PRECEDENT – Și ambasadorul Marii Britanii s-a pozat cu steagul secuiesc/ VIDEO

Distribuie!by Gestul ambasadorului SUA în România, Hans Klemm, de a se fotografia cu steagul secuiesc în mână a stârnit numeroase reacții de revoltă, însă există și un precedent. Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a făcut un gest similar în urmă cu câteva luni. loading... Pe 28 aprilie 2016, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gestul ambasadorului SUA în România, Hans Klemm, de a se fotografia cu steagul secuiesc în mână a stârnit numeroase reacții de revoltă, însă există și un precedent. Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a făcut un gest similar în urmă cu câteva luni.

loading...
Pe 28 aprilie 2016, aflat într-o vizită în județul Harghita, ambasadorul britanic Paul Brummell a primit din partea lui Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, „un steag al județului Harghita”, care nu este steagul județului Harghita, ci este de fapt steagul secuiesc.Cu ocazia participării ambasadorului britanic la Tabăra UDMR de la Zetea, pe 31 iulie, ambasadorul a fost întrebat de ziarharghita.ro dacă, în momentul primirii steagului secuiesc din partea președintelui Consiliului Județean Harghita, era informat cu privire la faptul că există o decizie a Curții de Apel Târgu Mureș care atestă că arborarea steagului secuiesc în județului Harghita este ilegală, interzicându-se arborarea acestuia pe sediile instituțiilor publice.

content-image

Ambasadorul Paul Brummell a declarat că a fost informat cu privire la procesele în instanță pe acest subiect, dar că este o problemă internă pe care Excelența Sa nu este abilitat să o comenteze.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro