Preacinstitul Ludovic, cel cu o casă de 200 de mp, la care doar factura de gaz vine cât a declarat el venit lunar!

Distribuie!by Publicându-şi atât de târziu declaraţia de avere mă gândeam că Ludovic Întâiul nu pridideşte să scrie, că umple rubricile, ba mai adaugă şi altele noi. loading... M-am înşelat, Premierul e sărac ca un pustnic. Liniuţe mai peste tot. Un Volkswagen din 2007 cu care primăreasa n-o să-i mai dea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Publicându-şi atât de târziu declaraţia de avere mă gândeam că Ludovic Întâiul nu pridideşte să scrie, că umple rubricile, ba mai adaugă şi altele noi.

loading...

M-am înşelat, Premierul e sărac ca un pustnic. Liniuţe mai peste tot. Un Volkswagen din 2007 cu care primăreasa n-o să-i mai dea voie să intre în Bucureşti şi o căsuţă de 200 de metri pătraţi (o sută el, o sută soţia, care mai are puşi de-o parte 11.810,74 euro, probabil zestrea).


Familia Orban (alcătuită din tată, mamă, copil, cu Marele Bărbat ca singur întreţinător) a trăit în 2018 cu 3.100 lei pe lună, sub nivelul  sărăciei. În 2019, având campania pe cap, două alegeri grele plus un referendum, e clar că i-a fost şi mai greu.

Cei doi angajatori, cel din Riciu de Mureş (navetă grea!) şi cel din Bucureşti s-au purtat ca nişte capitalişti haini: pentru „consultanţă tehnică” (e de formaţie inginer, specializat în construcţii de maşini) i-au azvârlit primul 20.363.000 lei vechi pe lună, al doilea – 7.500.000. Dacă nu i-au transformat bonurile de masă în pachete de ţigări, Ludovic Întâiul (care are un singur viciu, e fumător) a adunat chiştoace.


(Orice om, care trăieşte într-o garsonieră din Pantelimon, îi este teamă când aude de 200 de metri pătraţi: te cocoşează facturile).

Noroc că, aşa cum declară în cv, are hobby-uri necostisitoare: bridge-ul, şahul şi cântatul la chitară.

A mărturisit poporului, cu smerenie: „Cred că oamenii trebuie să înţeleagă nu neapărat că sunt cel mai sărac premier, cum s-au grăbit unii să spună, ci că sunt poate cel mai cinstit şi cel mai corect premier”. Şi cel mai lihnit, aş adăuga cu admiraţie.

Oricum i-ai citi declaraţia de avere, Premierul s-a hrănit exclusiv cu dorinţa de a înfrânge PSD-ul şi Dumnezeu l-a săturat.

Existenţa Preacinstitutului Ludovic Postitorul e un miracol, ceea ar trebui să ne încredinţeze că va săvârşi o minune şi cu Bugetul României.

https://www.gandul.info/puterea-gandului/preacinstitul-ludovic-postitorul-18655776?fbclid=IwAR1tVVrpJmxfAD5DL-s4OhqsilBAInKAGCPmZsGkgSw5UY-fTiKHeuyuocI

Foto: a1.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro