Povestea vânzătoarei de la Aprozar care a ajuns ministru în cabinetul Ponta

Distribuie!by loading... Povestea vânzătoarei de la Aprozar care a ajuns ministru în cabinetul Ponta CV-ul încă ministrului clujean delegat pentru Dialog Social (ea va părăsi guvernul), Aurelia Cristea, postat pe siteul Camerei Deputaților, începe doar de când doamna ministru avea 27 de ani. Lipsește ca atare informația ca înainte Aurelia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Povestea vânzătoarei de la Aprozar care a ajuns ministru în cabinetul Ponta


CV-ul încă ministrului clujean delegat pentru Dialog Social (ea va părăsi guvernul), Aurelia Cristea, postat pe siteul Camerei Deputaților, începe doar de când doamna ministru avea 27 de ani. Lipsește ca atare informația ca înainte Aurelia Cristea a lucrat la un aprozar. Dar apare informația ca actualul ministru a fost vânzător la Nufarul în orașul Huedin.


În CV mai exista niște neclaritați semnalate de presa locală. De exemplu, Aurelia Cristea spune că a predat la Universitatea Babeș-Bolyai, în realitate ea fiind angajată într-un doctorat.


De remarcat că, în anul 2000, dna Cristea a facut pasul important în carieră: de la aprozar și Nufarul direct în asigurari, mai precis la sucursala Unita Cluj, unde șef era Remus Lăpușan, lider al PSD Cluj. Fiindca era “pregătită” Aurelia Cristea a fost numită director adjunct. La vremea respectivă, Aurelia Cristea începe să cumpere mai multe proprietați în Cluj Napoca, care mai apoi au disparut din declarațiile de avere, fiind vândute și revândute într-un mecanism tip suveică, dar asta este treaba procurorilor. Mai apoi dna Cristea a lucrat in Comisia Nationala de Asigurări pe sume cu multe zerouri de la stat.
Doamna încă ministru traiește o frumoasă poveste de dragoste cu unul din greii PSD Cluj, Pop Pușcaș Teodor, fostul șef al Poliției municipiului Cluj-Napoca. fost consilier județean PSD, patron al unei firme de pază, dar care vrea să se implice și în afaceri în construcții.

Pe vremea când era consilier județean PSD, Puscaș a fost unul din sprijinitorii firmei Tetarom, care aparține Consiliului Județean Cluj. Conducerea firmei este aceeași ca și acum. Poate și de aceea partenerul de viață al dnei ministru a găsit sprijinul necesar când a cerut să primească aproape de a moaca un teren pe care vrea să construiască un sediu de birouri de patru etaje. O mega afacere deoarece chiria anuală plătită de PP Protect, firma partenerului de viață al ministrului inca pentru Dialog Social, este de 4.710 euro pentru parcela de 2.048 de mp.Deci cam 2 euro pe an metru pătrat. 


“PP Protect este clientul nostru începând cu anul acesta. Contractul de administrare și servicii conexe, a fost semnat în data de 14.04.2014 pentru o suprafața de 2084 mp. Clientul va ridica o construcție destinata spațiului de birouri de 800mp în regim d+p+1. Valoarea redevenței este de 0,6 Euro/mp/an iar cuantumul taxei de administrare este de 1,7 e/mp/an”, 

se arată în raspunsul oficial al celor de la Tetarom la solicitarea Gazeta de Cluj.
Presa clujeană spune că ar fi un conflict de interese în afacerea pusă la cale de partenerul de viață al doamnei ministru.

sursa:http://www.flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Masonul Oreste susținătorul Noii Ordini Mondiale este nepotul avocatului din procesul Ceaușeștilor de la Târgoviște! Înțelegeți acum că masoneria este responsabilă pentru tot ceea ce s-a întâmplat după 89?
DEUTSCHE WELLE: IOHANNIS-CIOLOS, TANDEMUL PREFERAT DE BERLIN
Dovezi: multinaționalele obligă salariații să protesteze
Județele care au votat partide precum USR care sunt împotriva familiei și pro homosexualitate, sunt lovite de natura furioasă și acesta e doar inceputul!
Klaus Iohannis despre libertatile si toleranta pe care ar trebui sa le-o aratam homosexualilor
Trei companii germane uriaşe sunt în pragul unor procese istorice pentru corupţie în Grecia
Ruta pentru refugiati se muta in Romania! (presa)
EXPLOZIV VIDEO/ Lider USR: Am omorât doi oameni, dar nu are relevanță câți ani am stat în închisoare
Cancerul economic - Romanii patrioti fac ravagii prin rafturile hipermarketurilor straine, Dacii care se bat in piept, se inghesuie la supermarketurile imperialiste !!! Supermarketurile distrug economia României. Anchetă a unei televiziuni germane, despre modul în care Lidl face afaceri în România: importă 71% dintre produse şi lasă piața locală să moară. Cu bani de la Banca Mondială. Motoul patronilor imperialişti: "România este o plantaţie de sclavi consumatori.. De ce românii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste ... (VIDEO ȘOC)
Crimele capitalistilor "masoni & monarhia" - Asasinatele politice, înainte și după 22 decembrie 1989 | Cum au murit cei mai de seamă generali ai României
Seismic Center anunță un cutremur de peste 7 grade în România. Reacția directorului INFP
Dezastru pentru Iohannis și Lazăr! Informația care-i pune la zid
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro