PPE S-A ÎNTRUNIT LA BUCUREȘTI SĂ AMENINȚE POPORUL ROMÂN!

Distribuie!by JOS CU EI! ROMÂNII NU TREBUIE SĂ VOTEZE PNL, COADA DE TOPOR A PPE ÎN ROMÂNIA! loading... Partidul Popular European s-a întrunit astăzi la București să sprijine PNL în campania electorală care urmează. Partidul lui Juncker și al lui Merkel, care a ordonat politicile de austeritate în România, alături […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


JOS CU EI! ROMÂNII NU TREBUIE SĂ VOTEZE PNL, COADA DE TOPOR A PPE ÎN ROMÂNIA!

loading...

Partidul Popular European s-a întrunit astăzi la București să sprijine PNL în campania electorală care urmează. Partidul lui Juncker și al lui Merkel, care a ordonat politicile de austeritate în România, alături de Traian Băsescu, care au condus la tăierile uriașe de salarii, mărirea TVA-ului la 25% în timpul guvernului Boc, cu consecințe criminale asupra poporului român din 2010 până în prezent. Au fost închise sute de spitale, au intrat în faliment sute de mii de firme românești, milioane de oameni au fost trimiși în cea mai cruntă sărăcie, sute de mii și-au pierdut casele la bănci, probabil un milion de oameni au fost nevoiți să părăsească țara de disperare, mulți români au ales calea sinuciderii.


Același partid care, la comanda lui Merkel și Juncker a primit valul de imigranți de un milion de musulmani în Europa, creând cea mai gravă criză socială și politică de după al doilea război mondial și care s-a soldat cu recrudescența partidelor naționaliste în Europa și distrugerea ideii de Uniune Europeană, așa cum a văzut-o fondatorii creștin-democrați Monnet și Adenauer. Același partid care a militat vehement în ultimele două decenii împotriva unei Europe creștine, prin politicile anti-familie și anti-identitare ale națiunilor, care a contestat vehement referendumul pentru familie din România de anul trecut. Partidul care forțează statele, inclusiv România, să primească cotele obligatorii de migranți musulmani pe teritoriul lor, încurajând o adevărată invazie musulmană și în viitor în Europa.

Același partid care a fost principala cauză pentru Brexit și care, instituind teroarea dublului standard, a forțat întărirea Grupului de la Vișegrad (Polonia, Ungaria, Cehia și Slovacia), căruia i s-a alăturat recent Italia. Același partid care a generat criza datoriilor din Grecia, cu instrumente de îndatorare artificiale, care au adus o națiune întreagă în colaps.


Același partid care, aflat la conducerea UE în mod permanent, a transformat proiectul generos fondat pe solidaritate, în Noua Uniune Sovietică, prin politici de dictat politic și economic care au condus Europa într-o stare de revoltă generalizată, România plătind prețul scump de 5 milioane de emigranți.

Partidul controlat de rețeaua Soros, care a declarat război SUA și administrației Trump, prin Merkel, a cărei apropiere de Rusia lui Putin a devenit oficială, pentru prima dată după al doilea război!

L-am văzut pe Manfred Weber, aspirantul la conducerea Comisiei UE în locul lui Juncker. Am avut ocazia să-l cunosc și personal. E MULT MAI RĂU CA JUNCKER, un maimuțoi, alături de care un Cioloș al nostru este o devărată lumină! Aceleași imbecilități cu statul de drept, că România trebuie pedepsită pentru că dorește să se elibereze de poliția politică! Un cretin infatuat, în comparație cu care până și Sică Mandolină, Orban al nostru, este un geniu politic!

PNȚCD denunță PPE ca pe o adevărată conspirație a răului. Dacă vor câștiga voturi iar, mințind popoarele, Europa se va prăbuși în anarhie. Votând PNL, votați PPE! PNȚCD face toate eforturile să redevină pentru români adevărata alternativă politică!

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PREMIERĂ: DNA face dosar penal pentru cei care nu și-au declarat public apartenența la masonerie
Cum a spus NU Parlamentul Romaniei unei mosteniri de 1 miliard de euro. Fundatia Gojdu, abandonata de politicieni si Biserica
Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut în miez de noapte. Poliţia şi familia îl caută
Incet si sigur catre Noua Ordine Mondiala si Cipuri,..Consilierii guvernului Germaniei cer abolirea banului fizic. În Danemarca până şi cardul a devenit demodat (Video)
Stați liniștiți: Banca Mondială protestează pentru dumneavoastră!
Iohannis: Până în 2020, 70% din instituțiile din România vor avea experți în egalitatea de gen ( homosexualizarea instituțiilor și a statului)
”Omul din umbră” revine: Mesaj de la Monaco despre Dragnea, PSD, ”ticăloși și trădători”!
HALUCINANT | România, prima țară din Europa care și-a cedat PAVILIONUL național
Forța malefică din spatele Sistemului corupt al Justiției – și nu numai…
REȚEAUA SOROS. BANI "ALBI" pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu....etc.
România, ţară de lumea a treia. Rwanda ne întrece la competitivitate, Tanzania ne depăşeşte la infrastructură, iar Congo la învăţământ
Domnule ambasador Hans Klemm, doar o vorbă să vă spun
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro