Ponta s-a intalnit cu ONG-uri lui SOROS cele care “vor sa aduca mult mai multi imigranti in Romania decat cei alocati pana acum prin COTELE OBLIGATORII” PONTA CATRE ONG-URILE LUI SOROS “SA COLABORAM”

Distribuie!by   loading... Premierul Victor Ponta vrea sprijinul ONG-urilor finantate de George Soros pe care le numeste “reprezentanți ai societății civile”, pentru a ajuta Guvernul pentru integrarea refugiaților așteptați în România. “Nu cred că pot doar autoritățile să facă ceva în ceea ce privește integrarea unor persoane pe un termen […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Premierul Victor Ponta vrea sprijinul ONG-urilor finantate de George Soros pe care le numeste “reprezentanți ai societății civile”, pentru a ajuta Guvernul pentru integrarea refugiaților așteptați în România.

“Nu cred că pot doar autoritățile să facă ceva în ceea ce privește integrarea unor persoane pe un termen scurt, mediu sau lung în societatea românească. (…)

Nu pot doar autoritățile, cu mijloacele pe care le avem.

Luăm niște oameni, îi punem în niște clădiri și cu asta-basta.

E vorba totuși de copii, în primul rând, care au niște drepturi internaționale unanim recunoscute și mă refer aici la școală, grădiniță, la îngrijire medicală, e vorba despre dorința de a găsi un loc de muncă pentru că, altfel, pe bună dreptate, societatea zice: ce facem, plătim de la noi pentru alții? (…)

E vorba despre pregătirea comunităților locale oriunde vor fi asemenea situații ca să nu ne comportăm ca în urmă cu o mie de ani, să ne speriem că vine cineva și trebuie să fugim noi. (…)

Dacă vrem să avem succes trebuie să colaborăm. (…)

Noi știm să păzim granița, să facem niște facilități de cazare,

dar mai mult de atât nu putem face decât împreună cu societatea civilă”,

a declarat Ponta, vineri la o întâlnire cu reprezentanți ai societății civile, la Guvern, pe tema crizei refugiaților.


Ponta a insistat asupra soluțiilor care trebuie identificate în cazul copiilor.

“Pentru că sunt și reprezentanții UNICEF, Salvați Copiii (n.red. Salvati Copiii Romania e un ONG nu sunt “reprezentantii UNICEF”), primul lucru cred că ar trebui să avem niște soluții de azi, de mâine, în special pentru copii. Dacă va fi cazul, să știm ce facem, că oamenii maturi se mai descurcă. Aici rolul organizațiilor neguvernamentale, al comunității din România e foarte important și puteți fi mult mai eficienți decât poate să fie statul român”, a afirmat premierul.


Victor Ponta s-a întâlnit, vineri, 2 Octomberie, cu reprezentanți ai ONG-urilor lui finantate de SOROS pe care i-a numit “reprezentanți ai societății civile”, precum și cu reprezentanți ai autorităților publice locale, pe tema gestionării crizei refugiaților.


Recent, mai multe organizații neguvernamentale, in marea lor majoritate finantate de miliardarul american de origine evreiasca , George Soros — între care se numara:

Asociația Pro Democrația condusa de Cristian Parvulescu – cel care vroia sa schimbe articolul I din Constitutia Romaniei,

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (fdsc.ro) “nodul feroviar” al intrarii banilor in Romania, “nodul feroviar” de unde banii sunt distribuiti catre zeci sau chiar sute de ONG-uri)

Salvați Copiii România ( – partener de nadejde al fdsc.ro “nodul feroviar” al intrarii si distribuirii banilor.),

Societatea Academică din România condusa de Alina Mungiu Pippidi (bine sponsorizati si ei de SOROS) și

APADOR-CH (ONG la randul lui bine finantat din banii lui SOROS si din alte “granturi” de ani de zile)

— au transmis un apel în care solicitau autorităților să își reconsidere atitudinea în gestionarea crizei refugiaților și să aduca impotriva Art, 3 (4) din Constitutia Romaniei “mult mai multi refugiati” decat cei alocati deja prin ilegalele cote obligatorii.

 


 

(Fluierul)


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Iulius Filip scrisoarea din ´86 către Augustin Lazăr după ce i-a refuzat eliberarea: De ce sînt în închisoare știi dar te-ai ostenit prea puțin ca oameni să nu fie torturați și schingiuiți deși era o atribuțiune care îți revenea
Ungaria a ajuns să ameninţe DNA: Vom lua măsuri ferme
Asistenta care a povestit IADUL de la Colectiv a fost AMENINŢATĂ pentru că a vorbit: "Plângea la telefon, era terifiată". Un alt medic ar fi fost AMENINŢAT din acelaşi motiv
Bloomberg: Emmanual Macron ar putea vinde o parte din avuția națională a Franței şi-anume o parte din participațiile deținute de Stat la Renault, Orange și Engie
Declarația de adeziune a secuilor la Unirea cu România! Document „uitat” de secui dar și de istoria românească
ATENTIE !! Mai este un pic si se pierde ARDEALUL . Ardealul, furat de Statusul Romano-Catolic
Cu cât plătea Cioloș armata de IT-iști (GovITHub) care a lovit Guvernul Grindeanu
''Carul lui Satan'', elicopterul de atac sovietic Mi-24, a fost (şi este) spaima tuturor țărilor | dacă trăia Ceausescu am fi avut și noi ceva similar!
Bătrân cu handicap, umilit de un paznic în parcarea unui magazin din Bucureşti. Dacă ar da lanțul de magazine LIDL în judecată, ar lua despăgubiri uriaşe !!
CAZUL CONDREA tras la INDIGO în SUA. Un JURNALIST american celebru pentru ARTICOLELE care vizau SERVICII SECRETE a murit într-un ACCIDENT identic. Richard A. Clarke, COORDONATOR pentru SECURITATE NATO: Un atac cibernetic asupra maşinii
Despre cunoaşterea lui Dumnezeu
Dezvăluire BOMBĂ: Liviu Dragnea se pregătește să reînvie 'Doi și-un sfert'
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro