Ponta s-a intalnit cu ONG-uri lui SOROS cele care “vor sa aduca mult mai multi imigranti in Romania decat cei alocati pana acum prin COTELE OBLIGATORII” PONTA CATRE ONG-URILE LUI SOROS “SA COLABORAM”

Distribuie!by   loading... Premierul Victor Ponta vrea sprijinul ONG-urilor finantate de George Soros pe care le numeste “reprezentanți ai societății civile”, pentru a ajuta Guvernul pentru integrarea refugiaților așteptați în România. “Nu cred că pot doar autoritățile să facă ceva în ceea ce privește integrarea unor persoane pe un termen […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Premierul Victor Ponta vrea sprijinul ONG-urilor finantate de George Soros pe care le numeste “reprezentanți ai societății civile”, pentru a ajuta Guvernul pentru integrarea refugiaților așteptați în România.

“Nu cred că pot doar autoritățile să facă ceva în ceea ce privește integrarea unor persoane pe un termen scurt, mediu sau lung în societatea românească. (…)

Nu pot doar autoritățile, cu mijloacele pe care le avem.

Luăm niște oameni, îi punem în niște clădiri și cu asta-basta.

E vorba totuși de copii, în primul rând, care au niște drepturi internaționale unanim recunoscute și mă refer aici la școală, grădiniță, la îngrijire medicală, e vorba despre dorința de a găsi un loc de muncă pentru că, altfel, pe bună dreptate, societatea zice: ce facem, plătim de la noi pentru alții? (…)

E vorba despre pregătirea comunităților locale oriunde vor fi asemenea situații ca să nu ne comportăm ca în urmă cu o mie de ani, să ne speriem că vine cineva și trebuie să fugim noi. (…)

Dacă vrem să avem succes trebuie să colaborăm. (…)

Noi știm să păzim granița, să facem niște facilități de cazare,

dar mai mult de atât nu putem face decât împreună cu societatea civilă”,

a declarat Ponta, vineri la o întâlnire cu reprezentanți ai societății civile, la Guvern, pe tema crizei refugiaților.


Ponta a insistat asupra soluțiilor care trebuie identificate în cazul copiilor.

“Pentru că sunt și reprezentanții UNICEF, Salvați Copiii (n.red. Salvati Copiii Romania e un ONG nu sunt “reprezentantii UNICEF”), primul lucru cred că ar trebui să avem niște soluții de azi, de mâine, în special pentru copii. Dacă va fi cazul, să știm ce facem, că oamenii maturi se mai descurcă. Aici rolul organizațiilor neguvernamentale, al comunității din România e foarte important și puteți fi mult mai eficienți decât poate să fie statul român”, a afirmat premierul.


Victor Ponta s-a întâlnit, vineri, 2 Octomberie, cu reprezentanți ai ONG-urilor lui finantate de SOROS pe care i-a numit “reprezentanți ai societății civile”, precum și cu reprezentanți ai autorităților publice locale, pe tema gestionării crizei refugiaților.


Recent, mai multe organizații neguvernamentale, in marea lor majoritate finantate de miliardarul american de origine evreiasca , George Soros — între care se numara:

Asociația Pro Democrația condusa de Cristian Parvulescu – cel care vroia sa schimbe articolul I din Constitutia Romaniei,

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (fdsc.ro) “nodul feroviar” al intrarii banilor in Romania, “nodul feroviar” de unde banii sunt distribuiti catre zeci sau chiar sute de ONG-uri)

Salvați Copiii România ( – partener de nadejde al fdsc.ro “nodul feroviar” al intrarii si distribuirii banilor.),

Societatea Academică din România condusa de Alina Mungiu Pippidi (bine sponsorizati si ei de SOROS) și

APADOR-CH (ONG la randul lui bine finantat din banii lui SOROS si din alte “granturi” de ani de zile)

— au transmis un apel în care solicitau autorităților să își reconsidere atitudinea în gestionarea crizei refugiaților și să aduca impotriva Art, 3 (4) din Constitutia Romaniei “mult mai multi refugiati” decat cei alocati deja prin ilegalele cote obligatorii.

 


 

(Fluierul)


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EPISODUL I. Apartamentul de lux în care locuieşte prim ministrul Victor Ponta, a aparţinut unui offshore din Panama.
METODE DE FURT LA VOT. Schemele ilegale, pe înțelesul tuturor
Unii "specialiști în semnele masonice" cred că noul prim-ministru al Marii Britanii, Teresa May şi cancelarul german Angela Merkel fac parte din Illuminati după semnul identic din mâini pe care îl fac. Același semn e făcut de Juncker și de Papa Paul II
LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 – APEL INTERNATIONAL PENTRU ATACAREA ROMANIEI, DATE SI DOCUMENTE OFICIALE SI BENEFICIARII: DISIDENTI – AGENTI STRAINI
Tupeu maxim : Deputata PNL Adriana Săftoiu vrea pedepse cu închisoarea de la 3 la 10 ani pentru cei care nu-și vaccinează copiii și pun „în primejdie gravă dezvoltarea lor intelectuală sau morală” ori răspândesc boli infecto-contagioase
Cine este Mike Pence, viitorul vicepreședinte al SUA. A promulgat una dintre cele mai dure legi cu privire la avort din SUA și este un adversar declarat al homosexualilor
Dramele familiilor plecate în țări străine. Englezii cer arestarea românului care își vrea copiii înapoi de la un cuplu de homosexuali!
O poezie scrisa de Ceausescu a fost descoperita recent | simpla dar emotionanta
MAGINILE FOAMETEI în Venezuela | Se vânează câini şi pisici, se fură şi se omoară pentru mâncare Video
Moțiunea PSD împotriva guvernului Grindeanu, citită în plenul Parlamentului: „România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor”. Premierul și aleșii opoziției au lipsit din sală
Lovitura data de Ministerul Educatiei: Părinții și copiii români vor fi „educați” să accepte familia homosexuală
Cât de prosti ne cred americanii : mesajul ambasadorului SUA pentru români | „Lăsați-i pe imigranți să devină parte a noii Românii pe care o creați. Nimeni nu poate şti de unde va proveni următorul Einstein”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro