cetatean dintre milioanele de romani care nu au nici un venit ca sa-i dea viitorilor asiguratori privați din sanatate. Agenda spre implemetarea Chipurilor pentru Noua Ordine Mondiala si sclavilor de romani
Internaționaliştii progresişti din UE se dau de gol. Germania vrea alianță economică cu China împotriva SUA. Germania denunță naționalismul lui Trump și ar putea orienta UE spre Asia
Regele Mihai, Tismaneanu, Goma, printre semnatari Declaratiei de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei. DOCUMENT al Tradarii
Nicușor Dan :"Am fost plătit cu 300 - 400 de euro de Fundația Soros ca să merg la o conferință". Numai cu 300-400 de euro, Nicușor? Dar cei peste 120.000 de euro luați doar în ultimul timp de la FDSC.ro, pușculița lui Soros și a Norvegienilor?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro