“Poporul e pregătit pentru o dictatură. Și-o dorește chiar”

Distribuie!by Reacțiile opiniei publice la desecretizarea protocolului dintre SRI și Parchetul General arată că mulți dintre noi acceptă cu seninătate practicile totalitare. loading... . Un om de televiziune a observat că opinia publică din România este foarte severă cu politicienii, dar excesiv de blândă cu instituțiile de forță. “Dacă vrei să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Reacțiile opiniei publice la desecretizarea protocolului dintre SRI și Parchetul General arată că mulți dintre noi acceptă cu seninătate practicile totalitare.

loading...

. Un om de televiziune a observat că opinia publică din România este foarte severă cu politicienii, dar excesiv de blândă cu instituțiile de forță.


“Dacă vrei să afli cât de departe e un stat de democrație (vorbim în general, desigur, statele de față se exclud) te uiți la reacția publică după desecretizarea unor protocoale (altfel ilegale) al căror scop a fost simplu: siluirea democrației, în numele democrației”, scrie pe Facebook Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Nației de la TVR.

“Dacă societatea se manifestă vehement (justificat într-o democrație) împotriva hoților din politică și a tentativelor acestora de a controla justiția, dar în acleași timp tolerează și chiar încurajează abuzurile instituțiilor de forță (nejustificat într-o democrație), atunci poporul e pregătit din toate punctele de vedere pentru o dictatură. Și-o dorește chiar”, arată Pătraru.


Apoi încheie cu o ironie amară la adresa unui mod de a gândi visceral

“Să îi urăști atât de tare pe niște oameni încât să nu te intereseze ce abuzuri fac instituțiile ca să-i bage la pușcărie, ei bine, asta ține de o gândire care nu se poate întâlni niciodată cu democrația. Noroc că noi nu suntem în situația asta…” — crede realizatorul TV.

Aceste se referă la modul cum a fost comentată în spațiul public desecretizarea protocolului încheiat în 2009 între Parchetul General şi Serviciul Român de Informații (SRI).

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20180402/18271482/poporul-dictatura-tvr-dragos-patraru.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mesaj pentru idiotii utili:
Cine conduce, de fapt, România. Scenariile complete de la Washington, Kremlin, Bruxelles si Tel Aviv
Dezvăluiri video șocante – Cum vine moartea din aer. In atmosferă se pulverizează cu viruși: gripă aviară, SARS, gripă porcină, barium și alte metale grele . Clima este afectată, natura, vedeți cât de bolnavi sunt brazii la noi in țară , un alt motiv pentru care Schewighofer taie pădurile Românesti !!
VAULT 7 Lovitură pentru CIA. Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare. Și Maşinile sunt controlate. CIA organizează cyberatacuri
60.000 de oameni pe stadion, la Untold: ”M...PSD!” - VIDEO
Noua eră „întunecată”. Școala de la Frankfurt și „corectitudinea politică” (II)
Sclavagismul modern: pericol sau bunastare?
“Copiii lăsați să facă tot ce vor” – NOUA GENERAȚIE… DE MONȘTRI ?
Clanul de romi Cârpaci, apărat de generali şi de serviciile secrete
Ce ascundea Sergiu Nicolaescu sub presul “revolutiei”. Un ofiter de informatii rupe tacerea. RAPORTUL SENATULUI PRIVIND ACŢIUNILE DESFĂŞURATE ÎN REVOLUŢIA DIN DECEMBRIE 1989 (I)
Rușine! Tehnocrații au fugit cu banii de pâine ai românilor !
VIDEO Cosette Chichirau a parasit studioul Antenei 3 dupa o disputa cu Mugur Ciuvica: Sunteti de o mizerie extraordinara! Am muncit in strainatate pentru ca voi jefuiti tara, sunteti corupti si furati!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro