Premierul polonez ‘Polonia nu va ceda niciunui șantaj din partea UE. Nu vom participa la nebunia Elitelor de la Bruxelles’ privind imigraţia în UE. Iohannis a cedat demult şi a înfundat România în statutul de COLONIE a UE

Distribuie!by   Premierul polonez, Beata Szydlo: loading... ‘Polonia nu va ceda niciunui șantaj din partea UE. Nu vom participa la nebunia elitelor de la Bruxelles’ ‘Oameni nevinovați mor de mâna teroriștilor nemiloși. Moartea lor este o lecție’ ‘În ce mă privește, am curajul să întreb elitele politice: încotro vă îndreptați? […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Premierul polonez, Beata Szydlo:

loading...

‘Polonia nu va ceda niciunui șantaj din partea UE. Nu vom participa la nebunia elitelor de la Bruxelles’


‘Oameni nevinovați mor de mâna teroriștilor nemiloși. Moartea lor este o lecție’

‘În ce mă privește, am curajul să întreb elitele politice: încotro vă îndreptați? Unde te îndrepți, Europa?! Ridică-te din genunchi! Ieși din letargie! În caz contrar, îți vei plânge într-o zi copiii’, a declarat șefa guvernului de la Varșovia.


‘Polonia nu va ceda niciunui șantaj din partea UE. Nu vom participa la nebunia elitelor de la Bruxelles’, a declarat Szydlo în timpul unei dezbateri din cadrul Dietei (camera inferioară a parlamentului polonez).

‘În ce mă privește, am curajul să întreb elitele politice: încotro vă îndreptați? Unde te îndrepți, Europa?! Ridică-te din genunchi! Ieși din letargie! În caz contrar, îți vei plânge într-o zi copiii’, a declarat șefa guvernului de la Varșovia.

Doi cetățeni polonezi se numără printre cele 22 persoane decedate în atentatul din Manchester. Potrivit mass-media poloneze, este vorba de un cuplu, Angelika și Marcin Klis.

‘Oameni nevinovați mor de mâna teroriștilor nemiloși. Moartea lor este o lecție’, a notat Beata Szydlo pe contul său de pe Twitter, după anunțarea acestor decese.

Ea a acuzat opoziția liberală (n.red. progresistă) că face rău Poloniei prin susținerea acordată politicii UE privind migrația și chiar că ‘merge mână în mână cu cei care îndreaptă această armă împotriva Europei, împotriva noastră a tuturor!’.

După ce au sosit la putere în 2015, conservatorii polonezi s-au opus primirii a 7.000 de migranți, cifră impusă de Comisia Europeană. Aceasta a atenționat din nou, săptămâna trecută, Varșovia împotriva ‘consecințelor’ refuzului său, informează Agerpres.

Cu toate acestea, Polonia are susținerea țărilor din Grupul de la Vișegrad, din care mai fac parte, alături de ea, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia, care se opun la unison ‘șantajului’ și ‘dictatului’ european la adresa lor în ceea ce privește politica comună a migrației.

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, fost premier liberal al Poloniei, i-a reproșat Varșoviei că vrea să ‘respingă dur solidaritatea europeană’. Mai mulţi lideri de rang înalt ai Stat Islamic, ucişi în timpul operaţiunilor forţelor armate siriene

Mai mulţi lideri de rang înalt ai Stat Islamic, inclusiv un individ considerat drept responsabilul cu activităţi militare al reţelei teroriste, au fost ucişi în timpul operaţiunilor desfăşurate de forţele regimului Assad, în regiunea de la est de oraşul Alep, informează presa de stat siriană.

 

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Europa socata : " nu avem nicio idee ce va face acest nou președinte american"
Cum a scos UDMR în județul Neamț aproape 1.700 voturi cu doar 98 etnici declarați?!
Traian Băsescu, scrisoare ULUITOARE către Donald Trump: Avertisment pentru noul preşedinte al SUA
Romania răului bine făcut. Legătura dintre Klaus Iohannis și decizia CEDO. Cum ne-a pus frână președintele
„Vinerea Neagra”, jaf total!
Viktor Orban: Taxează Băncile, Partidele Și Multinaționalele Ca Să Scape Poporul De Povara Economică A Epidemiei/ la noi nici gând cu guwerneru
Războiul împotriva ENEL începe de la Arad – via Bischheim (Germania). Arhitectul arădean Albin Toth este pregătit să dea în judecată „mamutul energetic” pentru NERESPECTAREA CONTRACTELOR și FURT!
DENUNTUL CARE INMORMANTEAZA DNA – Deputatul Vlad Cosma a depus la PICCJ o plangere penala impotriva procurorilor Lucian Onea, Mircea Negulescu, Giluela Deaconu si Savu Alfred: "Mi s-a solicitat sa particip la aceste 'fabricari' de dosare si 'ticluiri' de probe... Am acceptat sa colaborez cu acesti procurori, care mi-au transmis chiar ca sunt cunoscute si acceptate practicile de construire de dosare, inclusiv la nivel central, de catre procurorul sef al DNA" (Plangerea penala)
Mărturia bărbatului bătut crunt de doi tineri într-un pasaj din Brașov
Liberalii NU susțin amendamentul senatorului Marius Nicoară: Vrem vaccinare obligatorie!
A EXPLODAT BOMBA: Gregorian Bivolaru recunoaște că Dacian Cioloș i-a fost elev. Fostul avocat al MISA a anunțat că GURU a dat un interviu din pușcărie la o televiziune germană
Vasile Blaga ia aproape un milion de euro pentru paza Autostrăzii Transilvania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro