Presa centrală a ignorat LANȚUL UMAN din jurul Parlamentului de ieri, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie. Cum e posibil?!

Distribuie!by Sâmbătă, 7 martie, au avut loc proteste anti-vaccinare obligatorie în 10 orașe din România, inclusiv în București. Aici, în capitală, 5.000 de oameni au manifestat pașnic împotriva proiectului abuziv de lege care ar urma să introducă dictatura medicală în România. Mai mult decât atât, cei 5.000 de oameni au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sâmbătă, 7 martie, au avut loc proteste anti-vaccinare obligatorie în 10 orașe din România, inclusiv în București. Aici, în capitală, 5.000 de oameni au manifestat pașnic împotriva proiectului abuziv de lege care ar urma să introducă dictatura medicală în România. Mai mult decât atât, cei 5.000 de oameni au făcut un lanț uman în jurul Parlamentului pentru a sensibiliza politicienii români.

loading...

În mod straniu, dar ușor de anticipat, cea mai mare parte a presei centrale a ignorat total evenimentul sau a amintit de el în știri greu de depistat pe site-ul lor. De ce? Pentru că cea mai mare parte a presei centrale servește interese de partid sau interese externe și nu nevoia de informare  corectă și transparentă a românilor! Pentru că cea mai mare parte a presei centrale vrea ca românii să fie vaccinați cu forța, precum animalele!


Să ne amintim doar de protestele masive din România anului 2013, împotriva proiectului de la Roșia Montană, când aceeași presă care a ignorat ieri protestele anti-vaccinare obligatorie, le-a ignorat cu nonșalanță și pe cele împotriva exploatării cu cianuri, pentru banii de publicitate pe care i-a încasat de la Gold Corporation Rosia Montană. Să ne amintim doar de asta și este suficient să înțelegem în ce tabără e această presă și ale cui interese le servește.

Restul concluziilor le puteți trage singuri!


Daniel Roxin

FOTO: Florian Cristache (sursa foto: ActiveNews.ro)

SURSA:

Presa centrală a ignorat LANȚUL UMAN din jurul Parlamentului de ieri, 7 martie, din timpul protestului anti-vaccinare obligatorie. Cum e posibil?!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Situatia se schimba în Siria, avioanele rusesti luate la tinta de rachetele sol-aer ale ISIS
DigiFM si PROTV au lansat un FAKE NEWS uriaș astăzi despre Daea, după care și-au cerut scuze
Unitatea militară din Târgoviște în care soții Ceaușescu au fost executați în 1989 va fi transformată în mall
Shaorma presata cu picioarele și carne cu fire de păr! Uitați, oameni BUNI, ce mizerii servim în magazinele fast-food! Distribuie SĂ VADĂ TOATĂ LUMEA!
A cumpărat o varză de la supermaket, iar acasă a realizat că e din plastic. Iată cum a probat VIDEO
Atentie diaspora, sa va luati presedintele ales cu tot , "PAS cu PAS care va inteapa ca un SAS" ! Romanii din strainatate vor fi TAXATI in TARA! S-a aprobat noul cod fiscal! Iata si de ce..
Gabriel Popa: „Guvernul taie cu peste o tremie banii de la biserici și Catedrală, și dă banii la serviciile secrete”
Director austriac spune tot! Milioane de euro spagă pentru oficialii români din PNL, PDL,USL
Filmul integral al încătuşării lui Ilie Năstase, în care se aude dialogul purtat anterior cu poliţiştii, DIFUZAT de un post de televiziune
Cancelarul austriac: Mă bucur că prin Klaus Iohannis avem un garant al statului de drept ( garant la tăierea pădurilor, la petrol, la mâna de lucru ieftină etc.)
CUM A PEDEPSIT CUZA FUNCŢIONARII CORUPŢI. ŞPAGA ŞI ABUZUL ÎN SERVICIU, TAXATE CU ÎNCHISOAREA ŞI EXCLUDEREA PE VIAŢĂ DIN SISTEM
Atenție, vor să scoată AURDERM de pe piața românească deoarece este singurul produs românesc care chiar funcționează vizibil în cazul unei exeme, dermatite, iritații....oamenii mor de infecții luate din spitale dar pe ei îi arde să retragă produse care chiar îsi fac treaba...
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro