Presa din Austria preia dezvăluirile Antena 3. Jaful din pădurile românești uimește Occidentul

Distribuie!by Compania austriacă Schweighofer este, de ani buni, cea mai importantă figură din industria exploatării lemnului în România. Și, la fel, figura centrală în scandalul defrișărilor ilegale. loading... După ce Antena 3 a prezentat, în mai multe ocazii, jaful din pădurile României, iar mai multe voci cu autoritate au acuzat compania, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Compania austriacă Schweighofer este, de ani buni, cea mai importantă figură din industria exploatării lemnului în România. Și, la fel, figura centrală în scandalul defrișărilor ilegale.

loading...

După ce Antena 3 a prezentat, în mai multe ocazii, jaful din pădurile României, iar mai multe voci cu autoritate au acuzat compania, povestea a ajuns și în presa europeană.
Mai întâi a fost Der Spiegel, care a ”deplâns sângerarea pădurilor” României, iar acum, recent, cazul a ajuns și în atenția jurnaliștilor austrieci.


ORF, televiziunea de stat din Austria, a prezentat un material despre activitatea Schweighofer în România, material realizat cu sprijinul jurnaliștilor emisiunii ”În Premieră”.
Austriecii au rămas siderați de câtă pădure a fost tăiată până acum, suprafața totală fiind echivalentă cu suprafața Burgenland, unul din landurile austriece. O zonă de aproximativ 4.000 de kilometri pătrați.

 

ORF, televiziunea de stat din Austria, a prezentat un material despre activitatea Schweighofer în România, material…

Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro