Presa din Austria preia dezvăluirile Antena 3. Jaful din pădurile românești uimește Occidentul

Distribuie!by Compania austriacă Schweighofer este, de ani buni, cea mai importantă figură din industria exploatării lemnului în România. Și, la fel, figura centrală în scandalul defrișărilor ilegale. loading... După ce Antena 3 a prezentat, în mai multe ocazii, jaful din pădurile României, iar mai multe voci cu autoritate au acuzat compania, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Compania austriacă Schweighofer este, de ani buni, cea mai importantă figură din industria exploatării lemnului în România. Și, la fel, figura centrală în scandalul defrișărilor ilegale.

loading...

După ce Antena 3 a prezentat, în mai multe ocazii, jaful din pădurile României, iar mai multe voci cu autoritate au acuzat compania, povestea a ajuns și în presa europeană.
Mai întâi a fost Der Spiegel, care a ”deplâns sângerarea pădurilor” României, iar acum, recent, cazul a ajuns și în atenția jurnaliștilor austrieci.


ORF, televiziunea de stat din Austria, a prezentat un material despre activitatea Schweighofer în România, material realizat cu sprijinul jurnaliștilor emisiunii ”În Premieră”.
Austriecii au rămas siderați de câtă pădure a fost tăiată până acum, suprafața totală fiind echivalentă cu suprafața Burgenland, unul din landurile austriece. O zonă de aproximativ 4.000 de kilometri pătrați.

 


ORF, televiziunea de stat din Austria, a prezentat un material despre activitatea Schweighofer în România, material…

Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Preotul Mihai Andrei Aldea: „Sunt de acord să se facă moscheea turcească de la Bucureşti dacă Turcia…” (Merită citit!)
Vot final: Ungaria le-a interzis străinilor să cumpere teren agricol. Romanii tradatori, le-au vandut deja strainilor peste 75% din terenul agricol
Sibiul, Clujul, Brasovul, Alba Iulia vor fi legate de Budapesta si nu de Bucuresti la 100 de ani de la Marea Unire. Teoria Conspiratiei sau prostia conducatorilor români?
Mossack Fonseca, implicată în cea mai mare reţea de evaziune fiscală din domeniul alimentar, din România
Firme închise, din lipsă de angajați: “Cu banii ne rugăm de ei şi nu vor să vină la muncă”, mai bine pleaca in strainatate la munci agricole sau altceva
Ne lasam transformati in “pachete” pe mana securistilor?
George Soros, Klaus Iohannis și Noua Securitate – tentativă de lovitură de stat în România
Mihai Eminescu: “Nimeni nu-şi dă seama cum această populaţie flotantă a României, fără legături cu pămîntul şi cu neamul ţării, a putut să devină elementul domnitor în România!”
Rectorii şi masonii îşi dau mâna. Obiective majore anunţate de Sorin Cîmpeanu - VIDEO
Rusia ACUZĂ: Sistemele antirachetă americane din România sunt o încălcare a Tratatului INF
Câte semnături a strâns petiția pentru autonomia Transilvaniei, prin care mii de români cer stabilirea capitalei la Cluj Peste 6.100 de români au semnat o petiție prin care cer autonomia Transilvaniei.
Donald Trump către CNN: „Voi difuzați știri false”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro