Premierul Canadei e implicat într-un caz de CORUPȚIE, dar REFUZĂ să demisioneze. A fost detonat astăzi de fostul său procuror general, Jody Wilson-Raybould (Video)

Distribuie!by loading... Globalistul Justin Trudeau este gata. A fost detonat astăzi de fostul său procuror general, Jody Wilson-Raybould, . Ea a mărturisit în Parlament, cu detalii minuțioase, cum Trudeau și personalul său au încercat să o facă să renunțe la acuzații penale împotriva unei companii corupte Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Globalistul Justin Trudeau este gata. A fost detonat astăzi de fostul său procuror general, Jody Wilson-Raybould, . Ea a mărturisit în Parlament, cu detalii minuțioase, cum Trudeau și personalul său au încercat să o facă să renunțe la acuzații penale împotriva unei companii corupte

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, refuză să demisioneze pe fondul unui scandal de corupţie, declarând că el şi staff-ul său au acţionat corect şi că cetăţenii canadieni îşi vor spune cuvântul în această privinţă la alegerile federale din octombrie, scrie The Guardian, informează News.ro.


Comentariile lui Trudeau vin după ce fostul ministru al Justiţiei din Canada, Jody Wilson-Raybould, a declarat că oficiali importanţi, apropiaţi ai premierului, au pus presiune pe ea pentru a renunţa la a investiga o companie de inginerie acuzată de mită.

Wilson-Raybould a oferit declaraţii în acest sens pentru comitetul de justiţie miercuri, afirmând că presiunea pusă asupra ei a inclus şi „ameninţări voalate” dacă nu se va conforma.


„Am fost ţinta unor eforturi consistente şi susţinute ale mai multor oameni din guvern de a se implica politic în rolul meu de procuror general al Canadei într-un mod nepotrivit”, a afirmat ea.

Apariţia lui Wilson-Raybould în faţa comitetului reprezintă primele sale comentarii publice despre acest scandal, care a devenit cea mai mare criză a administraţiei Trudeau.

La începutul lui februarie, ziarul Globe and Mail a informat că mai mulţi consilieri apropiaţi ai premierului au încercat să o convingă pe Wilson-Raybould să renunţe la planurile de a pune sub acuzare compania de inginerie SNC Lavalin, care era acuzată de fraudă şi mită. În schimb, ei i-au cerut să ajungă la un acord cu firma, care ar fi urmat să plătească doar o amendă.

Wilson-Raybould a făcut referire şi la o întâlnire cu Trudeau, în care prim-ministrul a afirmat că este îngrijorat de problema locurilor de muncă oferite de SNC Lavalin în provincia Quebec şi i-a cerut „să ajute” în acest caz.

„Te implici politic în rolul meu de procuror general? Nu te-aş sfătui să faci asta”, îşi aminteşte ea că a răspuns.

„Nu, nu, nu, trebuie doar să găsim o soluţie”, ar fi afirmat Trudeau.

Miercuri noapte, Trudeau a declarat că au fost „câteva săptămâni dificile” din cauza neînţelegerilor din partidul său dar a respins cererile opoziţiei de a demisiona. El a afirmat că nu este de acord cu Wilson-Raybould, declarând că decizia de a evita punerea sub acuzare a SNC Lavalin a fost doar a ei.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

(Video) Breban despre Liiceanu și Patapievici: În 1990, umblau la Soros și Microsoft după bani. Știau că Soros dă bani la oameni care-și pun problema dacă Transilvania e română
Luju.ro: Două dosare de la Alba Iulia în care era vizat Iohannis au fost clasate cu aprobarea lui Lazăr
Şi totuşi, cine taie pădurile Văii Jiului?
EVZ: Mihai Șora a fost AGITATOR COMUNIST în perioada 1948-1951
Regele Mihai si ambasadorul SUA Alan Green l-au numit pe Mugur Isareascu Guvernatorul BNR
Aprozăreasa a inițiat noi prevederi: trei țigări pun lacătul pe apartamentele noastre și pe orice multinațională
Aeroporturile din Bucureşti şi Administraţia Porturilor Maritime Constanţa vor fi scoase la privatizare
Liiceanu față în față cu neamul său
Discursul FULMINANT al unui OFICIAL ROMÂN despre starea naţiunii. La câteva ore după, a fost schimbat din funcţie!
Trump -discurs istoric la ONU: „Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!''
PROTESTE LA GALATI! Oamenii nu mai suporta umilinta !
SEFA MAFIEI DIN DNA – Informatii bomba de la SIIJ: Kovesi a condus grupul de crima organizata de la DNA Ploiesti si a aprobat executii pe rechizitorii fara probe. SIIJ a pus mana pe circulara prin care Kovesi a dat liber ca acelasi martor sa fie folosit atat cu identitate reala, cat si cu identitate protejata. Marius Iacob si Calin Nistor i-au pus cruce Lulutei. Kovesi avea un fix mistuitor: sa puna gheara pe Ghita
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro