Postarea lui Iohannis confirmă că vrea sa dea foc României. Omul acesta nu se va dă în spate de la NIMIC pentru a-şi promova agenda politica care e vădit anti-românească

Distribuie!by Preşedintele Iohannis a reacţionat pe Facebook unde acuză Jandarmeria de acţiunile din această seară deşi, insitgatorii au provocat sistematic. În acest context, preotul Chris Terhes a dat o replică extrem de dură la ceea ce a scris preşedintele României în postarea sa. loading... Chris Terhes: Intr-o postare pe fb […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele Iohannis a reacţionat pe Facebook unde acuză Jandarmeria de acţiunile din această seară deşi, insitgatorii au provocat sistematic. În acest context, preotul Chris Terhes a dat o replică extrem de dură la ceea ce a scris preşedintele României în postarea sa.

loading...

Chris Terhes: Intr-o postare pe fb Iohannis sustine ca jandarmii sunt vinovati pentru ca au actionat “disproportional”. Raportat la standardele din ORICE tara democratica, jandarmii romani au actionat nu “disproportional”, ci “subproportional”. In SUA ii rupea politia cu bataia pe cei care nu le ascultau ordinele si s-ar fi lasat cu sute de arestari.


Postarea lui Iohannis confirma ca acesta vrea sa dea foc Romaniei. Omul acesta nu se va da in spate de la NIMIC pentru a-si promova agenda politica care e vadit anti-romaneasca.

In conditiile actuale Iohannis trebuie suspendat, capii serviciilor de informatii schimbati de presedintele interimar si facut o ancheta la sange, pentru ca toti cei responsabili de aceste actiuni anti-democratice sa fie deferiti justitiei.


 

Romania va avea in primele 6 luni ale anului urmator presedintia Consiliului Uniunii Europene. Sunt interese externe enorme pentru ce va face Romania atunci.

In plus, anul viitor va fi an electoral, iar interesul politic al lui Iohannis este sa aiba un guvern “al lui”, pe care sa-l poata controla.

E ok sa ai obiective politice, dar ceea ce face Iohannis depaseste cadrul constitutional si democratic. Solutia iesirii din aceasta criza constitutionala si democratica creata de Iohannis este suspendarea acestuia”, a comentat preotul Terhes pe Facebook.

http://evz.ro/iohannis-presedintelui-postarea.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Trump o ameninţă pe Merkel: Asta se va schimba
Juncker: Luxemburghezii au fost primii in Transilvania. Vorbesc cu prietenul meu Klaus Iohannis în luxemburgheză (săsește)
NEFERTITI SE CREDE PERFECTA – Ministrul Justitiei le-a spus cu subinteles procurorilor CSM ca stie ca vor da aviz negativ si a desfiintat-o cu argumente pe Kovesi, pe intelesul oricarui roman. Kovesi s-a aparat, demonstrand ca este incapabila sa isi asume vreo greseala: "Nu sunt aici sa va conving pe dvs!" Invatamintele lui Toader: "Nu va judeca doar CSM, va judeca societatea. Sigur va vor judeca romanii! Adevarul trebuie stiut"
EXCLUSIV: Microbuzul de campanie al lui Klaus Iohannis ridicat de Poliție la Roma. Era folosit de Rareș Bogdan
Popor şi populaţie
Ministrul Ana Birchall, coada de topor a SUA, garanta lichidării SIIJ, vector al unei „justiții” pe placul binomului Iohannis-SRI și a corporațiilor. Cazul procuroarei teroriste de la Baia de Aramă este unul dintre mult prea numeroasele abuzuri care se vor petrece de-acum înainte. Birchall e coada de topor a SUA, posibil înșurubată la Ministerul Justiției pentru a reface legătura slăbită dintre sistemul juridic autohton și centrala de spionaj a SUA din România.
Devastatorul experiment Obama: din cauza caruia au aparut ISIS si tot ceea ce inseamna refugiati si dezordine in lume
Marian Munteanu, primul lider politic care critică obligativitatea vaccinării: Trebuie să ne apărăm împotriva experimentelor iresponsabile care pun în primejdie sănătatea oamenilor
Doina Pană, motivul pentru care a fost otrăvită: Măsura luată în Codul Silvic a costat Schweighofer 150 de milioane de euro pe an.
Airbus Helicopters amenință Guvernul cu închiderea uzinei din Brașov: "Răbdarea noastră are limite!”
Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din strainatate sunt vandute in Romania
Răspunsul lui Putin la expulzările diplomaţilor ruşi din SUA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro