Ponta LUPTA sutine Noua Ordine Mondiala si luptă impotriva CASH-ului: ,,Toate țările moderne încearcă să REDUCA ideea de CASH”. Cine NU RENUNTA renunta la el, reprezinta ,,o latură conservatoare și RETROGRADA a societății care nu trebuie lăudată”

Distribuie!by loading... Bogdan Chirieac: Mie îmi place Mihai Tudose, are un discurs robust, dacă reușește să nu bage România în pământ economic, va fi un candidat foarte puternic în 2019 în opinia mea.  Victor Ponta: Foarte bine, nu sunt contracandidatul lui! Foarte bine că e dur, bate cu pumnul în masă, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Bogdan Chirieac: Mie îmi place Mihai Tudose, are un discurs robust, dacă reușește să nu bage România în pământ economic, va fi un candidat foarte puternic în 2019 în opinia mea. 

Victor Ponta: Foarte bine, nu sunt contracandidatul lui! Foarte bine că e dur, bate cu pumnul în masă, dar nu vreau să mă ducă cu România înapoi în anii `90.


Eu nu vreau să mai trăiesc în România în care un prim-ministru să-mi spună că nu are card și că ia banii în plic. (…) Toate țările moderne încearcă să reducă ideea de cash, din `n` motive- evaziune fiscală, spălare de bani, cultură. Mama mea trebuie să primească pensia pe card, nu-și ține banii la saltea să vină un criminal să-i ia teancul de bani. 

Bogdan Chirieac: Nu vreți să ne lăsați pe fiecare dintre noi să alegem ce facem cu banii noștri?

Victor Ponta: Dar nu v-a obligat nimeni chestia asta!


Bogdan Chirieac: Păi nici premierul nu a obligat pe nimeni să renunțe la card, a spus `eu nu vreau card`. Nici eu nu vreau card, de exemplu. Nu trebuie să mă acuzați.

Victor Ponta: Ba da, vă acuz. Reprezentați o latură conservatoare și retrogradă a societății care nu trebuie lăudată.

Bogdan Chirieac: Vă mulțumim, așa suntem noi, mai retrograzi.

Victor Ponta: Foarte bine, eu sunt de partea celor care vrem să avem totul pe telefon.

Bogdan Chirieac: Dacă sunt retrograd și conservator, nu trebuie să mă aruncați din România, lăsați-mă și pe mine să mai stau pe aici.

Victor Ponta: Doamne ferește, nu v-am aruncat! Eu încerc să vă spun dvs. că dacă sunteți la putere, nu trebuie să mă obligați și pe mine să fiu conservator și retrograd, nu puteți să-mi explicați că să am un card e o prostie, nu-i deloc o prostie.

Bogdan Chirieac: Nu, v-a recomandat prim-ministrul. Eu sunt de acord cu el.

Victor Ponta: Eu sunt în dezacord cu dvs. și cu el.

Bogdan Chirieac: E în regulă, dar fiecare facem ce credem cu banii noștri. Să nu vină statul să hotărască ce fac cu banii mei.

Victor Ponta: Vă duceți la restaurant- am ajuns la Băsescu cu asta, că el plătește cu cash- eu, care am interesul să nu am evaziune fiscală, am dreptul să încerc să vă conving să plătiți cu card?

Bogdan Chirieac: Domnule procuror, nu-mi acordați direct prezumția de vinovăție. Lăsați-o pe asta! 

Victor Ponta: Am altă întrebare: dvs cu prietenii dvs din secolul trecut, vă duceți la Paris sau la Berlin, scoateți o hârtie de 500 de euro, v-o primește cineva?

Bogdan Chirieac: Nu știu, că nu am încercat.

Victor Ponta: Nu vreți să încercați?

Bogdan Chirieac: Uite, încerc, fac rost de o hârtie 500 de euro.

Victor PontaNu o primește nimeni. (…) Faptul că dvs. încă aveți pe masă un telefon din secolul trecut, nu ne va opri pe noi toți ceilalți…

Bogdan Chirieac: E din 2001, e nou-nouț. 

Victor Ponta: E din secolul trecut, nu ne va opri pe noi să nu cunoaștem avantajele tehnologiei. Că altfel mergeam cu căruța.

Vezi mai jos discuția completă dintre Victor Ponta și Bogdan Chirieac:

Sursa: ortodoxinfo.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!”
Teodorovici: Domnul presedinte vad ca se erijeaza intr-un avocat al bogatilor
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
Monstru cu chip de om. Un medic face declarații incredibile: Bebelușii nu țipă când îi avortez pentru că le tai corzile vocale!
Trump, atac violent la adresa Germaniei, pe care o prezintă drept „prizoniera” Rusiei. Ce a răspuns Berlinul
La doar 10 ani, suspendați de o școală pentru „comportament homofob”:„Sunteți o rușine pentru această școală!”
Preotul Mihai Andrei Aldea: „Sunt de acord să se facă moscheea turcească de la Bucureşti dacă Turcia…” (Merită citit!)
BUDAPESTA REACȚIONEAZĂ. Liderul UDMR Kelemen Hunor explică: Vreți Basarabia? Vrem Transilvania!
19 ani de la bombardarea Serbiei de către NATO. Premierul Vucici, atac la adresa Occidentului: Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!
O „felicitare” pentru fostul Rege Mihai din 23 august 1986: Îmi amintesc, cu câtă mândrie purtaţi pe piept «Ordinul Victoria» dat de Stalin, şi cum ciocăneaţi ouă roşii cu Vîşinski,
Video / Lider PNL: Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii. Eu ca om politic, dacă trebuie să tai orice, asta fac
Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali, deși aceștia voiau sa stea cu tati demonstrează că homosexualii au prioritate în fața părinților, urmează și în România dacă mai susțineți partide "tolerante"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro